- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Anladım bizimki sabah uykusunu seviyor geceleri ayaktayız benim hamileliğimdeki uyku düzenime benziyor malesef keşke daha dikkat etseydim gece uykusu alsa iyi olurdu. Neyse bugün ilk defa sıfır ağlamayla emzirme alt değiştirme uyutma yaptım çok mutluyum keşke hep böyle olsa ne kolaymış beşiği sallamadım bile koyduğum gibi uyudu.Sabah kesik kesik uyuyir.ogleden sonra guzel uyuyir 2 den 5 e veya 6 ti ya kadar.aksam 9 a kadar bizimle 9 gibi uyuyor iki saate bir kalkıyor.gece 3 gibi uykusunu almus oluyor.aglama yok beni kucagina al diyor. Bizde evi dolaşıyoruz.alt degisimi emme derken 5 i buluyoruz.40dk bir kalkmaya basliyoruz.bizim duzen boyle.
benimkinden kilolu canım ☺
daha cok kucuk mideleri tek memede doyuyordur. zamanla ikisini de emcek sen su an tek memeyle doyarken diger memeyi sag buzluga koy sonrs cok laizm olacak sana.Zamanla mı artacak acaba ya hep aç mıdır diye kafam takılıyor
kuzu nasilsin gecti mi ağrınAllah razı olsun canım inşallah zordayım 4.gün bugün bebegimi sevemiyorum zor emziriyorym
Anladım tşk ederim öyle yapayımdaha cok kucuk mideleri tek memede doyuyordur. zamanla ikisini de emcek sen su an tek memeyle doyarken diger memeyi sag buzluga koy sonrs cok laizm olacak sana.
Öyle mi sizin kaç ki şimdi nasılbenimkinden kilolu canım ☺
Canım ağrılar azaldı ama uyanınca çok ağrıyor.bünyeden bünyeye değişiyor dedi doktor.geçer diye umut ediyorum Allah hepimize yardım etsin sen nasılsın bebiş nasıl annesikuzu nasilsin gecti mi ağrın
Bizde de hafif yüksek çıktı tiroid bende de var genetik mi acaba, ne gibi sıkıntıları oluyor biliyor musunuz tekrar kan vericez bizdeKızlar bizimde bugün 14. günümüz. 5. gün alınan topuk kanında troidle alakalı değerleri yüksek çıkmış dün tekrar topuk kanı verdik. Topuk kanında değerleri yüksek çıkan oldu mu acaba?
Bende yok ama eşimin tiroidlerinde sıkıntı vardı o yüzden genetik olabilir dediler. Tedavisi varmış ama biraz araştırdım zeka geriliğine, gelişimsel sıkıntılara sebep olabiliyormuş. Allah korusun.. İlk baş yüksek çıkan değerlerin sonradan düşme durumu da oluyormuş. 15 gün içinde aramazsak bir sıkıntı yok dediler. Ararsakta Çocuk Endokrinoloji bölümüne yönlendiricez dedi aile hekimliğindeki hemşire. İnşallah değerler normal çıkarBizde de hafif yüksek çıktı tiroid bende de var genetik mi acaba, ne gibi sıkıntıları oluyor biliyor musunuz tekrar kan vericez bizde
Biz aylık kontrolüne gittigimizde yaptırmayı düşünüyoruz. Doktor da bir mahsur gormezse.kizlar sunnet dusunen varmi
bende istiyorum doktor 1 aylik olsun oyle yaptirin dediBiz aylık kontrolüne gittigimizde yaptırmayı düşünüyoruz. Doktor da bir mahsur gormezse.
Biz bayramdan sonra dusunuyoruz. Sebebise amcamiz kirve okucaka.ancak ozaman gelicekmiskizlar sunnet dusunen varmi
2 200 dogdu canimÖyle mi sizin kaç ki şimdi nasıl
sukur canim herkes gibi bizde yogun yasam devam. bende kanamam bitse diye bekliyorumCanım ağrılar azaldı ama uyanınca çok ağrıyor.bünyeden bünyeye değişiyor dedi doktor.geçer diye umut ediyorum Allah hepimize yardım etsin sen nasılsın bebiş nasıl annesi
Kızlar bizimde bugün 14. günümüz. 5. gün alınan topuk kanında troidle alakalı değerleri yüksek çıkmış dün tekrar topuk kanı verdik. Topuk kanında değerleri yüksek çıkan oldu mu acaba?
ben bi yerde okumuştum ilk verilen kanlar genelde hatali oluyormus troid cikiyormus cunku kani erken aliyorlarmis bebegin iyice beslenmis olmamasindan kaynakli imis. ikinci kan verildiginde de bisi cikmiyormus kizlar haberiniz olsun.Bizde de hafif yüksek çıktı tiroid bende de var genetik mi acaba, ne gibi sıkıntıları oluyor biliyor musunuz tekrar kan vericez bizde
benim ilk kizimda yasamistim. gobegini yakiyorlar geçiyor. aci veren bisi degil. yakmak deyince atesle yakmak değil :)gobegi dustukten sonra kanayan varmi bizim damla damla zibina gecti k vitamini ignesi yaptilar ama bugun cok az igne ucu kadar surulmus doktor cumaya kadar kanarsa getirin dedi simdi napcak acaba bilgisi olan varmi
Arkadasim da 40 günlük yaptırmış. Cok cabuk iyilesti dedi. Inşallah sorunsuz atlatırız.bende istiyorum doktor 1 aylik olsun oyle yaptirin dedi
Ben dinletiyorum arada bazen sakinleştirdiği oluyor ama bu aralar gaz problemi mi var anlamıyorum uyku saatlerimiz çok düştü çok uğraştırıyor geceleri özellikle nasıl düzene sokabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?