Tşk ederim canımHayırlı olsun inşallahh
Cuma günü gittiğimde benimde boyledi bir daha ne zaman gideceksiniz kalp atışı içinGeldim kızlar
Çok şükür gördük keseyi
1 hafta geriden gidiyor, ama olsun
Darısı kalp atışına inşallah canım kaçıncı haftada gördün keseyiGeldim kızlar
Çok şükür gördük keseyi
Massallah
hosgeldin hayirli olsunEvet bizde geldik teyzeleri son bat 18 haziran
Gozun aydin canim simdi geri olur iki gun sonra ileri olur daha cok degisir o durum hic kafani takmaGeldim kızlar
Çok şükür gördük keseyi
İki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi cnmCuma günü gittiğimde benimde boyledi bir daha ne zaman gideceksiniz kalp atışı için
Evet evet ilk hamileliğimden biliyorumMassallah
hosgeldin hayirli olsun
Gozun aydin canim simdi geri olur iki gun sonra ileri olur daha cok degisir o durum hic kafani takma
Takvime göre 5+6 olmam lazımDarısı kalp atışına inşallah canım kaçıncı haftada gördün keseyi
Hayırlı olsun . Benimde ikinci olunca merak ettim . Kaç yaş olacak aralarında.Kızlar merhaba. Herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır inşallah. Bugün öğrendim ikinci çocuğum olacak allah nasip ederse. Heyecanlıyım planlı olmadı ama istiyordum. Ne bileyim garip duygular. Kasık ağrımdan anladım. Mart annesimiyim yoksa bir Nisan şakasımı olacak belli değil tam arada bir tarih
Sağol canım sana da hayırlı uğurlu olsun. 3 buçuk yaş olacak inş. Biraz bana düşkün nasıl olacak merak ediyorum olaylar olaylar yaşayıp görücez bakalımHayırlı olsun . Benimde ikinci olunca merak ettim . Kaç yaş olacak aralarında.
ım onlara takılmayın o kadar net degil onlar dogru olculmuyo tam olarakTakvime göre 5+6 olmam lazım
Ama ölçümde 5+2 çıktı cnm
Rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insl. Sizin son adet tarihiniz nezamandi kac haftaliksiniz.Kızlar bende Çarşamba günü gideceğim kalp atışı için inşallahArada değişik bi sancı oluyor bide göğüs ağrısı başka bi belirtim yok bi aksilik olmaz da duyarız pıt pıtları
Cuma dedıler yok bgunde cıkmamış yarın arayın dedıler bakalım yarına cıkar umarım .ben o taşıma zorlugunu ggormedım ama varya oyyy aklıma geldıkce kotu olurum son hafta cektgm bel sancısı herşeye bedeldi ya tam belımn ortasına bı sancı otrdu dogum olmasın dıe ılaç kullanıodum doktr artık bırak o ılacı dedı ilacı bir bıraktım o sancı belıme bır oturdu suyum gelene kadar tam bır hafta bir sanıye bıle kesılmedı ya ınan abartmıorum gezdım olmadı yattım olmadı otrdum olmadı artık yalvarıodum doğsun artık çıksın artık dıeNe zaman çıkacak sonuçlar? Ben de bugün verdim kan tahlillerimi yarına çıkar heralde. Son kan tahlilini Kızımın doğumunda yapmışlardı. Ondan sonra hiç tahlil yaptırmadım. İnşallah bir şey çıkmaz. 36 dan sonra karnı taşımak çok daha Zır oluyor
Oyy Allah yardımcın olsun canım rabbım bu bebışı verdyse bırbıldgı vardr sanada guvendgı için üstesınden kalkabılecegın için vermstr sakın sıkma canını en dogru kararı vermıssın kesnlıkle aldrma Rabbım her ıkısnede saglık versınSelam arkadaşlar bende ikinci kez Mart annesi olucam. Herkese sağlıklı ve vakitli Doğumlar diliyorum. 4 aylık prematüre bebeğim var Mayıs’ta doğması gerekirken martta doğdu. Korunurken hamile kaldığımı öğrendim herşeyin hayırlısı diyorum. Dün bebeğimin kesesini gördü. 8 mm kalp atışı için haftaya gideceğim. Sezeryan yaram henüz iyileşmedi normalde riskli gebeyim sezeryandan dolayı riskim iki kat arttı Allah’a teslimim bebeğimde bir sorun olmadığı sürece asla aldırmayı düşünmüyorum. Herkese selamlar