2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Massallah

hosgeldin hayirli olsun

Gozun aydin canim simdi geri olur iki gun sonra ileri olur daha cok degisir o durum hic kafani takma
Evet evet ilk hamileliğimden biliyorum
Oğlum da ilk geri gidiyordu ama sonra iki hafta öndeydi hep ondan takmıyorum cnm bende

Hayırlı olsun . Benimde ikinci olunca merak ettim . Kaç yaş olacak aralarında.

Arkadaslar merhaba, benim 20 temmuzda bhcg degerim 3300 du. 1 tane kese göründü ama bebek görünmedi daha gorunmemsi normal dedi doktor. 3 gun sonra bugün baska bir hastanede tekrar olcturdum acilden 13000 cikti degerim. Randevu kalmadığı icin doktora gosteremedik ama cok artmis. 5+4 icin bu deger normal mi? Allah korusun kotu bir sey mi var. Sizin de tecrubelerinizden yararlanmak istedim. Labarotuvarlar arasi cok fark eder mi? Cunku once olcturdugum yerle deger araliklari da farkli. Sastim kaldim.

Ya arkadaşlar sizde de oluyor mu böyle bi karamsarlık, ümitsizlik ben bu işin altından kalkabilir miyim endişesi falan ne bileyim gece olunca bana başka bir stres çöküyor anlamıyorum korkuyorum sanki

Cuma dedıler yok bgunde cıkmamış yarın arayın dedıler bakalım yarına cıkar umarım .ben o taşıma zorlugunu ggormedım ama varya oyyy aklıma geldıkce kotu olurum son hafta cektgm bel sancısı herşeye bedeldi ya tam belımn ortasına bı sancı otrdu dogum olmasın dıe ılaç kullanıodum doktr artık bırak o ılacı dedı ilacı bir bıraktım o sancı belıme bır oturdu suyum gelene kadar tam bır hafta bir sanıye bıle kesılmedı ya ınan abartmıorum gezdım olmadı yattım olmadı otrdum olmadı artık yalvarıodum doğsun artık çıksın artık dıe

Oyy Allah yardımcın olsun canım rabbım bu bebışı verdyse bırbıldgı vardr sanada guvendgı için üstesınden kalkabılecegın için vermstr sakın sıkma canını en dogru kararı vermıssın kesnlıkle aldrma Rabbım her ıkısnede saglık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…