- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün söyledim herkes çok mutlu... bir tek ben kaygılı bu arada eşim hala inanmıyor hamile olduğuma... bugün yine git bi test yaptır diyor ya..Arkadaşlar yakınlarınıza söylemeye başladınız mı biz ilk defa bugün söylemeye başladık çok enteresan bir duygu:)
Yok canım hatta kan tahlili bile yaptırmadım. Evdeki test o kadar netti ki anlatamam. Adet te olmadığıma göre hamileyim. Hastanenin önünden geçerken uğramıştım ama muayene etmediler. Ben de ancak 1 hafta sonra giderim. Benimki de daha küçüktür gidincekese gözüksün bariSen gitmedin mi daha doktora canım
Kız galiba sağlıkla doğsunBu da benim minnakım Eki Görüntüle 2171661
2.5 3 dedi doktor bana benimde 410 çıkmıştıBenim ki de adet bitiminden sonra 29.günde 425 çıktı işte iyi yani değerim değil mi peki kaç haftalık bir değer oluyor bu bir Bilgin var mı? Doktora henüz gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum
Amin inşllh sağlıklı olsun da cinsiyetini hiç düşünmüyorumKız galiba sağlıkla doğsun
İlhihaptan oluyormuş o ve kasık ağrısı bende doktoruma sordumArkadaşlar yeni 6. Haftamıza girdik. Bende rahim ağzında sık sık batma oluyor. Sizde de var mı aynı durum.
Ay o gündüz uyku hali beni öldürüyor bide kıdem olur olmaz bulanıyorArkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
Tabii ki öncelikle sağlıkAmin inşllh sağlıklı olsun da cinsiyetini hiç düşünmüyorum
Hayırlı olsun bakalım...Evet bizde geldik teyzeleri son bat 18 haziran
Çok net maşallah kız bebek olabilir bu:)Bu da benim minnakım Eki Görüntüle 2171661
İlki kaç yaşındaydıbenim de 2. ama ilkinde yaşamadığım bulantıyı bunda yaşıyorum. Yine de çok korkunç değil. Benim hep aklımda ya hep düşünüyorum karnımdakini, kızım nasıl abla olacak birbirlerini nasıl sevecekler hep hayal kuruyorum.
Daha doktora gitmedim ondan dolayıda unuttuyo olabilirim ben :)Herzamn degılde bazı gunler bnde unutuorum hamıle oldgmu
Ayyy maşallah inşallah bize de nasip olur görmekBu da benim minnakım Eki Görüntüle 2171661
Hayırlı olsun inşallahhKızlar merhaba. Herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır inşallah. Bugün öğrendim ikinci çocuğum olacak allah nasip ederse. Heyecanlıyım planlı olmadı ama istiyordum. Ne bileyim garip duygular. Kasık ağrımdan anladım. Mart annesimiyim yoksa bir Nisan şakasımı olacak belli değil tam arada bir tarih