2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen gitmedin mi daha doktora canım
Yok canım hatta kan tahlili bile yaptırmadım. Evdeki test o kadar netti ki anlatamam. Adet te olmadığıma göre hamileyim. Hastanenin önünden geçerken uğramıştım ama muayene etmediler. Ben de ancak 1 hafta sonra giderim. Benimki de daha küçüktür gidincekese gözüksün bari

6+ 6 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Bu arada ben ilerlemiş çikolata kisti ( Endometriazis ) hastasıyım. Operasyon geçirdim 5 yıl önce. Sonrasında 3 kez tekrar etti. Çocuğum olmayacağına kendimi inandırmıştım artık ve hiç beklemediğim bir anda bebeğimizin haberini aldık. Bunu buraya yazıyorum çünkü benim gibi bu rahatsızlığa sahip olanlara umut olayım.

İlki kaç yaşındaydı

Kan tahlillerini yaptıran arkadaşlar folik asit değeriniz kaç çıktı? Ben şimdi netten baktım baya yüksek çıkmış acaba normal mi diye merak ettim yarın dr a soracağım.bir kaç gündür değişik asit alıyordum.

Kızlar merhaba. Herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır inşallah. Bugün öğrendim ikinci çocuğum olacak allah nasip ederse. Heyecanlıyım planlı olmadı ama istiyordum. Ne bileyim garip duygular. Kasık ağrımdan anladım. Mart annesimiyim yoksa bir Nisan şakasımı olacak belli değil tam arada bir tarih

Hayırlı olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…