2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin vardır bir bildiği Allahın.hayırlısı olur inşallah

canım hayırlı olsun Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ben de ikinciye hamileyim eşim değil ama ben ilki kadar heyecanliyim o ilkinde daha heyecanlıydı alıştı adam:))

Canim ne guzel kalp atislarni duymussunuz. Sag salim kucagna almakta nasip olsun. Korma boyle olur olmaz seyle benimde aklima geliyo dinliyorum kendimi surekli bisey oldu olucak gibi oluyo. Ay aklima neler neler geliyo. Ama bunlari dusunmeyelim keyfini cikartalim.

dogru canim iyememk daha zordur boyle bas donmesi falanda katilinca uzerine.. hamilelik kolay dil. Sag salim elimize almak nasip olsun insallah.

İnşallahbın da öyle sıkıntıların olmaz. Rahat bir hamilelik geçirirsin.

40 tan büyük çıktı değerim. Bilemedim dr a sorarım bugün kullanmam folik asit gerekirse bi kaç gün sonra tekrarlatırım ama.

Bilmem valla kan testi yatırsam mı ki ya da dr a mı gitsem. Ama ben çok düzenli adet oluyordum bir de kaza kurşunu da var biliyorum bu da test adeti 3 gün geçince

Eklentiler

• B3A94B6C-F326-4C7F-B9FB-86BBCC4A01CE.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 57
Amin canım sağolasın ilk gebeliğimde bebeğimi erken aldılar küvez süreci vs yıpratıcı oldu hala kontrollere gidiyoruz korkum aynı şeyleri yaşamak. Umarım olmaz erken Doğum çok riskli bi durum
Biliyorum o süreci canım meşakatli bir süreç erken doğumunda komplikasyonları ve riskleri var rabbim zamanında Doğum nasip etsin

Hayırlı olsun cnm. Bence emzirme konusunu başka bir dr a sor. Tandem emzirmeyi destekleyen bir dr mesela. Çünkü bebeğin çokküçük.

Bilmem valla kan testi yatırsam mı ki ya da dr a mı gitsem. Ama ben çok düzenli adet oluyordum bir de kaza kurşunu da var biliyorum bu da test adeti 3 gün geçince
Tesekkur ederim senin de hayırlı olsun gebesin canım. Test yaptırmadın mi daha geç kalmışsın hemen yaptır bence. Iyi sabrediyorsun valla ben adet günüm gelmeden yaptirmistim

Hayırlı olsun canım benimse haftaya 2 yaşına girecek kızım var. 2016 ağustos annelerindeydim benim ordan güzel dostluklarım oldu. Hala devam eden görüştüğüm. Benimki der kaza oldu önce üzüldüm sonra kabullendim. Çok takma kafana büyüyünce çok rahat edeceksin ben 34 yaşındaolacağıö 2. Doğunca önümüzden iyi tarafından bakmaya öçalışıyorum. Birbirlerine arkadaş olurlar. Kardeş güzel bir şey benim de koz kardeşimle aramda 1.5 yaş var ve her şeyim o.

Tesekkur ederim senin de hayırlı olsun gebesin canım. Test yaptırmadın mi daha geç kalmışsın hemen yaptır bence. Iyi sabrediyorsun valla ben adet günüm gelmeden yaptirmistim
Evde yaptım canım dr da lan teati yaptırmadım.ikinci olunca öyle çok da sabırsız olmuyorsun.

Hamılelıkte kabızlık oluo dıe bılıorum bıde az beslenıosan olabılır ama yınede doktoruna danısmalısın
Kabızlık hissim bile yok canım yani hani o duygum hiç yok öyle düşün çok acaip ya.
Doktoruma evet illa ki sorucam tek miyim değil miyim onu merak etmiştim ama hiç beslenemediğim için sanırım oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…