2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama doktorlar öyle demiyor işte allak bullak oldum o yüzden takvim bile yapamadım:)
Geç döllenme olabilir 3 haftalık gibi duruyor dediler.ultrasyon da küçük siyah bir nokta var ama kese diyemeyiz dedi doktor
Hmm ılerleyen haftalarda bellı olur o zaman canım bıraz daha bekle bakalım.

Hamılelıkte kabızlık oluo dıe bılıorum bıde az beslenıosan olabılır ama yınede doktoruna danısmalısın

Ne guzel ya aklim surekli yemete biktimm bu gidisle 20 kilo alirim diye korkuyorum.
Ins almazsin ama yiyememekte kotu surekli acim ama yiyemiyorum.yiyemedigim icin tansiyonum cok dusuk.duvarlardan tutunarak yuruyorum gozlerim karariyo ellerim titriyo
Bugun doktor gel demisti gitmedim persembe gidicem diye ins bi care bulur bu gidisata

Sana bişey soyleymmı tabı senınkı oyle degıldır ınsallahda ben de gecen yıl bayramda adet olmadım test yaptım sılıkten bıraz koyu cıktı çift tabı ben ole senın gbı sabrlı degılmdr bı kaç gun sonra gttım kan verdım ve negatf megerse kist varms tekrar soyluyorum sen hamılesın tabıkı

Maşşallah hayrlısyla kucagına laırsn inşallah

Nasıl yazıor tahlılde dırek folık asıt dıemı

Canim kistin gecti mi gectiyse nasil gecti bende de suan kist var kiste ragmen hamile kalmisim

Canim kistin gecti mi gectiyse nasil gecti bende de suan kist var kiste ragmen hamile kalmisim
Valla doktorum sagolsun hiç panik yapmadı adet olmayınca adet olmam için ilaç kullndm oluncada baktı kıst var dedı bebegın varmı dedı var dedım o zaman sımdılık onemlı degıl ccgunun olması dedı kıstler gecer buyuk ihtmalle dedı okadar sonrada kanamam oldu yanı lekelnme adetım bıttı aralıklı aralıklı gelıodu tekrar gttım kıstler gtmiş ama enfeksıon var dedı altta bıde ben dedım ne okuoz bı ole bı bole kanser içinde test yaptrdm sonuc temz cıktı ole 6 ay sonrada hamılr kaldım hamılelğide dsnmuodmda baktm kıst bılmemm ne dedım olursa olsun bi skntı yaşamadan rabbımde verdı çok şükür gercı daha bebegı gormedm ama vermstr sanırım

Amin canım sağolasın ilk gebeliğimde bebeğimi erken aldılar küvez süreci vs yıpratıcı oldu hala kontrollere gidiyoruz korkum aynı şeyleri yaşamak. Umarım olmaz erken Doğum çok riskli bi durum

Amin canım sağolasın ilk gebeliğimde bebeğimi erken aldılar küvez süreci vs yıpratıcı oldu hala kontrollere gidiyoruz korkum aynı şeyleri yaşamak. Umarım olmaz erken Doğum çok riskli bi durum
Umarım olmaz bnde kılpayı kurtuldum o drumdan ama ihtımalı bıle ypratcydı Rabbım kmseye yasatmasın

Selam herkese. Ben ogrendigim de okdr tesadufen ve erken ogrendim ki daha bu sayfa yoktu meydan da. 1 numara bu hafta 2 yasina girdi. 2. Icin plan seneyeydi beklemeden kacak geldi halbuki totalde 3kez ancak regl olabildim. Hamilelik emzirme ustune duzelmeyen hormonlar hatta yine 1 ay gecikti diye dr a gittim ki kese bile yok ama kan da 2800 beta hcg cikinca anladik. O kadar istemiyordum ki alerji sorunum cikti ilkkez su yasimda alerji kronik kurdesene cevirdi surekli kasiniyorum ona care ararken isten ciktim is bakiyorum daha 1 ay dolmadan hamileligimi ogrendim. Kader kismet. Kasintilar icin kullandigim ilacla hamilelik birleşti bulantili uykulu igrenc bi doneme girdim en son gittim kese gorundu bidaha kalp dinlemeye bile gitmedim. Ilkinde ne hevesler ne konusmalar ne planlar donuyordu 2. Ye haksizlik oluyor daha simdiden sanki umarim devami boyle olmaz. Bu arada kizim da anne calismiyor evde ilgi isterken alisik olmadigi sekilde surekli yatan bi annesi var. Ona da hem.uzuluyorum hem ustume geldikce daha.hoyrat davraniyorum. Bolca tv telefon veriyorum. Eskiler ne yapiyormus aklim.almiyor. su hastaligim bari olmasaydi... bu arada kizima hamileyken boyle bi grupta tanisip bulusup su an surekli gorusup bulustugumiz saglam dostluklar kurdugumuz bi arkadas grubumuz var. Hatta yarin da toplu dogum gunu yapicaz bebelerimize. Kader arkadsligi guzel paylasim ve dostluklara vesile burayi hic kucumsemeyin!

Iyi akşamlar kızlar ben minigimin kalp atışlarını gördüm ama doktorum dinletmek istemedi bebise zararı olur dedi
Haftaya diyacaz insallah ama ben çok huzursuzum sanki allah korusun kalbi durdu sanıyorum bayilacak gibi oluyorum
Nasıl anlatabilirim bunu

Bende uzun zamandır folik asit kullanıyordum 20 falandı değer. İnternete baktım fazlası da zararlıymış. Kafam karıştı. Özellikle sentetik olduğu için. Ben bu yüzden Solgarın folatını aldım. Senin kaç değer

Hayirli aksamlar hanimlar ben de hamileligimi bugun ogrendim. Hala soktayim inanamiyorum. 3. Yavrum geliyor ilk ikisinde uzun tedavi surecleri yasadim yillarca bekledim. Ama iste Rabbim hic beklenmedik bir anda nasip etti.daha kasimda bebegimi kucagima almistim suan 8 aylik ve resmen abla olacak. En son adet tarihim 5 mayis ama nasilsa gec döllenme olmus galiba 11. Hafta olmasi gerekirken 6+1 dedi doktor.
Kizimi emziriyorum onu da kesin dusuk tehlikesini arttirir dedi ona cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…