- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
Canim 14 haziran sat sa 5+4 sün.Kızlar tam gün belirlenemediğinden kaç haftalık gebe olduğumu bilmiyorum ama tahminen 3 haftalık öyleyse nisan annesi oluyorum sanırım:)
5+4 sun ve 21 martta dogumun nasipseKızlar tam gün belirlenemediğinden kaç haftalık gebe olduğumu bilmiyorum ama tahminen 3 haftalık öyleyse nisan annesi oluyorum sanırım:)
Ama doktorlar öyle demiyor işte allak bullak oldum o yüzden takvim bile yapamadım:)Canim 14 haziran sat sa 5+4 sün.
Benim sat 17 haziran ben suan 5+1 im.Ama benim carsamba gunu hcg degerim 2300 cikti ve keseyi buna ragmen goremedi.Cok ugrasti cok bastirfi en son rahim agzinda gördü
Maşallah canım çok sevindim senin kese görünmüş benim değerim epey düşük sana göreCanim 14 haziran sat sa 5+4 sün.
Benim sat 17 haziran ben suan 5+1 im.Ama benim carsamba gunu hcg degerim 2300 cikti ve keseyi buna ragmen goremedi.Cok ugrasti cok bastirfi en son rahim agzinda gördü
5 gun once 2300 du ve gunum senden sonra.Degerimi karsilastirinca yuksek cikiyo ve gebelik sikayetlerim cok fazla.Ins ikizdir cok istiyorum hayirlisiylaMaşallah canım çok sevindim senin kese görünmüş benim değerim epey düşük sana göre
Benim bı sabah değerim 1,736 çıktı
İnşallah Allah nasip eder canım5 gun once 2300 du ve gunum senden sonra.Degerimi karsilastirinca yuksek cikiyo ve gebelik sikayetlerim cok fazla.Ins ikizdir cok istiyorum hayirlisiyla
Benim de 13 jazirandı demeli ben de gitsem görünmeyecek.14 haziranda başlamıştı son adetim canım
Sen gitmedin mi daha doktora canımBenim de 13 jazirandı demeli ben de gitsem görünmeyecek.
Evet canım 25 gün sonra regl oldum korunurken hamile kaldımDoğumdan sonra hemen refl oldun galiba.olmasan 6 ay falan koruyor çünkü süt hormonları. İnşallah bu sefer güzel rahat bir hamilelik geçirirsin.
Var amcamlar ve teyzemler ama ben klomen kullandim ondan umutluyumİnşallah Allah nasip eder canım
Senin değer epey yüksek maşallah var mı ailenizde ikiz
Ayy çok güzel yaa hadi inşallah alırsın ikizlerini kucağına bende bu ay klomen kullandımVar amcamlar ve teyzemler ama ben klomen kullandim ondan umutluyum
Persembe gidicem bakalim 3 kat artiyo hcg hesaplamama gore persembe gunu 70 bin oluyor belli olur sanirim ikiz mi besiz mi :))
Az beslendiğinden olabilir bende de kabızlık oldu hamileliğim çok yeni olmasına rağmenSize bişi sorucam özel olacak ama özür dileyerek.
Benim bu şiddetli mide bulantılarım başladıktan sonra 2. gün sadece büyük tuvaletimi yaptım iki haftadır daha tık yok.
Yani hani öyle bir his de yok.
Sanki dünyada sadece çiş yapılıyor o derece hiçbir belirti yok diğeri ile ilgili.
Çok az beslendiğim için mi böyle arkadaşlar yoksa bi sıkıntı mı var?
İnşallah midem alırsa bi kaç öneri var hepsini denicem ama midem almıyor işte.Az beslendiğinden olabilir bende de kabızlık oldu hamileliğim çok yeni olmasına rağmen
Şiddetle kuru kayısı öneririm çok etkili inan
Esimin calisma sekli epey esnek ve bana cok yardimci saolsun.Cocuklarimda 8 ve 6 yasinda sorunsuzlar zaten bu yil tum gun ikiside okulda olacaklar.Onlarida ikiz gibi buyuttum o yuzden aliskinim.Asil tek cocuk olursa benim icin sorunAyy çok güzel yaa hadi inşallah alırsın ikizlerini kucağına bende bu ay klomen kullandım
Sana göre epey düşük değerim senin cidden ikiz olabilir
İyi de senin 2 tane daha çocuğun yok mu ikizin olursa zorlanmaz mısın
Kabizlik bendede oldu ama cabuk atlattim sukur o donemi.Ins sende atlatirsinAz beslendiğinden olabilir bende de kabızlık oldu hamileliğim çok yeni olmasına rağmen
Şiddetle kuru kayısı öneririm çok etkili inan
Karnim sismeye baslayipta kendileri anlamadigi surece soylemeyi dusunmuyorum.Sonra her kafadan bi ses cikiyo gerek yok yani.Arkadaşlar yakınlarınıza söylemeye başladınız mı biz ilk defa bugün söylemeye başladık çok enteresan bir duygu:)