- 1 Haziran 2018
- 525
- 780
Ne guzel ya aklim surekli yemete biktimm bu gidisle 20 kilo alirim diye korkuyorum.Yiyecek icecek bisey gormek istemiyorum.Gormeyi birak aklima geldikce bile midem bulaniyor artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel ya aklim surekli yemete biktimm bu gidisle 20 kilo alirim diye korkuyorum.Yiyecek icecek bisey gormek istemiyorum.Gormeyi birak aklima geldikce bile midem bulaniyor artik
Son adetıne gore belırlenıo senın kaç ki son adetınKızlar tam gün belirlenemediğinden kaç haftalık gebe olduğumu bilmiyorum ama tahminen 3 haftalık öyleyse nisan annesi oluyorum sanırım:)
Hmm ılerleyen haftalarda bellı olur o zaman canım bıraz daha bekle bakalım.Ama doktorlar öyle demiyor işte allak bullak oldum o yüzden takvim bile yapamadım:)
Geç döllenme olabilir 3 haftalık gibi duruyor dediler.ultrasyon da küçük siyah bir nokta var ama kese diyemeyiz dedi doktor
Hamılelıkte kabızlık oluo dıe bılıorum bıde az beslenıosan olabılır ama yınede doktoruna danısmalısınSize bişi sorucam özel olacak ama özür dileyerek.
Benim bu şiddetli mide bulantılarım başladıktan sonra 2. gün sadece büyük tuvaletimi yaptım iki haftadır daha tık yok.
Yani hani öyle bir his de yok.
Sanki dünyada sadece çiş yapılıyor o derece hiçbir belirti yok diğeri ile ilgili.
Çok az beslendiğim için mi böyle arkadaşlar yoksa bi sıkıntı mı var?
Ins almazsin ama yiyememekte kotu surekli acim ama yiyemiyorum.yiyemedigim icin tansiyonum cok dusuk.duvarlardan tutunarak yuruyorum gozlerim karariyo ellerim titriyoNe guzel ya aklim surekli yemete biktimm bu gidisle 20 kilo alirim diye korkuyorum.
Sana bişey soyleymmı tabı senınkı oyle degıldır ınsallahda ben de gecen yıl bayramda adet olmadım test yaptım sılıkten bıraz koyu cıktı çift tabı ben ole senın gbı sabrlı degılmdr bı kaç gun sonra gttım kan verdım ve negatf megerse kist varms tekrar soyluyorum sen hamılesın tabıkıYok canım hatta kan tahlili bile yaptırmadım. Evdeki test o kadar netti ki anlatamam. Adet te olmadığıma göre hamileyim. Hastanenin önünden geçerken uğramıştım ama muayene etmediler. Ben de ancak 1 hafta sonra giderim. Benimki de daha küçüktür gidincekese gözüksün bari
Ayy darısı bana inşallah sızede maşşallahhBu da benim minnakım Eki Görüntüle 2171661
Maşşallah hayrlısyla kucagına laırsn inşallah6+ 6 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Bu arada ben ilerlemiş çikolata kisti ( Endometriazis ) hastasıyım. Operasyon geçirdim 5 yıl önce. Sonrasında 3 kez tekrar etti. Çocuğum olmayacağına kendimi inandırmıştım artık ve hiç beklemediğim bir anda bebeğimizin haberini aldık. Bunu buraya yazıyorum çünkü benim gibi bu rahatsızlığa sahip olanlara umut olayım.
Ben gttımde ne oldukı boş kesecık dolusunu beklıorum bakalım cuma gorurum ümidiyelDaha doktora gitmedim ondan dolayıda unuttuyo olabilirim ben :)
Nasıl yazıor tahlılde dırek folık asıt dıemıKan tahlillerini yaptıran arkadaşlar folik asit değeriniz kaç çıktı? Ben şimdi netten baktım baya yüksek çıkmış acaba normal mi diye merak ettim yarın dr a soracağım.bir kaç gündür değişik asit alıyordum.
Canim kistin gecti mi gectiyse nasil gecti bende de suan kist var kiste ragmen hamile kalmisimSana bişey soyleymmı tabı senınkı oyle degıldır ınsallahda ben de gecen yıl bayramda adet olmadım test yaptım sılıkten bıraz koyu cıktı çift tabı ben ole senın gbı sabrlı degılmdr bı kaç gun sonra gttım kan verdım ve negatf megerse kist varms tekrar soyluyorum sen hamılesın tabıkı
Valla doktorum sagolsun hiç panik yapmadı adet olmayınca adet olmam için ilaç kullndm oluncada baktı kıst var dedı bebegın varmı dedı var dedım o zaman sımdılık onemlı degıl ccgunun olması dedı kıstler gecer buyuk ihtmalle dedı okadar sonrada kanamam oldu yanı lekelnme adetım bıttı aralıklı aralıklı gelıodu tekrar gttım kıstler gtmiş ama enfeksıon var dedı altta bıde ben dedım ne okuoz bı ole bı bole kanser içinde test yaptrdm sonuc temz cıktı ole 6 ay sonrada hamılr kaldım hamılelğide dsnmuodmda baktm kıst bılmemm ne dedım olursa olsun bi skntı yaşamadan rabbımde verdı çok şükür gercı daha bebegı gormedm ama vermstr sanırımCanim kistin gecti mi gectiyse nasil gecti bende de suan kist var kiste ragmen hamile kalmisim
Oyy Allah yardımcın olsun canım rabbım bu bebışı verdyse bırbıldgı vardr sanada guvendgı için üstesınden kalkabılecegın için vermstr sakın sıkma canını en dogru kararı vermıssın kesnlıkle aldrma Rabbım her ıkısnede saglık versın
Umarım olmaz bnde kılpayı kurtuldum o drumdan ama ihtımalı bıle ypratcydı Rabbım kmseye yasatmasınAmin canım sağolasın ilk gebeliğimde bebeğimi erken aldılar küvez süreci vs yıpratıcı oldu hala kontrollere gidiyoruz korkum aynı şeyleri yaşamak. Umarım olmaz erken Doğum çok riskli bi durum
7 bitti 8. haftanın içindeyim 4 haziran son adet tarihim bakalım inşallah duyamayacağım diye korkuyorumRabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insl. Sizin son adet tarihiniz nezamandi kac haftaliksiniz.
Bende uzun zamandır folik asit kullanıyordum 20 falandı değer. İnternete baktım fazlası da zararlıymış. Kafam karıştı. Özellikle sentetik olduğu için. Ben bu yüzden Solgarın folatını aldım. Senin kaç değerKan tahlillerini yaptıran arkadaşlar folik asit değeriniz kaç çıktı? Ben şimdi netten baktım baya yüksek çıkmış acaba normal mi diye merak ettim yarın dr a soracağım.bir kaç gündür değişik asit alıyordum.