2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok sevindim güzel haberlere perikanadi perikanadi @Sekerimmm
bende bu sabah ilk defa çokça öğürdüm. midemde bişe olsa çıkaracaktım ama boş ne yazıkki. doğru düzgün bişey yiyemiyorum.dün yeşil elmanın üzerine limon sıkıp,tuzlayıp yedim :halay:şimdide midemde bi paket çubuk krakerle dolaşıyorum. yemek yiyemiyorum ve canım çok sıkılıyor:işsiz: 1.5 kilo vermişim :KK43:
Ben bu sabah da tartldım 1 kilo daha gitmiş.
Ne olacak böyle hiç bilmiyorum.
Midem bulanmıyordu işe geldiğimde.
Yemedim yemedim şimdi de mide bulantım başladı yiyemiyorum :KK43:

Kızlar merhaba doktordan geldim şimdi hcg 1.736 çıktı ama doktor keseyi göremedi kaç haftalık diye sordum keseyi görmeden kaç haftalık olduğunu bilemeyiz dedi.folik asit yazdı ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Belki de arada kasıl ağrın falan olunca gerinme ihtiyacı duyuyosundur. Gerilmek tehlikeli olmaz heralde. Ben hala koşanlara yatağın bi ucunda yatıyorum. Ama yüz üstü yatınca karnım acıyo gibi ağrı giriyor. O yüzden rahat edemiyorum. Artık yüz üstü uyumayan unutacağız son aylarda uyumak bile istemeyeceğiz. En zor zamanlar...diğer hamileliğimde sadece 1 kez bacağıma kramp girmişti. İnşallah bunda da olmaz. Folik asite başladım. Dr başka bir şey verd mi size. Kan ilacına daha başlamadım.
Valla bılmıorum ben gerlmekden cekınıorum zaten karnma sancı grıo gerlnce ben son ay nedr bılmıorum 36 haftlk dgm yaptm gercı 32den sonra çok çektm dgrana kadar yanı son aya bedel oldu..bnde folik asit kullanıorum sdece.kanmda enfeksıyon ckmstı tekrar kan verdm ankaraya gnderdık onun snucunu bklıorm bakalm ne cıkacak

Günaydın anneler:)ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne baska bişey acaba ikinci çocuk oldugu içinmi bilenedim hatta çoğu zaman unutuyorum.benim gibi olan varmı henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem ama erkenmi acaba
Herzamn degılde bazı gunler bnde unutuorum hamıle oldgmu

Selam arkadaşlar bende ikinci kez Mart annesi olucam. Herkese sağlıklı ve vakitli Doğumlar diliyorum. 4 aylık prematüre bebeğim var Mayıs’ta doğması gerekirken martta doğdu. Korunurken hamile kaldığımı öğrendim herşeyin hayırlısı diyorum. Dün bebeğimin kesesini gördü. 8 mm kalp atışı için haftaya gideceğim. Sezeryan yaram henüz iyileşmedi normalde riskli gebeyim sezeryandan dolayı riskim iki kat arttı Allah’a teslimim bebeğimde bir sorun olmadığı sürece asla aldırmayı düşünmüyorum. Herkese selamlar

Valla bılmıorum ben gerlmekden cekınıorum zaten karnma sancı grıo gerlnce ben son ay nedr bılmıorum 36 haftlk dgm yaptm gercı 32den sonra çok çektm dgrana kadar yanı son aya bedel oldu..bnde folik asit kullanıorum sdece.kanmda enfeksıyon ckmstı tekrar kan verdm ankaraya gnderdık onun snucunu bklıorm bakalm ne cıkacak
Ne zaman çıkacak sonuçlar? Ben de bugün verdim kan tahlillerimi yarına çıkar heralde. Son kan tahlilini Kızımın doğumunda yapmışlardı. Ondan sonra hiç tahlil yaptırmadım. İnşallah bir şey çıkmaz. 36 dan sonra karnı taşımak çok daha Zır oluyor:KK43:

Selam arkadaşlar bende ikinci kez Mart annesi olucam. Herkese sağlıklı ve vakitli Doğumlar diliyorum. 4 aylık prematüre bebeğim var Mayıs’ta doğması gerekirken martta doğdu. Korunurken hamile kaldığımı öğrendim herşeyin hayırlısı diyorum. Dün bebeğimin kesesini gördü. 8 mm kalp atışı için haftaya gideceğim. Sezeryan yaram henüz iyileşmedi normalde riskli gebeyim sezeryandan dolayı riskim iki kat arttı Allah’a teslimim bebeğimde bir sorun olmadığı sürece asla aldırmayı düşünmüyorum. Herkese selamlar
Hayırlı olsun canım. İnşallah bunu sıkıntısız kucağına alırsın evet biraz erken olmuş yoğrulacaksın ama bir kaç yılaçok rahatlarsın. Allah yardımcın olsun

Hayırlı olsun canım. İnşallah bunu sıkıntısız kucağına alırsın evet biraz erken olmuş yoğrulacaksın ama bir kaç yılaçok rahatlarsın. Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun amin inşallah ilkinde sıkıntı yaşadığım için endişe ve acabalarla geçecek hamilelik. Sizede hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden

Allah razı olsun amin inşallah ilkinde sıkıntı yaşadığım için endişe ve acabalarla geçecek hamilelik. Sizede hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden
Doğumdan sonra hemen refl oldun galiba.olmasan 6 ay falan koruyor çünkü süt hormonları. İnşallah bu sefer güzel rahat bir hamilelik geçirirsin.

Ya ben de öyle derdim aman bi gebe kalsam da kilo versem diye demez olaydım hayattan soğur mu insan :/
Öyle berbat bi duygu canım ya.
Keşke rahat rahat iyyip içebilseydim.

İnşallah azalır şikayetlerin. Mide bulantısı zor gerçekten. Ben 1 kilo falan verdim. Sadece abur cubur şeyleri kesip sağlıklı beslendiğim için. İlk 3 ay hiç almamayı planlıyorum bakalım. Sonrasında da tüm gebelikte 7-8 kilo ile bitirebilirsem çok iyi olacak. geçen hamileliğimde 78 ile hamile kaldım 99.5 kilo ile bitirmiştim. 100 ü görmedim :anneadayı: Tam 22. 5 kilo almıştım, sürekli yatak istirahati verildiğinden. Bunda 89 ile hamile kaldım. Şimdi 88 civarı. Bu arada boyum 178. Bu arada o 10 kilo doğumdan falan kalmadı. Çünkü kızım 4 aylıkken 80 e inmiştim. Tiroidten sıkıntılar yaşadım. ve bir kaç kez bel fıtığı atağı.

Ooooo. Hayırlı olsun ikiz gibi büyüteceksin desene.:emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah azalır şikayetlerin. Mide bulantısı zor gerçekten. Ben 1 kilo falan verdim. Sadece abur cubur şeyleri kesip sağlıklı beslendiğim için. İlk 3 ay hiç almamayı planlıyorum bakalım. Sonrasında da tüm gebelikte 7-8 kilo ile bitirebilirsem çok iyi olacak. geçen hamileliğimde 78 ile hamile kaldım 99.5 kilo ile bitirmiştim. 100 ü görmedim :anneadayı: Tam 22. 5 kilo almıştım, sürekli yatak istirahati verildiğinden. Bunda 89 ile hamile kaldım. Şimdi 88 civarı. Bu arada boyum 178. Bu arada o 10 kilo doğumdan falan kalmadı. Çünkü kızım 4 aylıkken 80 e inmiştim. Tiroidten sıkıntılar yaşadım. ve bir kaç kez bel fıtığı atağı.

Ooooo. Hayırlı olsun ikiz gibi büyüteceksin desene.:emir_bebek::emir_bebek:
Boyun varmış canım senin maşallah kaldırır yine.
Ben 162 yim :)
İlk gebeliğimde 8 kilo verdim toplamda 10 kilo alabilmiştim.
Bunda da çok vericem gibi görünüyor bakalım uzun sürerse mahvoldum :)

Kizlar selam
Bende bulantilarla bogusuyorum.Az bi bulantim gecse hemen bisey yiyorum yoksa bulanti varken yemek mumkun degil.Daha simdiden 2 kilo verdim.Oglumda 21 ve kizimda 19 kilo almistim.Ikisindede 47 kiloyla hamile kalmistim.Tabi kizimdaki kilolarimi veremedim ama boyum uzun oldugundan suan tam ideal kilodayim.Simdi 59 kiloyum bu gebeligimde fazla almamayi planliyorum zaten bulantidan yiyemiyorum.Ins saglikli guzel bebisler dogururuz

Kızlar tam gün belirlenemediğinden kaç haftalık gebe olduğumu bilmiyorum ama tahminen 3 haftalık öyleyse nisan annesi oluyorum sanırım:)

X