2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol cnm tşk ederim
Rica ederm sende sagol bide benım yatış şeklım degsti ya sızdede oylemı onceden yatagın en kenarına yan yatar hiç kımıldaman uyanrdm şimdi diger tarafa donuyorum gerılıorum normalde hamıle degılken esneme kçhareketı yapmama uyannca ama hamıle kalnca zorluo vucudum gerılmem için bende gerlmekten korkuyorum bebege bısey olacak dıe daha bide kramp gırerdı o daha başlamadı ayy o daha fena istemsız bacagıma gerıorum sonrada kramp grıo ne degışık bı donem tamamen huylarmz degısıyor resmen

Belki de arada kasıl ağrın falan olunca gerinme ihtiyacı duyuyosundur. Gerilmek tehlikeli olmaz heralde. Ben hala koşanlara yatağın bi ucunda yatıyorum. Ama yüz üstü yatınca karnım acıyo gibi ağrı giriyor. O yüzden rahat edemiyorum. Artık yüz üstü uyumayan unutacağız son aylarda uyumak bile istemeyeceğiz. En zor zamanlar...diğer hamileliğimde sadece 1 kez bacağıma kramp girmişti. İnşallah bunda da olmaz. Folik asite başladım. Dr başka bir şey verd mi size. Kan ilacına daha başlamadım.

Bu haftalarda gömdük ceviz yemeliyiz sanırım aklınızda bulunsun kızlar beyin gelişimi için. Omega takviyesi de alabilirsiniz. Keşke mevsimi olsa da bol bol balık yesek. Şuan acıktım ama sabahı bekleşsem iyi olur.

Arkadaslar aranizda avocado yiyem var mi? Hamileler icin zararli mi yararli mi? Internette cok karisik seyler yaziyo. Kafam karisti.

Arkadaslar aranizda avocado yiyem var mi? Hamileler icin zararli mi yararli mi? Internette cok karisik seyler yaziyo. Kafam karisti.
Valla aklıma bile gelmedi pek aramam:) ama benim canım çiğ köfte istiyor ya çok baharatlı olduğundan yemek de istemiyorum

Avokado çok faydalı bir besin
Bol omega ve vitaminler içerir
Sağde bir şekilde yiyemezsen sana önerim
Kızartıçmış bir dilim ekmeğin üzerine avokado sür az kara biber azıcık limon sık
Harika bir tad
Bu arada ben avokado yemeyen oğluma
Yarım avokado muz ceviz karışımı veriyorum harika oluypr

Günaydın arkadaşlar..
Sabah topiği ben açıyorum sanırım :)
Okudum sayfaları, bebeişlerinin görenler, pıtpıtlarını duyanlar, keselerini görenler.
Ne güzel haberler vardı herkesin gözü aydın.
Benden haberler aynı.
Mide bulantısı vs.
Ama çok şükür dün sabah ve şu an midem çook az bulanıyor tabi öğleden sonra yine eskiye dönüyor ama 20 günden sonra dün ilk defa normal kahvaltı yapabildim o derece:)
Ben sadece şu geniz akıntısından kurtulamıyorum.
Afedersiniz boğazıma doluyor midem az bulansa da o dolgunluk beni mahvediyor çok öğürüyorum çıkarabilmek için.
Çözümünü bulamadım kontrole gittiğimde bi de KBB ye gidersem bişiler yapar mı bilmiyorum.
..
İki hafta kaldı miniklerimi görmeye merak ediyorum diğeri de hala bizimle mi :)
Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Herkese günaydın bende güzel haberlerle geldim çok şükür. Doktorum ultrasona 9.hafta çağırmıştı ama ben bugün gittim ilk defa girdim daha, karından çok rahat bir şekilde bebişimi gördüm kalp sesini duydum çok şükür çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Ultrasonda 7 haftalık göründüm. Her şey normal hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür..Bir dahaki ultrason randevum 12.haftada inşllh

Arkadaslar tabii ki biliyorum avocado nun cok saglikli bi meyve oldugunu. Fakat bazi internet sayfalarinda ve bazi gazete yazilarinda hamilelerin yememesi gerektigi yaziyor. Dogruluk payi sizce ne kadar? Doktora giden arkadaslar bi doktora danisabilir mi!

Gözün aydın canımmmm..
Ben de sabırsızım iki hafta var daha diğer kontrole :)

kızlar çok sevindim güzel haberlere perikanadi SekerAnnee
bende bu sabah ilk defa çokça öğürdüm. midemde bişe olsa çıkaracaktım ama boş ne yazıkki. doğru düzgün bişey yiyemiyorum.dün yeşil elmanın üzerine limon sıkıp,tuzlayıp yedim şimdide midemde bi paket çubuk krakerle dolaşıyorum. yemek yiyemiyorum ve canım çok sıkılıyor 1.5 kilo vermişim

Günaydın anneler:)ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne baska bişey acaba ikinci çocuk oldugu içinmi bilenedim hatta çoğu zaman unutuyorum.benim gibi olan varmı henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem ama erkenmi acaba

benim de 2. ama ilkinde yaşamadığım bulantıyı bunda yaşıyorum. Yine de çok korkunç değil. Benim hep aklımda ya hep düşünüyorum karnımdakini, kızım nasıl abla olacak birbirlerini nasıl sevecekler hep hayal kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…