Sağol cnm tşk ederimÇin takvımıne bakmadım dollenme konusuda evet sonra olabılıyor sprmler 24 saat yada 72 saat yaşiyor o aradada olabılır yanı
Rica ederm sende sagol bide benım yatış şeklım degsti ya sızdede oylemı onceden yatagın en kenarına yan yatar hiç kımıldaman uyanrdm şimdi diger tarafa donuyorum gerılıorum normalde hamıle degılken esneme kçhareketı yapmama uyannca ama hamıle kalnca zorluo vucudum gerılmem için bende gerlmekten korkuyorum bebege bısey olacak dıe daha bide kramp gırerdı o daha başlamadı ayy o daha fena istemsız bacagıma gerıorum sonrada kramp grıo ne degışık bı donem tamamen huylarmz degısıyor resmenSağol cnm tşk ederim
Belki de arada kasıl ağrın falan olunca gerinme ihtiyacı duyuyosundur. Gerilmek tehlikeli olmaz heralde. Ben hala koşanlara yatağın bi ucunda yatıyorum. Ama yüz üstü yatınca karnım acıyo gibi ağrı giriyor. O yüzden rahat edemiyorum. Artık yüz üstü uyumayan unutacağız son aylarda uyumak bile istemeyeceğiz. En zor zamanlar...diğer hamileliğimde sadece 1 kez bacağıma kramp girmişti. İnşallah bunda da olmaz. Folik asite başladım. Dr başka bir şey verd mi size. Kan ilacına daha başlamadım.Rica ederm sende sagol bide benım yatış şeklım degsti ya sızdede oylemı onceden yatagın en kenarına yan yatar hiç kımıldaman uyanrdm şimdi diger tarafa donuyorum gerılıorum normalde hamıle degılken esneme kçhareketı yapmama uyannca ama hamıle kalnca zorluo vucudum gerılmem için bende gerlmekten korkuyorum bebege bısey olacak dıe daha bide kramp gırerdı o daha başlamadı ayy o daha fena istemsız bacagıma gerıorum sonrada kramp grıo ne degışık bı donem tamamen huylarmz degısıyor resmen
Ben yemedim hatta ilk defa kızım ek gıdaya geçtiğinde ona yedirdim. Hiç tartın yok. Sağlıklısıymış yoksa?Arkadaslar aranizda avocado yiyem var mi? Hamileler icin zararli mi yararli mi? Internette cok karisik seyler yaziyo. Kafam karisti.
Valla aklıma bile gelmedi pek aramam:) ama benim canım çiğ köfte istiyor ya çok baharatlı olduğundan yemek de istemiyorumArkadaslar aranizda avocado yiyem var mi? Hamileler icin zararli mi yararli mi? Internette cok karisik seyler yaziyo. Kafam karisti.
Bende var ama sık sık değil günde 2-3 kez falanBatma bi tek bende mi oluyor acaba.Rahim ağzında batma hisseden YÖK mu arkadaşlar.
Avokado çok faydalı bir besinArkadaslar aranizda avocado yiyem var mi? Hamileler icin zararli mi yararli mi? Internette cok karisik seyler yaziyo. Kafam karisti.
Bendeeebir de iki haftadir uyku uyuyamiyorum uykum kaciyor oyle cingoz tavana bakiyorum
Bende valla sanci olunca dıorım heh bızımki uyandı olmayinca dıorm acaba bısı mi olduHmm bende 7 +4 hala oluo arada sancı hatta ben sancı olmayınca korkuyorum acaba bişey mi oldu dıe sancıyı tekme gbı dusunuorum galıba
Gözün aydın canımmmm..Herkese günaydın bende güzel haberlerle geldim çok şükür. Doktorum ultrasona 9.hafta çağırmıştı ama ben bugün gittim ilk defa girdim daha, karından çok rahat bir şekilde bebişimi gördüm kalp sesini duydum çok şükür çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Ultrasonda 7 haftalık göründüm. Her şey normal hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür..Bir dahaki ultrason randevum 12.haftada inşllh
Dun ilk defa kustum...evet acikinca daha beter oluyor..herseyden nefret ediyorum ve tiksiniyorum...Arkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
Benimde uykumun kaçtığı günler oluyor iki çocukla napıcam onu düşünüyorum ikisi birlikte büyürler diyip teselli ediyorum kendimi inşallah:)sizin neden uykunuz kaçıyoBendeee
benim de 2. ama ilkinde yaşamadığım bulantıyı bunda yaşıyorum. Yine de çok korkunç değil. Benim hep aklımda ya hep düşünüyorum karnımdakini, kızım nasıl abla olacak birbirlerini nasıl sevecekler hep hayal kuruyorum.Günaydın anneler:)ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne baska bişey acaba ikinci çocuk oldugu içinmi bilenedim hatta çoğu zaman unutuyorum.benim gibi olan varmı henüz doktora gitmedim cuma günü gidicem ama erkenmi acaba