Taktırabilirsin canım. Benim doktorum ilk bebeğimde içine hatta b ve c vitamini ve zofran da kattırıyordu.Kızlar serumları biz alsak acaba sağlık ocağında taktırabilir miyiz bu konuda hiç bi bilginiz var mı?
Normal sekilde yukselirse ve cok aceleciysen sali falan gidebilirsin ben 6+0 da gittim 2 gun sonra 2 kat yukselme var mi diye bi kez daha kan testi yaoabilirsinMerhaba kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 530.9 çıktı acaba keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?
Hayirli olsun canim.ultrason goruntun nasil merak ettim.kesen kac mmKizlar cok sukur kesemizi gorduk..doktor hersey yolunda gorunuyor dedi.10gun sonra kalp atisi ucin gel dedi...
Benimki regliden bir gun sonra 1053 cikmistiMerhaba kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 530.9 çıktı acaba keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?
Gozun aydin canimKizlar cok sukur kesemizi gorduk..doktor hersey yolunda gorunuyor dedi.10gun sonra kalp atisi ucin gel dedi...
Ins canimİnş benimkilerde öyle olur ya
Oglum 16 ayliken kizima hamile kaldim doktor emzirebilirsin dedi sutumde vardi kizimi dogurana kadar emzirdim bende.Kizim doguncada istedi oglum o zaman vermedim ama diretmedi aglamadi.Emzir sende bisi olmazKızlar ben emzirmeye devam ediyorum hala benim gibi olan varmı
Çok hafif hafif arada oluyor sağlı solluArkadaşlar sizinde arada kaşık batması oluyomu 6 haftalıgim
Benim ağri oluyor ara araArkadaşlar sizinde arada kaşık batması oluyomu 6 haftalıgim
Pardon bi tek iştahsızlık car başka biley yokSuan için iştahsizlık hariç hersey var
Hayirli olsun. Hos geldin. 2 gun sonra baktirirsin yukseliyor mu diye bence de erken gitmekızlar hayırlı akşamlar bu akşam test sonucunu aldım 585 çıktı doktora erken sanırım gitmek için hamileyim bakalim yolunda mi her sey ben de araniza katılabilir miyim ?
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz şekilde kucağına alırsın.Selam bayanlar bende Mart 2019 annesi olacağım kısmetse.Bugün bebişin kalp atışını gördük ama henüz duymadık.Haftaya gideceğiz tekrar
Hayırlı olsun. Hoşgeldin.kızlar hayırlı akşamlar bu akşam test sonucunu aldım 585 çıktı doktora erken sanırım gitmek için hamileyim bakalim yolunda mi her sey ben de araniza katılabilir miyim ?