Kaşık batması ve kasılma oluyor ilkinde hiç böyle bir şeyyojtuArkadaşlar sizinde arada kaşık batması oluyomu 6 haftalıgim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşık batması ve kasılma oluyor ilkinde hiç böyle bir şeyyojtuArkadaşlar sizinde arada kaşık batması oluyomu 6 haftalıgim
Hayırlı olsun. Trabzonlu musun?Bat bugündü dün 213 cıktı 2 gun önceleri 23 ckmişti
Evet canımHayırlı olsun. Trabzonlu musun?
Ben de? Trabzon’da yaşıyorsan? Hangi dr a gidiyorsun öğrenmemde sakınca var mı?Evet canım
Yok canım istanbulda yaşiyorum memleket orasi bide kizlar bişey sorucam bu pinarin pastorizesütlerini kullanan var mi pek ii seyler yazmıodu bende normal aldimBen de? Trabzon’da yaşıyorsan? Hangi dr a gidiyorsun öğrenmemde sakınca var mı?
Benim kızımda öyle midem bulanırdıki keşke hamile olmasaydım dediğim olmuştu ve tüm gün bulanırdı. Gece bulantıya uyanırdım. Hiç bitmeyecek gibiydi. Ne zaman doğurdum o zaman kurtuldum. Benimki hastalıktı tabi bildiğin. Aşırı bulantı. Kimse anlamaz arkadaşım en iyi ben anlarım seni. Sadece tuvalete gidebiliyordum. Allahım inşallah bunda bulantım olmaz. Ölüm döşeğinde gibi yatıyorum Çümkü öyle oluncaBen sağlıktan ölmek üzereyim o zaman bu bulantılarla eriyorum bildiğin
Canım ben de devam ediyorum. Kızım 16 aylık. Doktorum 20.haftaya kadar emzirebilirsin dedi. Ama progestan yazdı vajinal kullan dedi. Emzirdiğin için rahmin kasılır ama bu rahatlatır dedi.Kızlar ben emzirmeye devam ediyorum hala benim gibi olan varmı
benimde esimin yarin dogum gunu bende pastaya onu yazdirayim diyorum ama ikinci babaligi oldugu icin anlamli olurmu sanki ilk bebekte yazilsa daha anlamli olurdu gbi geldi yada bana mi oyle gekior sizce ben ne yazdirsam ikinci kez baba oluyor bu seneki en guzel hediyen benim babacim yazdirsam daha mantikli gbi gekdi ultrason resminide ustune koyup yada bastirtip falankızlar benim için yarın büyük gün.. 4 haftalıktan beri bekliyorum biliyorsunuz. ve yarın ilk kez doktora gidiyoruz Allahın izniyle. 6+2 olucaz İnşallah kalp pıtpıtlarını duyurur bize. yarın eşimin doğum günü. doktorda kötü bir süpriz olmazsa akşama pastanın üstüne minnoş resmiyle “en baba yaş” yazısı eşimi bekliyor. bunu burdan biri önermişti bana hatırlamıyorum ama çok öpüyorum
Benim tansiyon da hep o seviyelerdeO kadar halsizim anlatamam tansiyonum 80-50 iki saattir yatıyorum. Ev afedersiniz ama ahir gibi oldu çalışıyorum gunduz akşamdan aksama evdeyiz.
Hayirli olsun. Hos geldin. 2 gun sonra baktirirsin yukseliyor mu diye bence de erken gitme
Hayırlı olsun canim kaç haftaliksin :)Selam kızlar nasip olursa bende. Mart annesi olacağım inşallah
Ottomania inşallah öyle olmazsın. Gerçekten zor olur. İnsan hamileliğin tadını çıkaramaz. Bir an önce yerinden çıksın istersin:)Benim kızımda öyle midem bulanırdıki keşke hamile olmasaydım dediğim olmuştu ve tüm gün bulanırdı. Gece bulantıya uyanırdım. Hiç bitmeyecek gibiydi. Ne zaman doğurdum o zaman kurtuldum. Benimki hastalıktı tabi bildiğin. Aşırı bulantı. Kimse anlamaz arkadaşım en iyi ben anlarım seni. Sadece tuvalete gidebiliyordum. Allahım inşallah bunda bulantım olmaz. Ölüm döşeğinde gibi yatıyorum Çümkü öyle olunca
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Selam kızlar nasip olursa bende. Mart annesi olacağım inşallah
erken haklisin canım az bekleyeyim bu arada hoş buldum sagolasinO kadar halsizim anlatamam tansiyonum 80-50 iki saattir yatıyorum. Ev afedersiniz ama ahir gibi oldu çalışıyorum gunduz akşamdan aksama evdeyiz.
Hayirli olsun. Hos geldin. 2 gun sonra baktirirsin yukseliyor mu diye bence de erken gitme
sagolasin canim hoş buldumHayırlı olsun. Hoşgeldin.
Teşekkürü ederim canım takvim 5 haftalık diyor ama bence daha küçük bugün öğrendim zatenHayırlı olsun canim kaç haftaliksin :)
Amin canım inşallahHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.