- 10 Temmuz 2018
- 57
- 73
- 34
DR değiştir ve hiç takma şimdi sana 1..27 de 0.93 te falan 6 haftalık yazan kağıtları çekecektim ama kalkmaya usendim gönlünü ferah tut geride degol seninBende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
Takma kafani canim geride olsada bence onemli degil daha cok basindasin bazen buyuk gozukur bazen tam haftanda gozukur daha gelisecek o.Ustelik kucuk olsada onemli olan saglikli olmasiBende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
Kisisel faktörler cok onemli ogretmenler gercekten kendi cocuklarina tahammulsuz oluyor hele es destegi yoksa bebek bakmak zor gercekten. Allah kolaylik versin sana insallah.Canım benim okumadığım kitap kalmadı.hem de öğretmenim ama okulda bir sürü sorunlu çocuğa tahammül edip eve geldiğinde pilin bitince kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor. Eşim de uzakta yalnız başıma büyüttüm kızımı iyice sabırsız ve tahammülsüz oldumniyeyse.
Kese boyu ile crl farklı seyler.Bakıp kafanı yorma artık sende acımasız dr gelmissin kese boyutun gayet normal .... ayrıca nasıl ole yazıyor 4 diye anlamadım her ultrason farklı ölçüyor fakat 0.93 cm 6 haftalık yazıyor bende senin cm olarak 1.25 oluyor sana 4+4 takılma bunlara. . Herkesin farklı zamanlarda görünebiliyor bebek sadece 1 hafta sonra git ve gör bebeğini canimmm tüm dr ların cihazlarında ölçümler farklı değerlerde yazıyor biri 6+5 derken biri 6+1dio bazen ama bence senin benden daha umutlu zaten inanıyorum ben yorma kalbini ben cumartesi seninle aynı ölçüde gördüm kesemi boştu ve lekelerim vardı kanama alanı var dedi dün ise bebek kendini gösterdi hatta dr dedi ki bak gözleri bile var yani sende say 5 gün sinra git
Bi kizim var 5,5 yasinda benim durumum biraz karisik kizimdan once bir dusuk kizimdan sonra 5 dusugum var burda pgs li tup bebek ama kizimdada hic bulantim olmamisti ama tabii bu tup bebek olunca biraz insan endiseleniyorBiraz var, ama yemek yememe engel değil şükür , ilk hamileliğinmi canım senin
Kesin garantilemek istiyorsan 10 gün sonra felan git bence canımMerhaba kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 530.9 çıktı acaba keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?
Betayı tekrarlayayım mı sağlık ocağındaKesin garantilemek istiyorsan 10 gün sonra felan git bence canım
Endişelenme canım benimde öyle bi bulantım olmaz hamileliklerimde bunda biraz var belki bi kaç gün sürer belkide sürmezBi kizim var 5,5 yasinda benim durumum biraz karisik kizimdan once bir dusuk kizimdan sonra 5 dusugum var burda pgs li tup bebek ama kizimdada hic bulantim olmamisti ama tabii bu tup bebek olunca biraz insan endiseleniyor
Gayet yüksek güzel çıkmış istersen iki gün sonra tekrar ver artışı görürsün için rahat eder..Betayı tekrarlayayım mı sağlık ocağında
Hadi gözün aydınn..Kizlar cok sukur kesemizi gorduk..doktor hersey yolunda gorunuyor dedi.10gun sonra kalp atisi ucin gel dedi...
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Kizlar cok sukur kesemizi gorduk..doktor hersey yolunda gorunuyor dedi.10gun sonra kalp atisi ucin gel dedi...
Teşekkürler hepimizin aydın olsuninşGayet yüksek güzel çıkmış istersen iki gün sonra tekrar ver artışı görürsün için rahat eder..
Hadi gözün aydınn..
Ben sağlıktan ölmek üzereyim o zaman bu bulantılarla eriyorum bildiğinTesekkurler herkese. Bulantilarim simdiden basladi dedim iyi cok guzel dedi bu saglikli bir gebeligin gostergesi dedi..folik asit verdi.hayirlisi bakalim..
Benimde ikinci bebeğim aslında bende araya dort bes yas koymak istiyordum ama boyle nasip oldu.birincisi çok gazlıydı çok zordu umarım bu öyle olmaz.ikisi birlikte büyüyüp öıkarlar Allahın izniyle.rahata alışmadan olması iyi oldu:)
İnş benimkilerde öyle olur yaBen oglum 1.5 yasindayken kizima hamile kaldim aralarinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler hic disari cikalim veya anne otur beraber oynayalim gibi arkadas arayislari olmadi birbirlerine arkadas oldular biri yese otekide yedi biri uyusa otekide uyudu simdi buyuduler biri ders calissa otekide yapim diyo iyiki pespese dogurmusum diyorum.Zaten hastalik vs gece uyku problemlerimiz hic olmadi rahat buyuttum cok sukur.
Ins bu da ikiz olur ayni sekilde buyuturum
Bende emziriyorum oğlum 18 aylık napayım meme delisi oğlumu kesemedim memeden Kıyamadım.Kızlar ben emzirmeye devam ediyorum hala benim gibi olan varmı