2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
DR değiştir ve hiç takma şimdi sana 1..27 de 0.93 te falan 6 haftalık yazan kağıtları çekecektim ama kalkmaya usendim gönlünü ferah tut geride degol senin

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
Takma kafani canim geride olsada bence onemli degil daha cok basindasin bazen buyuk gozukur bazen tam haftanda gozukur daha gelisecek o.Ustelik kucuk olsada onemli olan saglikli olmasi
Benim iki cocugumda cok zayif dogdu onceki gun doktora soyledim ne yapabilirim bu kilolu dogsun dedim hic bisey dedi muhtemelen bu da zayif dogacak dedi senin bunyenle alakali dedi sagliginda problem yoksa cocuklarinin bosver kilosunu dedi
Cok sukur sagliklari iyi hatta simdiye kadar 8 yasinda 3 kere hastaneye gitmemisizdir hastalanan cocuklar degiller.Sende takma kafani onemli olan saglikla al kucagina onlar duzelir

Kisisel faktörler cok onemli ogretmenler gercekten kendi cocuklarina tahammulsuz oluyor hele es destegi yoksa bebek bakmak zor gercekten. Allah kolaylik versin sana insallah.

Kese boyu ile crl farklı seyler.

Bi kizim var 5,5 yasinda benim durumum biraz karisik kizimdan once bir dusuk kizimdan sonra 5 dusugum var burda pgs li tup bebek ama kizimdada hic bulantim olmamisti ama tabii bu tup bebek olunca biraz insan endiseleniyor
Endişelenme canım benimde öyle bi bulantım olmaz hamileliklerimde bunda biraz var belki bi kaç gün sürer belkide sürmez

İnş benimkilerde öyle olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…