2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 hafta geri cikmis sadece. Cok normal bence gec dollenme varsa eger. Sikma canini bekle bakalim, insaallah guzel haberler alirsin.

perikanadi tebrik ederim canim. Ikiz oldugunu ogrenmissin. Masaallah Allah kolay hamilelik kolay dogum nasip etsun. Sag salim kucagina al yavrularini.
Allah razı olsun canım.
Şimdilik öyle evet inşallah 20 gün sonraki kontrolde de aynı sağlıkta olurlar..
Valla hamilelik şu an berbat geçiyor.
Sürekli açım ama sürekli de midem bulanıyor.
Hayattan soğudum ruh halim çöküşlerde resmen.

Biz sali gununden beri tatildeyiz. Acik bufede yine az cok olmiyecek kadar birseyler yiyebiliyorum. Pztesi de yola cikmadan once serum taktirmistik zaten. O bir kac gun en azindan rahatlatiyor. Deniz havasi vs de iyi geldi sanki. Surekli acik havada olmak. Yine bulantilarim var ama dayanabiliyorum en azindan.

Sorma sorma bu bulantilar mahvetti bizi. Ahhh diyorum bulantilarim olmucakti ne yerdim simdi burda. Yiyecek hicbirsey bulamiyorum koskoca otelde. Bana da betahcg degerine gore cogul gebelik olabilir demisti doktor. Sonra tek kese gordu. Ama bolunebilir kese ya da sonradan iki bebek cikabilir falan demisti. En son 6+3 te gitmistim. Sonraki gittigimde bi supriz olursa olur. Ama ben tek oldugunu dusunuyorum cunku benim ilk hamileligimde de bu kadar olmasa da yine de yuksekti hcg degerim.

İnşallah sen çok şiddetli yaşamazsın bulantılarını.

Kızlar serumları biz alsak acaba sağlık ocağında taktırabilir miyiz bu konuda hiç bi bilginiz var mı?

Agrim beni 10 gundur bitirdi o gecti simdi bulandim oyle boyle degil surekli oguruyorum saahtan beri bu setum bulanti icin mi?
Serum takin mi dediniz acile mi gittiniz
Bileyim cunku simdide bulanti beni bitirecek su saat oldu hic bisey yiyemedim

Canım benim de ilk gebeliğimde çok yüksekti ama artış iki kat idi.
Bunda hem yüksek hem artış 4 er kat olunca bi değişiklik olduğunu anlamıştım ama daha yeni gördük iki keseyi.
Belki sana da sürpriz yapar.
Ben de 3 hafta sonra gidiyorum önce Antalya sonra memleket vs hem çok sıcak hem kına düğün yorgunluk oğlum benle olacak nasıl yapıcam hiç bilmiyorum..
Agrim beni 10 gundur bitirdi o gecti simdi bulandim oyle boyle degil surekli oguruyorum saahtan beri bu setum bulanti icin mi?
Serum takin mi dediniz acile mi gittiniz
Bileyim cunku simdide bulanti beni bitirecek su saat oldu hic bisey yiyemedim
Evet bulantı için bir de zaten çok aç ve susuz kaldığım için izotonik de veriyorlar o da seni toparlıyor biraz.
Yani 400 ml iki serum bi bulantı için biri izotonik su.
Bana çok çok iyi geliyor da iş yerim ve evim çok uzak hastaneye o yüzden eczaneden ben alsam sağlık ocağında taksalar ne kadar iyi olacak.
Öyle olsa her iki günde bir alırım şimdi çok u zak gidemiyorum sk sık..

Bu konuda Adem güneş in annelik sanatı kitabını öneririm. Ben de bazen tahammülsüz oluyorum tabi. Ama okudukça bilgim fikrim ve sabrım artıyor.
Canım benim okumadığım kitap kalmadı.hem de öğretmenim ama okulda bir sürü sorunlu çocuğa tahammül edip eve geldiğinde pilin bitince kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor. Eşim de uzakta yalnız başıma büyüttüm kızımı iyice sabırsız ve tahammülsüz oldumniyeyse.

Sen büyütmüşsün çocukları ama onlar sana 3.yü bakarken yardım bile eder. Geç evlenince yapayım da çabuk çabuk çıksın aradan modu oluyoruz :)

Bugün hastanenin önünden geçerken bi gidip muayene olayım dedim saat 11 di ama dokuymuş dr kar muayene etmediler iyi bir dr bulmalıyım burda en önemlisi dr a güven. İlk doğumum çok kolay olmuştu. Umarım 2. De öyle olur. Şimdiden başladım spor yapmaya. İlk 3 ay tehlikeli diyorlar ama ben hafiften bir şeyler yapıyorum.

Kizlar dunden beri netten bakiyorum.kese olcumlerine.simdi bebimki 12.5 mm cikti 4+4 dedi doktor.ama 5 haftalikken 7 mm olan 9mm olan var hersey normal demis doktorlari.benimki buyuk niye oyle dedi anlamadim.sizin ilk kese ölcumleriniz neydi

Kizlar dunden beri netten bakiyorum.kese olcumlerine.simdi bebimki 12.5 mm cikti 4+4 dedi doktor.ama 5 haftalikken 7 mm olan 9mm olan var hersey normal demis doktorlari.benimki buyuk niye oyle dedi anlamadim.sizin ilk kese ölcumleriniz neydi
Bakıp kafanı yorma artık sende acımasız dr gelmissin kese boyutun gayet normal .... ayrıca nasıl ole yazıyor 4 diye anlamadım her ultrason farklı ölçüyor fakat 0.93 cm 6 haftalık yazıyor bende senin cm olarak 1.25 oluyor sana 4+4 takılma bunlara. . Herkesin farklı zamanlarda görünebiliyor bebek sadece 1 hafta sonra git ve gör bebeğini canimmm tüm dr ların cihazlarında ölçümler farklı değerlerde yazıyor biri 6+5 derken biri 6+1dio bazen ama bence senin benden daha umutlu zaten inanıyorum ben yorma kalbini ben cumartesi seninle aynı ölçüde gördüm kesemi boştu ve lekelerim vardı kanama alanı var dedi dün ise bebek kendini gösterdi hatta dr dedi ki bak gözleri bile var yani sende say 5 gün sinra git

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim

Sen büyütmüşsün çocukları ama onlar sana 3.yü bakarken yardım bile eder. Geç evlenince yapayım da çabuk çabuk çıksın aradan modu oluyoruz :)
Oglum zaten bana oyle yardimciki o benim elim ayagim evimi toplar camasirlari kurutmaliga asar toplar kardesinin derslerine yardim eder onlar boyle olmasa 3 e cesaret edemezdim belkide.Allah razi olsun cocuklarimdan.Bebek doguncada eminim emzirmeden emzirmeye gorucem bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…