- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Gözün aydın..Bugün kontrolüm vardı, şükür kalp atışını gördük, biraz kanama alanım varmış, yat dinlen dedi doktor, hayırlısıyla ,kalp atışını duymayanlarda duyar bir an önce
Gozun aydin darisi basimiza hemen hemen ayni gunuz bizde ben daha gitmedim doktora bulantin falan var mi benim hic yokBugün kontrolüm vardı, şükür kalp atışını gördük, biraz kanama alanım varmış, yat dinlen dedi doktor, hayırlısıyla ,kalp atışını duymayanlarda duyar bir an önce
6 haftalik olmam gerekirken 4+4 cikti.bundan onceki bos gebelikti kurtaj oldum.ilk hamileligimdede 6 haftada kalbi durdu yine kurtaj olmustum.ins.dedigin gibidir haftaya iyi haber alirim.benim cok bulantim kusmam olmuyor gogusleriminde sisligi indi sanki ondan supelwniyordum zaten.bugunde kucuk cikinca moralim bozuldu
Allah razı olsun canım.perikanadi tebrik ederim canim. Ikiz oldugunu ogrenmissin. Masaallah Allah kolay hamilelik kolay dogum nasip etsun. Sag salim kucagina al yavrularini.
Allah razı olsun canım.
Şimdilik öyle evet inşallah 20 gün sonraki kontrolde de aynı sağlıkta olurlar..
Valla hamilelik şu an berbat geçiyor.
Sürekli açım ama sürekli de midem bulanıyor.
Hayattan soğudum ruh halim çöküşlerde resmen.
İnşallah sen çok şiddetli yaşamazsın bulantılarını.
Kızlar serumları biz alsak acaba sağlık ocağında taktırabilir miyiz bu konuda hiç bi bilginiz var mı?
Sorma sorma bu bulantilar mahvetti bizi. Ahhh diyorum bulantilarim olmucakti ne yerdim simdi burda. Yiyecek hicbirsey bulamiyorum koskoca otelde. Bana da betahcg degerine gore cogul gebelik olabilir demisti doktor. Sonra tek kese gordu. Ama bolunebilir kese ya da sonradan iki bebek cikabilir falan demisti. En son 6+3 te gitmistim. Sonraki gittigimde bi supriz olursa olur. Ama ben tek oldugunu dusunuyorum cunku benim ilk hamileligimde de bu kadar olmasa da yine de yuksekti hcg degerim.
Evet bulantı için bir de zaten çok aç ve susuz kaldığım için izotonik de veriyorlar o da seni toparlıyor biraz.Agrim beni 10 gundur bitirdi o gecti simdi bulandim oyle boyle degil surekli oguruyorum saahtan beri bu setum bulanti icin mi?
Serum takin mi dediniz acile mi gittiniz
Bileyim cunku simdide bulanti beni bitirecek su saat oldu hic bisey yiyemedim
Biraz var, ama yemek yememe engel değil şükür , ilk hamileliğinmi canım seninGozun aydin darisi basimiza hemen hemen ayni gunuz bizde ben daha gitmedim doktora bulantin falan var mi benim hic yok
Canım benim okumadığım kitap kalmadı.hem de öğretmenim ama okulda bir sürü sorunlu çocuğa tahammül edip eve geldiğinde pilin bitince kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor. Eşim de uzakta yalnız başıma büyüttüm kızımı iyice sabırsız ve tahammülsüz oldumniyeyse.Bu konuda Adem güneş in annelik sanatı kitabını öneririm. Ben de bazen tahammülsüz oluyorum tabi. Ama okudukça bilgim fikrim ve sabrım artıyor.
Gözün aydın canım yat dinlen. Yorma kendini.Bugün kontrolüm vardı, şükür kalp atışını gördük, biraz kanama alanım varmış, yat dinlen dedi doktor, hayırlısıyla ,kalp atışını duymayanlarda duyar bir an önce
Sen büyütmüşsün çocukları amaCanim senin bulantilar ne zaman basladi
31 yasindayim oglum 8 kizim 6 yasinda.Bizimde esimle tam hayallerimize kavusmaya ramak kalmisken istedik bebegi.Hayallerimizi biraz ertrlicez bu minik sirin sey icin ilerde onla tadini cikara cikara hayal ettiklerimizi yapariz diye dusunduk :)
Donem fonem oluyor hayattan bezmislik ama gecicektir bu durum merak etme degisik seyler yapmaya calis disarda vakit gecir biraz daha kolay atlatirsin bence bi donem bebek dusuncesini kafandan cikar
Teşekkür ettim canım, elimden geldğince dinlenmeye çalışıyorumGözün aydın canım yat dinlen. Yorma kendini.
Bakıp kafanı yorma artık sende acımasız dr gelmissin kese boyutun gayet normal .... ayrıca nasıl ole yazıyor 4 diye anlamadım her ultrason farklı ölçüyor fakat 0.93 cm 6 haftalık yazıyor bende senin cm olarak 1.25 oluyor sana 4+4 takılma bunlara. . Herkesin farklı zamanlarda görünebiliyor bebek sadece 1 hafta sonra git ve gör bebeğini canimmm tüm dr ların cihazlarında ölçümler farklı değerlerde yazıyor biri 6+5 derken biri 6+1dio bazen ama bence senin benden daha umutlu zaten inanıyorum ben yorma kalbini ben cumartesi seninle aynı ölçüde gördüm kesemi boştu ve lekelerim vardı kanama alanı var dedi dün ise bebek kendini gösterdi hatta dr dedi ki bak gözleri bile var yani sende say 5 gün sinra gitKizlar dunden beri netten bakiyorum.kese olcumlerine.simdi bebimki 12.5 mm cikti 4+4 dedi doktor.ama 5 haftalikken 7 mm olan 9mm olan var hersey normal demis doktorlari.benimki buyuk niye oyle dedi anlamadim.sizin ilk kese ölcumleriniz neydi
Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyimBakıp kafanı yorma artık sende acımasız dr gelmissin kese boyutun gayet normal .... ayrıca nasıl ole yazıyor 4 diye anlamadım her ultrason farklı ölçüyor fakat 0.93 cm 6 haftalık yazıyor bende senin cm olarak 1.25 oluyor sana 4+4 takılma bunlara. . Herkesin farklı zamanlarda görünebiliyor bebek sadece 1 hafta sonra git ve gör bebeğini canimmm tüm dr ların cihazlarında ölçümler farklı değerlerde yazıyor biri 6+5 derken biri 6+1dio bazen ama bence senin benden daha umutlu zaten inanıyorum ben yorma kalbini ben cumartesi seninle aynı ölçüde gördüm kesemi boştu ve lekelerim vardı kanama alanı var dedi dün ise bebek kendini gösterdi hatta dr dedi ki bak gözleri bile var yani sende say 5 gün sinra git
Oglum zaten bana oyle yardimciki o benim elim ayagim evimi toplar camasirlari kurutmaliga asar toplar kardesinin derslerine yardim ederSen büyütmüşsün çocukları amaonlar sana 3.yü bakarken yardım bile eder. Geç evlenince yapayım da çabuk çabuk çıksın aradan modu oluyoruz :)