2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
DR değiştir ve hiç takma şimdi sana 1..27 de 0.93 te falan 6 haftalık yazan kağıtları çekecektim ama kalkmaya usendim gönlünü ferah tut geride degol senin

Bende anlamadim bu doktoru insan dayanamiyor iste bakiyorum okuyorum resmen kafam sisti.birde pazar gunu kpss ye gircem bu kafayla napicam.hayirlisi artik ne diyeyim
Takma kafani canim geride olsada bence onemli degil daha cok basindasin bazen buyuk gozukur bazen tam haftanda gozukur daha gelisecek o.Ustelik kucuk olsada onemli olan saglikli olmasi
Benim iki cocugumda cok zayif dogdu onceki gun doktora soyledim ne yapabilirim bu kilolu dogsun dedim hic bisey dedi muhtemelen bu da zayif dogacak dedi senin bunyenle alakali dedi sagliginda problem yoksa cocuklarinin bosver kilosunu dedi
Cok sukur sagliklari iyi hatta simdiye kadar 8 yasinda 3 kere hastaneye gitmemisizdir hastalanan cocuklar degiller.Sende takma kafani onemli olan saglikla al kucagina onlar duzelir

Canım benim okumadığım kitap kalmadı.hem de öğretmenim ama okulda bir sürü sorunlu çocuğa tahammül edip eve geldiğinde pilin bitince kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor. Eşim de uzakta yalnız başıma büyüttüm kızımı iyice sabırsız ve tahammülsüz oldumniyeyse.
Kisisel faktörler cok onemli ogretmenler gercekten kendi cocuklarina tahammulsuz oluyor hele es destegi yoksa bebek bakmak zor gercekten. Allah kolaylik versin sana insallah.

Bakıp kafanı yorma artık sende acımasız dr gelmissin kese boyutun gayet normal .... ayrıca nasıl ole yazıyor 4 diye anlamadım her ultrason farklı ölçüyor fakat 0.93 cm 6 haftalık yazıyor bende senin cm olarak 1.25 oluyor sana 4+4 takılma bunlara. . Herkesin farklı zamanlarda görünebiliyor bebek sadece 1 hafta sonra git ve gör bebeğini canimmm tüm dr ların cihazlarında ölçümler farklı değerlerde yazıyor biri 6+5 derken biri 6+1dio bazen ama bence senin benden daha umutlu zaten inanıyorum ben yorma kalbini ben cumartesi seninle aynı ölçüde gördüm kesemi boştu ve lekelerim vardı kanama alanı var dedi dün ise bebek kendini gösterdi hatta dr dedi ki bak gözleri bile var yani sende say 5 gün sinra git
Kese boyu ile crl farklı seyler.

Bi kizim var 5,5 yasinda benim durumum biraz karisik kizimdan once bir dusuk kizimdan sonra 5 dusugum var burda pgs li tup bebek ama kizimdada hic bulantim olmamisti ama tabii bu tup bebek olunca biraz insan endiseleniyor
Endişelenme canım benimde öyle bi bulantım olmaz hamileliklerimde bunda biraz var belki bi kaç gün sürer belkide sürmez

Ben oglum 1.5 yasindayken kizima hamile kaldim aralarinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler hic disari cikalim veya anne otur beraber oynayalim gibi arkadas arayislari olmadi birbirlerine arkadas oldular biri yese otekide yedi biri uyusa otekide uyudu simdi buyuduler biri ders calissa otekide yapim diyo iyiki pespese dogurmusum diyorum.Zaten hastalik vs gece uyku problemlerimiz hic olmadi rahat buyuttum cok sukur.
Ins bu da ikiz olur ayni sekilde buyuturum
İnş benimkilerde öyle olur ya

X