2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Avm dekiler kesinlikle x ray degil. Hava alaninda da sorarsin bu x ray mi diye cogunlukla degil. Cantalarin gectigi x ray. Bir sey olmaz yani. Ama ucaktaki turbulansi sallanmayo bilmem tabi ben arabada giderken bile biraz sikinti oluyorum titresimden.

Yanlış anlamayın ben size sormadım zaten sorduğum kişi cevapladı tşkler size de :)

benim doktorum sıkıntı olmaz demişti. gittim geldim sağlıcakla. bayrama tekrar gideceğim o girişlerdeki xrayler metal dedektörü bir şey olmaz diyorlar yine de geçmedim ben.
Doktor da biraz çok sıcak bakmadı aslında ama uçaksa sıkıntı olmaz ama nereye gidersin git sürekli dinleneceksin yorulmak yok dedi.
Olmazsa bi yazı alırım şimdi daha göbek de belli değil inanmazlar felan.
Ya işte benimki biraz uçuş korkusu canım.
Oğlumdan destek alıcam artık.
Allah'ın izniyle gider dönerim inşallah.

Canim senin bulantilar ne zaman basladi
Maşallah diyeyim. Kaç yaşındasın? Ben de inanılmaz bir bezginlik var. Hayatım gidiyor yapmak istediklerini yapamıyor gibi hissediyorum. Bambaşka şeyler planlarken bir baktım ki hamileyim
31 yasindayim oglum 8 kizim 6 yasinda.Bizimde esimle tam hayallerimize kavusmaya ramak kalmisken istedik bebegi.Hayallerimizi biraz ertrlicez bu minik sirin sey icin ilerde onla tadini cikara cikara hayal ettiklerimizi yapariz diye dusunduk :)
Donem fonem oluyor hayattan bezmislik ama gecicektir bu durum merak etme degisik seyler yapmaya calis disarda vakit gecir biraz daha kolay atlatirsin bence bi donem bebek dusuncesini kafandan cikar

5. hafta bitti 6. haftaya girdim başladı canım.
Allah kolaylık versin mide bulantısı yaşayan herkese o kadar zor ki.

5. hafta bitti 6. haftaya girdim başladı canım.
Allah kolaylık versin mide bulantısı yaşayan herkese o kadar zor ki.
Agrilarim acillik edecek kadar fazlaydi kivraniyordum agrim bitti dunden beri bulantim var surekli cikarmak istiyorum zaten midem bos bisey yiyemedim

Agrilarim acillik edecek kadar fazlaydi kivraniyordum agrim bitti dunden beri bulantim var surekli cikarmak istiyorum zaten midem bos bisey yiyemedim
Şükür ağrıların geçmiş.
Mide bulantısı da fena bir durum ama işte sabrediyoruz.
5. haftan bitmek üzere ise olabilir canım benim çünkü kalp atışıyla beraber başlıyor böööyle gidiyor.
O kadar yoruldum ki hem ruhen hem bedenen.

Bende ayniyim
Agrilar beni simdiden bitirdi.Agrilarim gectiya hani gunlerce uyursun sonra uyanirsin ya o moddayim suan

canımm tesekkur ederim :) simdi doktordan geldim... baktı ultrason ile hersey normal cok güzel dedi :) 4+3 sun suan dedi keseyi gördü 5 mm kese dedi. 1 hafta sonra tekrar gel kontrol edelim dedi :) cok sükür.. hala inanamıyorum..

Canım bendim o adaşın rica ederim bu fikri ben de eşim için planlıyorum ama aralıkta onun daha çok var. İnş yarın güzel haberler alırsın canım ben de seni öpüyorum

Cok sagol canim icimi rahatlatti yazin.ins.hersey senin icinde cok guzel olur.cok zor surekli olumsuz seyler duymak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…