- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
Gittim canim yag ile bakmak ne bilmiyorum karnimdan bakti iki defa kese gozuktu ikisindede bebek icin persembe gidicem haftaya ins4body1soul merhaba cnm dr a gittin mi hiç yağ ile baktı mı? Özel olmazsa tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canim yag ile bakmak ne bilmiyorum karnimdan bakti iki defa kese gozuktu ikisindede bebek icin persembe gidicem haftaya ins4body1soul merhaba cnm dr a gittin mi hiç yağ ile baktı mı? Özel olmazsa tabii
Usg yazacaktım ama sözlük yağ yazmış teşekkür ederim ben de 8. Haftada gideyim o zaman hepsini bir görür belki. :)Gittim canim yag ile bakmak ne bilmiyorum karnimdan bakti iki defa kese gozuktu ikisindede bebek icin persembe gidicem haftaya ins
Ayiptir soylemesi benim 3.olacak ama ilki kadar heyecanliyim cinsiyeti belli olsa biseyler orsem yapsam modundayim esyalarini alsam yikasam odasini hazirlasamBir de kimlerin 2. Çocukları merak ediyorum. İlk çocuktaki heyecan pek Yok içimde acaba hazır olmadan hamile kaldığım için mi?
Bende 7. Haftada gideyim kalp kese hepsini bi halledeyim diyodum ama cok agrilarim oldu acillik oldum sukur bugun biraz iyiyim ama folik asit basla bence daha doktora gitmiceksenUsg yazacaktım ama sözlük yağ yazmış teşekkür ederim ben de 8. Haftada gideyim o zaman hepsini bir görür belki. :)
Benim de ikinci cocuk ben de rahatım bende sendeki mantıkla 6. hafta biterken gideyim dedim,sen benden daha sabırlı çıktın 8. Hafta diyorsun valla :)Bir de kimlerin 2. Çocukları merak ediyorum. İlk çocuktaki heyecan pek Yok içimde acaba hazır olmadan hamile kaldığım için mi?
Benim ilk olacak ama 2.yi arayı çok açmadan istiyoruz aslında, ama şunu merak ediyorum siz mesela niçin geç kaldınız yani 2.de cesaret mi gerekiyor gerçekten neyden korkuyordunuz .. bileyim de ona göre çok heves etmiyeyim diye soruyorum:)Benim de ikinci cocuk ben de rahatım bende sendeki mantıkla 6. hafta biterken gideyim dedim,sen benden daha sabırlı çıktın 8. Hafta diyorsun valla :)
Kızım beş buçuk yaşında ben iki numaraya ancak cesaret edebildim :)
İlkine çok kolay karar verdik eşimle ikimizde 25 yaşındaydık,üç aylık evliydik bebişimiz olsun lay lay lom aile olalım derken hoop hamile kalıverdim,eşime de çok çocuk baktırdığımdan zaar neye uğradığımızı şaşırdık uykusuz gazlı geceler ,pıtı pıtı gecede on kez uyanmalar nöbetleşe yemek yemeler derken bi üç yaşımızda kendimize geldik,yaşımız genç ha yaparız ha yaparız derken yaş 32 oldu,zor ikna ettik bitbirimizi,bi ay o su koyverdi bi ay ben,tamamen sorumluluktan kaçmaktan,rahata alışmaktan yani :) kızımın bi derdi kalmadı artık ikinci için sil baştan,ya bismillah :)Benim ilk olacak ama 2.yi arayı çok açmadan istiyoruz aslında, ama şunu merak ediyorum siz mesela niçin geç kaldınız yani 2.de cesaret mi gerekiyor gerçekten neyden korkuyordunuz .. bileyim de ona göre çok heves etmiyeyim diye soruyorum:)
Ben cesaret bile etmedim :) hatta ilk çocuğum da ikinci de kazayla ben akıl işiyle çocuk yapamam zor iş diye düşünürken rabbim verdi işte. İkincisine çok ağladım ama kabul ettim.yapacak bir şey yok. Bir önceki hamileliğim çok döküntülüyü şuan tek düşündüğüm bu 9 ay nasıl geçecek. Doğuma ya da çocuk bakmasını hiç dert etmiyorum ama 9 ay inşallah sıkınyısızgeçer. Aslında rahatlıktan değil de korkudan gitmiyorum doktora. Olumsuz bir şey der diye.Benim de ikinci cocuk ben de rahatım bende sendeki mantıkla 6. hafta biterken gideyim dedim,sen benden daha sabırlı çıktın 8. Hafta diyorsun valla :)
Kızım beş buçuk yaşında ben iki numaraya ancak cesaret edebildim :)
inşallah sonu güzel gelsin. Şekerim bir akadaşımın 5 yıl çocuğu olmadı aşılama falan yapıldı. Sonra 1 tane oldu. Nasılsa olmuyor diye korunmamışlar.işk çocuğu 6 aylıkken diğerine hamile kaldı. Şimdi iki Kızı var. İlk Doğumdan sonra kanallar açılıyor galiba. İnşalalhikşnci kolaylıkla olsun cnm.Şu kazayla hamile kalanlara hayranım valla :) biz korunma nedir bilmedik hiç 3 yıl hiç korunmadık..nasip olmayınca olmuyor işte.. olmaz olmaz diye beklerken sürpriz oluverdi bize bakalım hayırlısıyla sonuçlanır inşllh..
Vardır herşeyin bi zamanı,kısmet şimdiyeymiş :)Şu kazayla hamile kalanlara hayranım valla :) biz korunma nedir bilmedik hiç 3 yıl hiç korunmadık..nasip olmayınca olmuyor işte.. olmaz olmaz diye beklerken sürpriz oluverdi bize bakalım hayırlısıyla sonuçlanır inşllh..
Geçen sefer de denedim sanki onu içince gece bile zaten sık uyanıyorum mide bulantısını şiddetli hissediyorum.
Bu sefer o yüzden deneyeyim dedim yine aynısı oldu.
Gözüm korktu artık ama öyle değil diyorsanız yine kullanayım.
Doktor bi problem yok ama önlem amaçlı muhakkak akşamları bi kere de olsa alttan al dedi.
Olabilir canım.
Bu ikinci sefer böyle tesadüf edince dedim gerçekten öyle kötü bir etkisi mi var..
Folik asit iyi geliyorsa onu da içmeye başlim.
Korkudan hiçbişi içmiyorum.
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 13 haran. Sanırım yaklaşık 5 haftalık hamileyim daha kan testi falan yaptırmadım. 8 hastalıkken dr a gideceğim. Ondan öncesidir sürü sorun çıkıyor. İlk gebeliğimden biliyorum. 33 yaşındayım ikinci çocuğum olacak.2 sene önce de buradaydım. Rabbim hepimiz hakkı da hayırlısını versin. Benden sizetavsige her dr un değine inanmayın kafa takmayın.ilk kızım dr lara ve tahlillere göre donen sendromu riski ve belirtileri vardı çok şükürsağlıkla doğdu. Darısı şimdikinin başına.
Bir de kimlerin 2. Çocukları merak ediyorum. İlk çocuktaki heyecan pek Yok içimde acaba hazır olmadan hamile kaldığım için mi?
Evet daha cok artıyor kat olarakİkiz olması kan değeriyle çok alakalı mı oluyor? Hcg daha mı yüksek çıkıyor?
Bnm 2.heyecan konusnda tabıkı ilk gbı olmuor ama yınede evladmz merak edıyorum bişey var mi yasıo mu ıyımı ve cınsıyetı neyBir de kimlerin 2. Çocukları merak ediyorum. İlk çocuktaki heyecan pek Yok içimde acaba hazır olmadan hamile kaldığım için mi?
seninkilerde guzelmişşSürekli telefondan girince takibi zor oluyor ama tüm mesajları okudum.
Bir kısmını alintilayabilmisim. Aserme konusu açılmış ben ilkinde esime kozlenmis kirmizi biber tursusunu anlatırken canım istedi. Epey bir aradi. Sonra anneme soyledim yapti ertesi gün otobüse verdi ge ben olmamış tursuyu iki günde yedim. 1 kg kavonoz.
Bunda da esimle parkta gezerken canım tost istedi ama esim bosver dedi. Hamile oldugumu bilmiyordum. Ogrendim hala canım tost istiyor dedim ilk annemlerde yedim tost makinem yok. Sonra esim disarsa yaptirdi. Dün gittim annemden tost makinesini aldim geldim. Milletin cani yazin portakal kısin kapruz çeker ben tost istiyorum.
Benim ilk olacak ama 2.yi arayı çok açmadan istiyoruz aslında, ama şunu merak ediyorum siz mesela niçin geç kaldınız yani 2.de cesaret mi gerekiyor gerçekten neyden korkuyordunuz .. bileyim de ona göre çok heves etmiyeyim diye soruyorum:)
Ben oglum 1.5 yasindayken kizima hamile kaldim aralarinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler hic disari cikalim veya anne otur beraber oynayalim gibi arkadas arayislari olmadi birbirlerine arkadas oldular biri yese otekide yedi biri uyusa otekide uyudu simdi buyuduler biri ders calissa otekide yapim diyo iyiki pespese dogurmusum diyorum.Zaten hastalik vs gece uyku problemlerimiz hic olmadi rahat buyuttum cok sukur.Benim ilk olacak ama 2.yi arayı çok açmadan istiyoruz aslında, ama şunu merak ediyorum siz mesela niçin geç kaldınız yani 2.de cesaret mi gerekiyor gerçekten neyden korkuyordunuz .. bileyim de ona göre çok heves etmiyeyim diye soruyorum:)