2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaşlar, kilo durumlarınız nasıl acaba? Diyetisyen kontrolünde devam eden var mı aranızda? Varsa listenizi atabilir misiniz rica etsem. Akşam diyetisyene gideceğim Ben de.
Canım ben kilolu hamile kaldım. 164cm 77kg kadın doğumcum kilo ver demem ama almayacagız ilk 3 ay dedi. Ben önceden gidiyordum diyetisyene. Şimdi kendim saglıklı besleniyorum. Cunku liste diyetisyen stresine girmek istemiyorum. Kilon var mı?

Kızlarr idrarda bakteri pozitif çıkan var mı?
Dünkü doktor idrar testini rica minnet yazdı canım. Kendi doktoruma sorucam ne gerekiyorsa yaptırırım yine. İnsallah temiz cıkar benimki de.
Canım benimde pozitif kültürdede >100000 cıktı. 20 gun antibiyotik kullancagım. Dunde yazmıstım ya hiç bir belirti yoktu. Hamilelide belirti beklememek lazım diye. Neyseki fark edildi. Antibiyotik yazabilir doktor. Aslında önemli bir konu.

Canım benimde pozitif kültürdede >100000 cıktı. 20 gun antibiyotik kullancagım. Dunde yazmıstım ya hiç bir belirti yoktu. Hamilelide belirti beklememek lazım diye. Neyseki fark edildi. Antibiyotik yazabilir doktor. Aslında önemli bir konu.
Hangi antibiyotiği verdi acaba

Evet evet canım demiştin dün. Yaptıracagım ben de idrar kültürü.

Canım ben kilolu hamile kaldım. 164cm 77kg kadın doğumcum kilo ver demem ama almayacagız ilk 3 ay dedi. Ben önceden gidiyordum diyetisyene. Şimdi kendim saglıklı besleniyorum. Cunku liste diyetisyen stresine girmek istemiyorum. Kilon var mı?
Bende 164 boy ve 75 kg ile hamile kaldım. Diyetisyene gittim. Liste vermedi sağlıklı beslen takipde olalım dedi. Benim hedefim ilk 16 haftayı kilo almadan kapatmak. Ama bunun içi hiçbişey yapmıyorum. bulantılar nedeniyle hep karbonhidrat tuketıyorum. Sandwıch falan yiyorm maalesef. Ama henuz kilo almadım. Hatta 74 civarındayım. Almaya baslayınca hemen gideceğim diyetisyene. İlk kızımda 22 kilo almıştım şimd cok korkuyorum

Bende 164 boy ve 75 kg ile hamile kaldım. Diyetisyene gittim. Liste vermedi sağlıklı beslen takipde olalım dedi. Benim hedefim ilk 16 haftayı kilo almadan kapatmak. Ama bunun içi hiçbişey yapmıyorum. bulantılar nedeniyle hep karbonhidrat tuketıyorum. Sandwıch falan yiyorm maalesef. Ama henuz kilo almadım. Hatta 74 civarındayım. Almaya baslayınca hemen gideceğim diyetisyene. İlk kızımda 22 kilo almıştım şimd cok korkuyorum
Ben genelde kilolu hamile kalanların cok kilo almadıklarını okudum hep. Bana da maximum 8kg alabiliriz doguma kadar dedi. Allahtan iştahım yok... bir de zararlı saglıksız seyleri yemiyorum hamileyim diye. O yüzden şimdilik kilo almak pek mümkün diil gibi. Ben son ay/haftalardan cok korkuyorum.

12. haftamdayım, 52 kiloyla falan başlamıştım sanırım. Doktorum akşam kıyafetle falan tarttığında 56 çıktı. Ben o kadar olduğuna inanamadım. Sabah evde kendim kıyafetsiz tartıldım 54.5 civarı çıktı. İlk üç ay hiç kilo alınmaması lazım muhabbeti var da canım sıkıldı. Öncesinde aç yaşardım, biraz düzenli beslenmeye başlayınca vücudum tepki verdi sanırım, kilo aldım ilk üç ay içinde.

12. haftamdayım, 52 kiloyla falan başlamıştım sanırım. Doktorum akşam kıyafetle falan tarttığında 56 çıktı. Ben o kadar olduğuna inanamadım. Sabah evde kendim kıyafetsiz tartıldım 54.5 civarı çıktı. İlk üç ay hiç kilo alınmaması lazım muhabbeti var da canım sıkıldı. Öncesinde aç yaşardım, biraz düzenli beslenmeye başlayınca vücudum tepki verdi sanırım, kilo aldım ilk üç ay içinde.
Canım kilon cok az zaten 2-3 kg için canını sıkma. 100kg ile normal doguma gidenler var. Önemli olan saglıklı beslenmek bence.

Ben kesinlike hicbir testi yaptırmayacağım,kesinliği bile olmayan bir testle hamileligimi zehir etmek istemiyorum.ne gelirse allahtan zaten sonuc ne cikarsa çıksın aldırmayacağım,niye hem kendimi hem onu uzeyimki.
Eğer sende aldırmayacaksan yaptırma ama sonuca göre aldırabilirim diyorsan yaptır canim
canım yalan yok belki aldırırım düşünüyorum çok zor bi durum kendimden geçtim evladım kendi eziyet çekecek engelli dağorsa ama işte ihtimal veriyolar kesin diyemiyolar o beni korkutuyo şimdi yaptırsam ihtimal verseler hayat zehir olur, aldırsam ve sağlıklı çıksa kahrolurum aldırmasam doğuma kadar ağlarım çok büyük bi engeli olursa zaten doktor test olmadan da anlar. Tabi bide şu var engelli çocuk nasibimizde varsa tamamen sağlıklı gidip doğarken bi hata yapılıp engelli olabilir allahım göstermesin yaşatmasın hiç birimize düşünmek istemiyorum böyle şeyler ☺️☺️

Kan uyuşmazlığı olanlar, indirect combs negatif çıktı 3.gebelikte aylık tahlil kontrolü şeklinde ilerliyip 28.haftadamı uyuşmazlık serumu yapılıyor yoksa hemen mi? Net bilgisi olan varmı?

Canım kilon cok az zaten 2-3 kg için canını sıkma. 100kg ile normal doguma gidenler var. Önemli olan saglıklı beslenmek bence.
Boyum da uzun değil ki:D 156 cm boyum var. Kızımda 9 kilo almıştım. Bu sefer de öyle olur sanmıştım ama işler umduğum gibi gitmeyecek herhalde:) İki hamilelik çok farklı olabilir demişti doktorum, anlıyorum gerçekten çok farklı oluyor. Sağlıcakla gelsin de bebeklerimiz, kiloyu da veririz sonra napalım.

canım telaş panik yapma benimde 9 haftalık ilk günden beri lekem var doktor rengi önemli diyor koyu renk ise korkacak birşey yok kırmızı ise taze kan bir problem var demektir dedi.koyu renkte bebeğin yerleşme lekelenmesi oluyormuş.Eğer Kırmızı ise doktorunla görüş bide ayağını kaldırıp yat ağır iş yapma.

Kendine stres yapma bol su iç sağlıklı beslen Allah ın izniyle hiç bişey olmaz. :anneadayı::emir_bebek:
sağol cnm kese alti kanama varmis yat dinlen doğuma kadar zorlanma dedi

Kızlar merhaba. Benim mide bulantılarım cok kötü. Bugün doktora gittim kontrol için. Bana bulantılarım için zofer adında bi ilaç verdi. Kullanan duyan bilen var mı? Benim ilk hamileliğimde yaşamadığım için bilemiyorum, prospektüsünü okudum da biraz tedirgin oldum. Napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı :KK64:

Boyum da uzun değil ki:KK70: 156 cm boyum var. Kızımda 9 kilo almıştım. Bu sefer de öyle olur sanmıştım ama işler umduğum gibi gitmeyecek herhalde:) İki hamilelik çok farklı olabilir demişti doktorum, anlıyorum gerçekten çok farklı oluyor. Sağlıcakla gelsin de bebeklerimiz, kiloyu da veririz sonra napalım.
Aman bence de yaaa ;)

Kızlar yarın devlet hastanesinde randevum var cinsiyet hakkında tahminde bulunurlarmı sizce yarın 11+1 im çatlicam meraktan en son 7 buçuk haftalıkken gördüm çok küçüktü

Kızlar merhaba. Benim mide bulantılarım cok kötü. Bugün doktora gittim kontrol için. Bana bulantılarım için zofer adında bi ilaç verdi. Kullanan duyan bilen var mı? Benim ilk hamileliğimde yaşamadığım için bilemiyorum, prospektüsünü okudum da biraz tedirgin oldum. Napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı :KK64:
Kullanan duydum canım ama bende bulantı olmuyor o yuzden yabancıyım konuya biraz.

Back
X