2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhabalar kızlar. Ben de geldim aranıza 😍 Hayırlısıyla Kasım annelerinden biri olcam . Keseyi gördük dün. İki kese ❤️
Hayırlı olsun inşallah süper olmuş
Kızlar 2 li test yaptırmayacak olan varmı ben acaba yaptırmasam mı diyorum
Ben kızımda her testi yaptırdım bunda sadece ikili diyorum bakalım
canım riskli degil benim ki ama tansiyonum hep süşük seyrediyor. mesela dün ki kontrolde 9 a 6 ydı. ondan önce de böyle düşüktü dr kötü bişey demedi
Düşük tansiyon sadece anneyi yorar bebeğe zararı yok canım. Benim hep düşük
Kızlarr idrarda bakteri pozitif çıkan var mı?
Benim bakteri yoktu ama lökosit çoktu öncekinde bende de idrar açısından belirti yoktu canım. Kızılcık idrar yoluna çok iyi geliyor benim düzelmiş. Ama başka nir sebep henüz neden bilmiyorum enfeksiyon var kanımda hala.
Kızlar karın ağrısı normal mi ya ben iki üç gundur ara ara karin agrisi yaşıyorum
Kese büyüdükçe adet sancısı tarzı ağrı normal. Benim gaz sancısı da çok oluyor ama

E9B80C64-48FE-431E-9AE8-DD6A10C4CE2A.webp
Kontrolden çıktım kızlar çok şükür bir sıkıntı yokmuş

3lüyü garantiyaptırmıycam da ikili de yaptırsam mı kararsızım bende. Ense kalınlığı burun kemiğini bi görsün diyorum bakalım ne diycek ona göre ikiliyi düşünürüm dyorum. Doktoruma da güveniyorum, aynı kafada olduğumuzu hissediyorum onun fikrini de dikkate alıcam. Allah zor imtihanlara tutmasın hiçbirimizi inş
ya bende doktoruma çok güveniyorum o kesin yaptır derse yaptırırım zaten ikilide bi sorun çıksa tedavi oluyomu down sendromu için değilmi sadece onu az çok ultrason dada anlar doktor ense kalınlığından falan
bende yaptır çok önemli bir test
canım ilkinde yaptıracaktım 12+6 da gitmiştim doktor geç kalmışsın olmaz şuan ikili test demişti sonra üçlü yaptırdı ne olur ne olmaz diyede çokta önemsememişti doktor onu hatırlıyorum
Aranızda yengeç var kızlar :) haklısınız bazen karşımızdakine dünyayı dar edebiliyoruz ama güzel yanlarımızda çok yani :)
canım ben kötülemek istemedim zaten yanlış anlama 😱 genel olarak yengeç iyi bilinir ama yüzde yüz uymuyo yengeç kesin iyidir dememek lazım baabında dedim 🙃🙃 akrebin adı çıkmış her burçta sıkıntı çıkabiliyo yani

kızlar 10gundur lekelenmiyodum bugün lekeledim yine moralim bozuk bir defa geldi daha gelmedi bir hafta oldu doktora gideli herşey iyidi bu nedir simdi

canım telaş panik yapma benimde 9 haftalık ilk günden beri lekem var doktor rengi önemli diyor koyu renk ise korkacak birşey yok kırmızı ise taze kan bir problem var demektir dedi.koyu renkte bebeğin yerleşme lekelenmesi oluyormuş.Eğer Kırmızı ise doktorunla görüş bide ayağını kaldırıp yat ağır iş yapma.

Kendine stres yapma bol su iç sağlıklı beslen Allah ın izniyle hiç bişey olmaz. :anneadayı::emir_bebek:

Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
canım yaşama ihtimali varmı yani tam anlayamadım inşallah sağlıkla gelir kalp atışı varsa herşey güzel olabilir gibime geldi
Genesis te Pınar tantekin
bende başta onu düşünüyodum canım gidenler memnun hep ama yeni açılan hastaneye gittim bower o doktoruda çok övmüşler bende çok beğendim ümmügülsüm uçar

Merhaba arkadaşlar, kilo durumlarınız nasıl acaba? Diyetisyen kontrolünde devam eden var mı aranızda? Varsa listenizi atabilir misiniz rica etsem. Akşam diyetisyene gideceğim Ben de.

Ya bir tablo yapamadık... Aramızda 12. Haftayı tamamlayan kaç kişi var şu an? Hepsine göz aydınlığı diliyorum. Darısı bizlere...
Aynen ya,ben telden giriyorum yoksa seve seve yapardim vaktim var çalışmıyorum nede olsa...
Gerçekten bir tablomuz olsa aynı haftada olduğumuz kişilerle irtibatımız daha kolay olurdu,tecrübeleri bire bir sorardık en azindan

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Tam bir yıl önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim. Şimdi inşallah sizler gibi Kasım annesi olacağım ben de. Hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :KK200:
Allah'ım düşmanınım başına verme yarabbim,allah sabır versin canım çok cok üzüldüm.
Bu kadar az kalmışken neden oldu acaba,doğsa bile gayet sağlıkla yaşayacak haftadaydı artik 😢

bende şöyle biliyorum yani dr demişti, yükseği ilaçla düşürebiliyoruz ama düşüğü ilaçla da olsa yükseltemiyoruz düşük daha tehlikeli demişti
Doktor dediyse doğrudur tansiyon yükselince y 24. Haftalarda Doğuma alınan bir çok kişi var bebekler 300 gram civarı doğuyor ve malesef organları gelişemediği için hayata tutunamıyolar

canım riskli degil benim ki ama tansiyonum hep süşük seyrediyor. mesela dün ki kontrolde 9 a 6 ydı. ondan önce de böyle düşüktü dr kötü bişey demedi
Canım hamileikde düşük değil yüksek olması riskli. 14 ü gördüğümüzde heme doktora gitmeliyiz

Back
X