2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
değerin artışı normal bence canım bugun sata göre ne kadarlık tam olarak

Ihlamur sakın içmeyin söktürücü özelliği var düşük yaptırır.
Teşekkürler... adaçayı öyle onu biliyordum da ıhlamuru bilmiyordum. ben şimdilik sıcak su içiyorum sadece.. ılık suyun da bir zararı olmaz heralde diye düşünüyorum. Ama birkaç bardak içmenin zararı olur mu?

Kese için erken olabilir mi acaba? Folik asit zaten bütün hamilelere öneriliyor. Bebeğin omurga gelişimi için. Haftaya değerin daha da çok artar, görürsün keseyi belki. Ben de 6+4 te ultrasaona çağırıldım

Merhaba kizlar 2015 kasim annesiydim simdi tekrar 2019 kasim annesi olarak geldim ama dogru mu geldim bilmiyorum henuz bebek gormedim sat 25 ocak ancak bebek subat ortalarinda olmuş kese bile henuź gorunmuyor acaba kasim mi aralık mi bende emin degilim

Benim 3900 lerdeyken belli belirsiz görünmüştü. Çarşamba çağırdı artık o zaman 16000 civarı falan olur kesin görür diye düşünüyorum.

hoşgeldin :) genelde sata göre hesaplanıyor ama hesapladınız mı tahmini doğum ne zaman diyor ?

hoşgeldin :) genelde sata göre hesaplanıyor ama hesapladınız mı tahmini doğum ne zaman diyor ?
Hayir hesaplamadim cunku iki kez gittim ikisindede birsey gorunmedi bende dıs gebelik oldugundan suphelendim.Doktor gec dollenme oldugunu soyluyor bebek gorundukten sonra net soyleyecek tahmini dogum tarihini insallah :)

Selam hanımlar... geçen hafta gelip bir iki kez yazmıştım. Hamileliğim kesinleşti gibi bişey ama malum yurtdışında tr’de ki gibi istediğimizde gidip kan veremiyoruz. Doktorlar testte pozitifse hamilesin tebrikler diyip duruyor. Önceden yaşadığım ölü doğum sebebiyle birkaç arkadaş dışında kimseye birşey demedik özellikle ailelere. Zaten daha çok yeni 4+3 henüz. Ayın 29 nda kadın doğuma randevu verdiler inşallah hem keseyi görüp hem de o muhteşem kalp sesini duyarız.

Keseyi görüp sesini duyanları da tebrik ederim şimdiden

Hayir hesaplamadim cunku iki kez gittim ikisindede birsey gorunmedi bende dıs gebelik oldugundan suphelendim.Doktor gec dollenme oldugunu soyluyor bebek gorundukten sonra net soyleyecek tahmini dogum tarihini insallah :)
tekrar ne zaman çağırdı peki doktor bhcg değerine göre yaklaşık ne kadarlık olduğunu tahmin edebilir aslında

tekrar ne zaman çağırdı peki doktor bhcg değerine göre yaklaşık ne kadarlık olduğunu tahmin edebilir aslında
25 martta cagirdi. 183 cikmisti gecen hafta deger. Suanda muhtemelen 3 4 hafta civaridır dedi. Sat a gore 7 haftalik gorunuyor.

2258 iken bile göremedi benım doktorum yani çok çok minik dedi emin olmakk için 5 gün sonra çağırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…