2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam cnm benim kız altı adım atıp düşüyor yürümüyor tam önceden daha cadiydi şimdi daha ılımlı ama istediği olmayınca kendini yere atıyor abisi var onunla oynuyor çok ağlatıyor kuzumu ama ona da alıştı abi yaklasinca kaçıyor dışarıyı seviyor çok çıkamıyoruz ama ek gıda çok yemiyor meyve seviyor çok istekli oyuncaklarla oynuyor kitap karıştırıyor yazı yazıyor biz ne yapsak taklit ediyor. Bide tırmanmayı çok seviyor o küçük boyuyla abisinin taburesine çıkmış son anda yetiştim odaları geziyor durmaz yerinde fistigim. abi çok sakin bir çocuktu kız oldukları için mi cadı bunlar bilmiyorum

Kızlar tecrübeli anneler varsa 2.çocuk için sizce ne kadar ara verilmeli? Çok kararsızım kardeşi olsun istiyorum da herkes diyo rahata çok alışmadan yap sonra çok zor gelir felan. Bilemiyorum napsam acaba
Canım valla ben en az 3 yas diye düşünüyorum. Benim kızımda biraz zor bi bebek seninki daha da zor diye biliyorum bence hiç o riske girme büyüsün biraz en az 2 yasını bitirsin. Çok zor olur daha bebeklerimiz kücük ilgiye çok ihtiyaçları var benim fikrim yine de eşinle senin kararın tabiki

Ooyy maşallah canm abisi kıskanıyor mu kardeşini dışarısını çok seviyorlar kızım hergün çıkmak istiyor çıkmayınca enerjisini atamıyor sürekli bağrıyor evin içindekızlar cadı oluyorlar ya bizm üst komşunun 8 aylık oğlu var daha bir kere ağlamasını duymadık nasıl sakin bir bebek anlatamam Ek gıda bazen kızımda istemiyor iştahsız oluyorlar arada bende zorlamıyorum akşam yemezse 8-9 gibi bir daha veriyorum az çok yiyor gene.Gün boyu sürekli ağzına bişeyler veriyorum ben kilo alsın diye Çünkü Çok hareketli olduğundan kilo zor alıyor gün içinde öğle uykusu dışında bir dk oturmaz kızm

Merhaba canım Bizde iki azı patladı ikisi kaldı. Bikaç gün sıkıntı yasadık gece onun dısında aşırı bi zorluğu olmadı. Bende kardesi olsun isterim tabiki tek olması bencillik gibi geliyor ama en az 3 sene diyorum çünkü iyice büyüyüp herseyi anlaması lazım. Çişini söylemesi lazım odasını ayırmak lazım yani sıkıntıların baya bitmesi lazım bence Ayla da çok cadı oldu ya istedigi olmazsa kafasını yere vuruyor

Evet canm şuan her anlamda bize ihtiyaçları var Adem Güneş var pedagog belki bilirsiniz onun kitaplarını okuyorum ben fırsat buldukça kardeş için ideal yaşın 4 yaş olduğunu söylüyor.Çünkü ilk aileden uzaklaşıp sosyalleşmesi bu yaşta başlıyormuş bir de kendisine oyun arkadaşı vs her alanda birlikte vakit geçireceği bir kardeşleri olsn istiyorlarmış.

Aynen canm cok mantıklı. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Kızlar selamlar. İkinci çocuk olayını ben de hem istiyorum hem korkuyorum. Bir an geliyor ki sanki çok mümkünmüş gibi hissediyorum bazı anlarda da gözüm aşırı korkuyor. Hayırlı bir zamanda olsun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben size bir şey sormak istiyorum. Benim bal kuzum 14 aylik yürümeye başladı. Şimdi de tutamıyoruz hep yürümek istiyor. Ben her gün mümkün mertebe 15-20 dakika da olsa dışarı çıkarıp hava aldırıyorum. O da yürümek istiyor tabi ki. Bu yüzden ayakkabı almak istiyorum ama hangi marka alayim kaç numara alayım bilemiyorum. Ayağını ölçtüm 14 cm civarı. Siz aldınız mı ayakkabı? Aldıysanız bana da fikir verebilir misiniz?

Canm ben vicco aldım memnunum sitesinde var ölçüye göre ayak numarası bir bak istersen ben 23 almıştım günlük ayakkabı biraz bol geldi spor ayakkabı 22 aldım oda tam geldi hatta artık sıkıyor

Canm ben vicco aldım memnunum sitesinde var ölçüye göre ayak numarası bir bak istersen ben 23 almıştım günlük ayakkabı biraz bol geldi spor ayakkabı 22 aldım oda tam geldi hatta artık sıkıyor
Teşekkür ederim canım. Oraya bakmıştım ama numaralar konusunda emin olamamıştım.

Kıskanıyordur cnm bir yaşında babası yatırmaya başladı agladiginda babası gitti alışması gerekiyordu küçük bana bağlı olacaktı çünkü .hala beni istemiyor anne sen git kardeşe git diyor uyandığında da hep babayı ister. içim acıyor ama böyle olması gerekiyordu. ilerde ücretsiz izin alamayacağım için hemen istedim kardeşi olsun ben büyütmeyim diye. gün içinde sürekli öpüp sarılıyoruz oğlum çok akıllı kolay bir çocuk maşallah sevgi dolu benimle vakit geçirmek istiyor oyun oynamak istiyor. iki yaş büyük gibi geliyor ama yok hala çok küçükler kardeşiyle oynamaya başladılar eğleniyorlar ama işte arada abilik kıskançlığı tutuyor.benim kızımda kıpır kıpır abisi oturduğu yerden kalmazdı. Adem güneşin kitaplarını bende okuyorum tavsiye ederim sadece çocuklar anne yanında yatsın demesine katılmıyorum ben huzursuz oluyorum kalkar düşer diye çünkü kendi yatakları daha güvenli geliyir

Ay masallah benimkinin ayaklari mi cok küçük ki 20 giyiyor suan bizimkide vicco merak ettim canim minnoşun boyu kac acaba

Emziren anneler bebeginize gece emmeye uyanınca su veriyor musunuz?
Gün icinde sık sık icirmeye çalışıyorum ama gece vermiyorum canim ben belkide yanlis yapiyorum ama zırt pırt kalkıyor zaten anne sütünün de çoğu su oldugu icin vermedim sen veriyor musun ?

Gün icinde sık sık icirmeye çalışıyorum ama gece vermiyorum canim ben belkide yanlis yapiyorum ama zırt pırt kalkıyor zaten anne sütünün de çoğu su oldugu icin vermedim sen veriyor musun ?
Yok bende gece vermiyorum o yüzden sordum zaten canım. Gündüz çok içiyor zaten gece de hiç vermiyorum dedigin gibi baya emiyor zaten yine de sizlere bi sorayım dedim

Kızlar gece deprem oldu kayseride. Çok kötüydü çok korktum, hala etkisindeyim yine olursa diye

Kızlar gece deprem oldu kayseride. Çok kötüydü çok korktum, hala etkisindeyim yine olursa diye
Çok geçmiş olsun canımm rabbim beterinden korusun seni en iyi ben anlarım. 1 senedir rahat bir gece uyumamışızdır doğrı düzgün. sürekli sallandık ve her seferinde alıştık diyorum ama her sallanmada yeniden yüreğim ağzıöa geliyor bir de o büyük depremi yaşadık ya ufak da olsa şimdi diyoruz acaba diğeri gibi devam edip şiddetlencek mi felan o korku zaten insana yetiyor bizim elazığın genel psikolojimiz bozuk gerçekten kime dokunsan depremden dolayı psikolojisi bozuk çünkü tam unutuyoruz birdaha sallıyor. Of bilmiyorum deprem konusumda okadar yaralıyım ki rabbiö sizlere, hiçkimseye yaşatmasın.. İnşallah tekratı olmaz canım.

Aminn kuzum çok iyi anlıyorum seni,dün gece yaşayınca daha iyi anladım gerçekten çok zormuş hala etkisinden kurtulamadım bugun nasıl uyurum bilmiyorum. Amin insallah kimseye yaşatmasın Rabbim insan hemen cocugunu düşünüyor Allahtan Ayla yanımdaydı hemen sarıldım emzirdim. Sende unutmaya çalış canım insallah birdaha yaşamazsınız aklına getirme o günü,hayat devam ediyor dua etmekten baska birsey elinden gelmiyor insanın o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…