2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide öyle işte mis gibi uyuyan çocuk uyanıyor geceleri ve çok ağlıyor.. Bende kucağıma alınca uyuyor ama hiç yatağıma almadım geri koydum iyice dalınca uykuya. Sende iyice dalınca yatağına bırak istersen canım

Canım ben de baktım o yataklara da şu an için biraz tehlikeli geldi bana da. 2 yaşına girince alayım diye düşündüm. Şimdi ayiracaksan park yatak en güzeli bence, ya da yer yatağı gibi yere daha yakın bi yatak olursa daha iyi olur şimdilik, düşmez.

Canim tesekkur ederim cevabın icin suan ayırmayı düşünmüyorum ama yatağı aldiktan sonra düşünüyorum acikcasi o zamanda 20 aylık falan olmus olur. Korkuluklardan sarkar düşer diye düşündün sende dimi bende ondan dolayi tedirginim ama normal baza da alsak ayni tehlike onun icinde gecerli olacak

Kızlar tecrübeli anneler varsa 2.çocuk için sizce ne kadar ara verilmeli? Çok kararsızım kardeşi olsun istiyorum da herkes diyo rahata çok alışmadan yap sonra çok zor gelir felan. Bilemiyorum napsam acaba

Kızlar tecrübeli anneler varsa 2.çocuk için sizce ne kadar ara verilmeli? Çok kararsızım kardeşi olsun istiyorum da herkes diyo rahata çok alışmadan yap sonra çok zor gelir felan. Bilemiyorum napsam acaba
Tecrübeli degilim ama kendi fikrimi söyleyeyim canim ben selim 4 5 yaşlarına geldiginde düşünüyorum şuan ilk asamada bir bebek ve hamilelige ikinci asamada da iki bebege yetemem yetisemem gibi geliyor kendimde o gücü ve sabrı göremiyorum

Oğlum a iki yaşında almıştım bir kere düştü neyse ki yastık koymuştuk park yatak al cnm uygun fiyatlı taşınabilir park yatak hatta bir yere gittiğinde goturursun

Aman dur on yedi ay var aralarında çok zor kimseyi dinleme cnm dört yaş olsun derim tabi özel sebeplerin yoksa ben çok istedim şükür ücretsiz izindeyim büyütüyorum

İlk çocukta ben de öyleydim baktım kendimi yipratiyorum hiç gerek yok kuzum arada degisir sıkıntı etme bu günlerin tadını çıkar keyifle yapmaya bak yemedi mi tmm de gidin oynayın sonra yine dene ne olacak ama yemiyor diye de eline telefon verme ben kaşık veriyorum bir yandan kendi yiyor tabi kaşığında birsey kalmıyor döküyor ben veriyorum ardından daha yeni yeni yemeye başladı inan hiç sıkıntı etmiyorum hiç yemiyordu yemeye başladı buna bile şükrediyorum emmesi en guzeli bnm icin

Oğlum a iki yaşında almıştım bir kere düştü neyse ki yastık koymuştuk park yatak al cnm uygun fiyatlı taşınabilir park yatak hatta bir yere gittiğinde goturursun
Hadi ya bende ondan korkuyorum bir yere de gitmiyoruz ki bu dönemde sanirim en garantisi yer yatagi olacak bi süre

Ben de öyle düşünüyordum canım.En az 3 sene olsun ama vazgeçtim .Geçen ay çalışmalara başladık kısmet olmadı ama zaten şu korona denen illet var.Eve tikildim .Zaten yine uykusuzum .Bu tempoya da alıştım ..İkinciyi de yapayım.Buyuteyim beraber .Sonra rahat ederim artık dedim.Rahata alisan için ikinciye karar vermek zor olur diye düşünüyorum .Şimdi zaten içindesin .O zaman tekrar o rahattan çıkıp o zamanlara dönmek zor olur.O süre uzar da uzar .Çocuklarının yaş aralığı az olanlar ilk sene zor oluyor ama sonrası çok kolay .Birbirlerine oyun arkadasi oluyorlar .Sana yapismiyorlar dediler hep ..Bana da cesaret geldi..

Bana da hep bu yönde geliyor konuşmalar. Yani herkes çok çok 6 ay 1 sene zor olur sonra onlar birlikte oynuyor rahat ediyprsun diyorlar. Bende aynı senin gibi düşünüyorum işte rahata alışmak istemiyorum alışınca tekrar yapmak hem zor olcak hem yapsam da aşırı zor gelcek. Şimdi diyorlar nasılsa çorba yemek hazırlıyorsun bitane daha doğ o da onunla büyüycek yiycek. Sonraları tekrar bebeğe ayrı yağmakzor gelir felan diyorlar. Bana da mantıklı geliyor da bie yandan da çok korkuyorum. Bende ramazan sonrası başlayayım çalışmalara diyorum

Öyle diyenleri tebrik ediyorum küçük 14 aylık büyük 31 aylik.hala zor tabi nasıl buyuttugumuz de önemli TV telefon verirsen daha kolay oturup başlarında ilgilenirsen daha zor bı de büyük küçüğe zarar veriyor o yüzden birlikte oynama işi sanırım büyük dört yaşına gelince olur geçen yanagini ısırmis nasıl kötü olmuş. Tabi herkesin kendi tercihi ama iki çocuğu da istediğim gibi büyüte miyorum küçüğün uykusu geliyor abi ses yapıyor uyumuyor kendini az yere atmadı uykusuzluk yüzünden büyük dışarı çıkmak istiyor küçük var diye gidemiyorum sürekli mutfakta yemek hazırlıyorum hic dinlenme vaktin olmuyor bı de eşim destek sağolsun şöyle soyleyim hani çocuklarını bırakıp evi terkeden ler var ya inanın onların psikolojisini anladım eşleri de ilgisiz anlayışsız cidden çok zor ev hanımı olup çocuklara bakmak. ilk çocuğun tadını bile tam çıkartamadim bı de kreşe gidecekler işe başlayınca onun Rahatlığı da var sürekli evde olsam çok zor yetemiyorsun çünkü .tabiki büyüyorlar ama dediğim gibi coook zor. İlk yıllar çok değerli tadını çıkartmak en güzeli

Evet kesinlikle buna da katılıyorum bende tadını çıkartmak istiyorum ama bilmiyorum işte bir kısım yap diyor bir kısım 4 yaşı bekle diyor. Benimde korkum zarar verir mi acaba. Teşekkürler tecrübelerinizi paylaştığınız için

Rica ederim cnm sen kendini dinle bence 35 yaşındayım hayatımın en zor günleri yeni yeni toparlaniyoruz şükür mutluluğu tarifsiz ama ikisiyle de daha çok yapmak istediklerim var olmuyor oğlumun elinden tutup dışarı bıle gidemedim düşün tam büyüdü sana arkadaş olacak o da çok istiyor Dr a bile gitmeyi seviyor düşün dışarı çıkıyor ya. Biraz ilk çocuğukla keyifli vakit geçirmek lazım kendi yemek yemeyi tuvalete gitmeyi dur deyince durmayı ogrenmeli bence tabi herkesin kendi tercihi inan acele edecek sebebin yoksa hiç gerek yok her çocuk buyur ama önemli olan nasıl büyüdüğü

Ya doğru söylüyorsun canım benimde yaş 31 hani çok geçmeden 1 tane daha olsun zatrn 2 yeter diye düşünüyorum. İleride çocuklar büyüyünce biz çok yaşlancaz diye üzülüyorum aslında. Yoksa bir acelem yok çok şükür. Söylediklerin de mantıklı geliyor bir de pandemiden dolayı ve elazığda depremden dolayı kızım doğdu doğalı güzel bir gün geçirmedik resmen. 1 senedir sürekli deprem oluyor korkuyla oturuyoruz evlerde. E bir yandan pandemi zaten. Bir kere oarak götüremedüm çocuğu. Bir kere bir yolculuk yapmadık. Bende istiyorum inşallah bu yaz pandemi bitse mesela bir yerlere kaçsak kızımla eşimle şöyle birkaç gün gezsek felan.. Ama bu yaz da bu virüs bitmez gibi ve zaman geçip gidiyor kızımla her türlü vakit geçiremiyorum yani bir yandan o yüzden 2.de olsun diyorum çünkü zaten istediğim hiçbirşeyi yapamıyorum ki. Bilsem bu yaz herşey düzelecek 1 sene daha kızımla doya doya yaşar gezerim sonra yaparım ama ya düzelmezse hiçbirşey. Boşa geçen zaman olcak bilmiyorum yani bu pandemi de tüm planlarımızı bozdu herşey birbirine girdi anlıycağın. Kafam da karışık ama söylediklerin de çok doğru. Bakalım rabbim ne yazmışsa o tabi artık hayırlısı olsun

Hayırlısı cnm dediğim gibi en iyisini sen bilirsin çok fazla birşey yapmasaniz da Parka falsn da mı gitmediniz bı de deprem çok kötü oldu sizin için rabbim yardımcınız olsun biz site nin parkına iniyoruz saha da top oynuyor yürüyüş yapıyoruz o bile iyi geliyor bir gün bile olsa küçük olmasa hergun inerdik evde bile ikisine vakit ayiramiyorum ikisi de ayrı şeyler istiyor. Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin ins

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.Bebişler nasıllarBenim kızım azı dişlerini çıkardı hala da diş çıkarmaya devam ediyor ama eskisi gibi zorlanmıyor artık ön dişler çıkarken baya zorlamıştı.Çok şükür uykularıda değişti gece sık kalkmıyor artık bazen ağlıyor yine emzirip yatırıyorum.Artık huyu da çok değişti baya cadı bir kız oldu inat mı İnat beni çok kıskanıyor hep benimle olmak istiyor işe giderken ağlıyor arkamdan dışarı çıkarıyorum elimi bırakıyor Özgür dolaşmak istiyor istediği olmayınca kıyametler kopuyo kime cekti böyle cadı bilmem
Bu arada ikinci çocuk muhabbeti olmuş ben hiç düşünemiyorum hatta kardeş falan aklımda hiç yok eşim istiyor ama oda kızın fenalığından ikinci çocuğa baya uzaklaştı Allah isteyene versin inşallah Ben tekrar başa dönüp aynı süreci yaşamaya cesaretim yok o yüzden şimdilik doya doya kızımı büyütmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…