Ben de yorumlara dayanarak 2 pijama 1 gecelik aldım2 gecelik 1 pijama takımı alıyorum kısa kollu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yorumlara dayanarak 2 pijama 1 gecelik aldım2 gecelik 1 pijama takımı alıyorum kısa kollu![]()
Gecelik normal doğum için çok kolaylık bilginiz olsun sezeryani bilmiyorum ama normal düşünüyorsanız eğer kesinlikle alın lazım olacak çünkü doğum sonrası ebeler dikişleri kontrol edecekler.pijama git çıkar sıkıntı.Gecelik almayacağım gibi yine de belli olmaz
Ben içiyorum ama çok az atıyorum kahvesini bir çay kaşığıKızlar kahve tüketiminiz nasıl? Ben çok seviyorum ama kendimi frenliyorum önerilmediği için. Normalde hergün 1 fincan içerdim ama şimdi canım istese de hergün içmiyorum. Haftada 3-4 olacak şekilde frenledim.
Selam . Normal doğum düşünmüyorum ben hemüz doktorla konuşmadık amaGecelik normal doğum için çok kolaylık bilginiz olsun sezeryani bilmiyorum ama normal düşünüyorsanız eğer kesinlikle alın lazım olacak çünkü doğum sonrası ebeler dikişleri kontrol edecekler.pijama git çıkar sıkıntı.
Sağlık ocağından sabah git al verirler zaten bence :)Kızlar ben cumadan beri gribim. Malum ilaç kullanamadığım için geçmedi . Yarın iş var 2 gün rapor almak istiyorum çünkü işe gidersem daha kötü olurum gibi görünüyor . Kadın doğum doktorum izinde . Ben gece herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu? Yani hamileyim ilaç vs kullanamicam ya acildeki doktor demez mi neden geldin diye ? Direkt rapor için geldim de denilmez herhaldeya da sabah kulak burun boğaz doktoruna mı gideyim ? Hamilryken hiç grip için doktora gitmedim o yüzden
Tesekkürler inşallah hepimiz çok güzel atlatırız sonda olayları daha öncede konuşmuştuk burada ben hiç hatırlamıyorum gece 12 sonra yemek yeme dedi bana uyuşturduktan sonra taktılarsa hatırlamıyorum çünkü odama geldiğimde hiçbirsey takılı değildi bende ameliyat hanede de takmadılar birsey uyanıkkenÇok teşekkür ederim canım. Öyle bir anlattın ki sanki yaşadım gibi oldu.
İnşallah kolaylıkla geçer. Tuvalete falan gidebiliyor musun ameliyattan sonra? Sondayı çıkarıyorlar mı?
Geçmiş olsun bol bol dinlenmeden geçmiyor maalesef hastalık bende atlattım zordu gerçekten şuan geçirdiğimiz şimdiki gripler zaten bir garip geçmiyor uzun sürüyor. Acile gidip direk görünebilirsiniz haftanız zaten ilerde kimse birsey demez dinlenmeden geçmeyeceğini onlarla biliyor o yüzden çalışıyorum diyince rapor veriyorlar ama kulak burun bogaza Gitmeniz sizin için daha iyi kapsamlı muayene edilirsinix acilde siz şuyum var diyorsunuz hım diyip bol bol dinlen agrın olursa parol al diyecek çünkü bende öyle olduKızlar ben cumadan beri gribim. Malum ilaç kullanamadığım için geçmedi . Yarın iş var 2 gün rapor almak istiyorum çünkü işe gidersem daha kötü olurum gibi görünüyor . Kadın doğum doktorum izinde . Ben gece herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu? Yani hamileyim ilaç vs kullanamicam ya acildeki doktor demez mi neden geldin diye ? Direkt rapor için geldim de denilmez herhaldeya da sabah kulak burun boğaz doktoruna mı gideyim ? Hamilryken hiç grip için doktora gitmedim o yüzden
Acilde rapor yazmamışlar eşime. Aile sağlığı yazıyor rapor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun canım.Kızlar ben cumadan beri gribim. Malum ilaç kullanamadığım için geçmedi . Yarın iş var 2 gün rapor almak istiyorum çünkü işe gidersem daha kötü olurum gibi görünüyor . Kadın doğum doktorum izinde . Ben gece herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu? Yani hamileyim ilaç vs kullanamicam ya acildeki doktor demez mi neden geldin diye ? Direkt rapor için geldim de denilmez herhaldeya da sabah kulak burun boğaz doktoruna mı gideyim ? Hamilryken hiç grip için doktora gitmedim o yüzden
Benim tek kafama takılan sırta yapılan anestezi o çok sırt ağrısı yapiyor mu kimi sonradan bile sırt ağrısı çektiğini söylüyor kimide hiç ağrı olmadığını söylüyorKorktuğum gibi değil sezeryan o zaman sağolun kızlar. İnsan yaşamadığı bir şey olunca belirsizlikten dolayı korkuyor. Normal doğumu bildiğim için onda sıkıntım yoktu ama mecburen zorunlu sezeryan gözüküyor.
Ben normal düşünüyorum ama ablam 3, yengem 2 kez sezaryen oldu hiç birinde negatif bir şey duymadım. Hatta yengem normal doğum yapmış gibiydi hemen ayaklanıyordu. Gerekirse ondan da çekinmiyorum, gerçi ben sağ salim süreci tamamlamaya o kadar odaklanmışım ki bebek ve ben iyi olduğumuz sürece ağrısı, sızısı, doğum evresi asla aklıma bile gelmiyor böyle bir anksiyete seviyesiKorktuğum gibi değil sezeryan o zaman sağolun kızlar. İnsan yaşamadığı bir şey olunca belirsizlikten dolayı korkuyor. Normal doğumu bildiğim için onda sıkıntım yoktu ama mecburen zorunlu sezeryan gözüküyor.
Epidural oldum ben de hic oyle bel agrisi falan yasamadimBenim tek kafama takılan sırta yapılan anestezi o çok sırt ağrısı yapiyor mu kimi sonradan bile sırt ağrısı çektiğini söylüyor kimide hiç ağrı olmadığını söylüyor
Ameliyatı narkozu çok iyi kaldırıyorum ama şu sondatakılıp çıkarınca acı yok ama içim cekiliyor gibi hissediyordum ve sürekli altıma kaçırıyormuşum gibi oluyordu 2 ameliyatımda da çıkarsınlar diye sık boğaz edip durdum hemşireleri ondan dolayı tiksinme hissim var sondaya karşı el mahkum bu defada katlanacaz rabbim kolaylik versin hepimize
![]()
Beni hemen degistirdiler ustumu , 2. Gun yikansin dedi dr hasta bakici yardimiyla yikandirdiPijama olayı tamamen tercih meselesi kim nasıl hangisi ile rahat ediyorsa onu kullansın bence dogum dan sonra kendinize gelinceye kadar zaten üstünüzü değiştirmiyorsunuz Bi süre hastane önlüğü ile duruyorsunuz kendinizi iyi hissettince değiştiriyorsunuz ben yat kalk rahat edemem acılıyor filan diye pijama takımı giymişim ilk ameliyat devamlı yat kalk bilmiyorum herhalde utanmıştımyaş 22 toyluk
Dogumdan sonra hemşireler girip çıkıyor sonra doktorunuz geliyor dikişlerebakıyor kanama varmı diye kontrol ediyor sonrada zaten başka hiç kontrol olmuyor çıkış yapmadan gelip dikişe bant yapıştırıyorlar o kadsr
Bende ameliyatlarimda çabuk toparlanayim diye yürümeye kendim kalktım ameliyattan 20 dk sonra basım dönünce oturdum tabiEpidural oldum ben de hic oyle bel agrisi falan yasamadimhic ameliyat olmus gibi degildi surecim kosarak yuruyodum ilk yuruttuklerinde
hic stres olmayin sonuca odaklanin mis gibi kuzu olcak kucaginizda o zaman surec biraz daha rahatlatiyor inanin pozitif dusunceler her zaman o aciyi hafifletiyor bir de diodubyz sanki aci esigim yuksek o zaman daha da kolay olur sizin icin
![]()
Arkadaşlar küvet sormuştum ama ses veren olmadı. Şansımı bir daha deneyeyim :) Var mı bundan kullanan ya da buna file takılıp takılmayacağı konusunda fikri olan?Arkadaşlar bu küvetten kullanan var mı? LATTSAM beyaz-yeşil 71x43x20 cm bebek küveti - 40248443 | IKEA
Plastiği sağlam olur diye düşünüyorum ama file takılır mı emin olamadım. Ne dersiniz?
Sade ve güzelmiş bu :) ben ablamdan aldım klasik fileli olandan . Ama ablam mesela hiç kullanmamış direkt şu eskğ çocukluğumuzdaki leğenler daha rahat gelmiş ona :) dolayısıyla sizde bundan alıp kullanabilirsiniz diye düşünüyoeum. File vs şart değil bence. Yine de tecrübeli arkadaşlar yorumlar :)Arkadaşlar küvet sormuştum ama ses veren olmadı. Şansımı bir daha deneyeyim :) Var mı bundan kullanan ya da buna file takılıp takılmayacağı konusunda fikri olan?