Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Günaydın kızlar mide bulantım yok diyordum bu sabah müthiş bir bulantıyla uyandım umarım devam etmez😌

Bugün keşfettim burayı sanırım bende Kasım'da doğum yapacağım cinsiyetimiz belli değil ama iki oğlum var kız çok istiyorum tabi sağlıkla gelsin baktım herkes kız bekliyor bir umitlendim . Ve çok ekşi istiyor canım merak ediyorum kız bebeği olanlar ne yiyorsunuz
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Benim bebeğimin cinsiyeti belli değil henüz ama ben de genelde ekşi, tuzlu şeyler yiyorum. Tatlı, çikolata tarzı yiyecekleri görmeye tahammülüm bile yok. Genelde böyle olunca büyüklerimiz kız bebek geliyor derler ama nasip. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur 😇

Henüz belli değil, 2 gün sonra 2 li test var belki orda belli olur. Bugün tartı günümdü yine tartıldım 84 olmuşum :) Sabah yürüyüşlerine devam şimdilik
İkili tarama testinde hemen belli oluyor mu acaba? Bana da 12. haftada yapacaklar. Sağlıklı olsunlar tabii ama insan öğrenip hemen ona göre bir şeyler yapmak istiyor 😍

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Benim bebeğimin cinsiyeti belli değil henüz ama ben de genelde ekşi, tuzlu şeyler yiyorum. Tatlı, çikolata tarzı yiyecekleri görmeye tahammülüm bile yok. Genelde böyle olunca büyüklerimiz kız bebek geliyor derler ama nasip. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur 😇
Ben normalde tatlı cok seven biriyim ama hamileliği öğrendiğimden beri tatlılardan soğudum canım genelde ekşi elma, portakal, bi de tost, patates gibi kuru şeyler istiyor. Cinsiyet erkekmiş, tatlı teorisini çürüttüm tek başıma 😂

Gece hastalandım yine ya az su içtim heralde sağ boşluğuma ağrı girmesiyle uyandım. Bulantı kusma ay rezaletti🤦🏽‍♀️
Nasıl oldun devamı gelmedi lekenin değil mi
Geçmiş olsun iyi misin şimdi? Tekrar tuvalete çıktığımda vardı ama daha da azalmıştı. Doktoru aradım dönüşünü bekliyorum şimdi.

Geçmiş olsun iyi misin şimdi? Tekrar tuvalete çıktığımda vardı ama daha da azalmıştı. Doktoru aradım dönüşünü bekliyorum şimdi.
Canım benim cinsellik yaşadıktan bir gün sonra kahverengi akıntım olmuştu. Doktora cinsellik yaşadıktan sonra oldu demedim ama kahverengi akıntım var demiştim. Normal demişti. Tekrar ilişki yaşadıktan bir gün sonra da kanamam oldu. Kanama alanı oluşmuş. Direkt cinsellikten olmuştur demediler ama cinsel ilişkiyi yasakladılar. Korkutmak için değil dikkat etmen için yazdım. Yanlış anlaşılmam umarım. Sen yine de dikkat et. Doktorun ne derse ona göre hareket et mutlaka ☺️

Ben normalde tatlı cok seven biriyim ama hamileliği öğrendiğimden beri tatlılardan soğudum canım genelde ekşi elma, portakal, bi de tost, patates gibi kuru şeyler istiyor. Cinsiyet erkekmiş, tatlı teorisini çürüttüm tek başıma 😂
Ay. Ben zaten bu tarz şeylere pek inanmıyorum ama insan bir yandan da acaba mı diyor. Arkadaşım tuz, makas testi yaptı. Hepsinde erkek çıktı. Göreceğiz 😀

Canımlar günaydın. Bu durumu yaşayan varsa cevap bekliyorum👉🏻👈🏻
7.ve 8.haftada tam tarifin gibi bir kerelik olmustu. Doktorum onemsemedi o donem ekstra peogestan igne de kullaniyordum halihazirda. Istersen doktoruna sor canim ama onemli bir sey oldugunu sanmiyorum,iliskiden sonra olmus okudugum kadariyla, ona bagli tahris filandir korkma🙏🏼☺️

Aynı ben tatlı görmek istemiyorum . Ama kız istiyorum Rabbim nasip ederse ekşi Ayşe tatli atlı derler ama bünye meselesi sanirim

Canımlar günaydın. Bu durumu yaşayan varsa cevap bekliyorum👉🏻👈🏻
Canım ilk 12 hafta bana yasaktı cinsellik sonrasında olduğunda da bende çook az bi leke gördüm ama kontrolüm de ertesi gündü normal dedi doktorum bidaha da olmadı seninde ona bağlıdır muhtemelen korkma

Al benden de o kadar. Burda sksi diye soylendikce kiz kiz kiz dediler 🤣🤣gorduk kizi sjjdf

Günaydın kızlar mide bulantım yok diyordum bu sabah müthiş bir bulantıyla uyandım umarım devam etmez😌
Kaçıncı haftadasın ebn bugün 10. Haftaya girdim birkaç gündür bir gün var bir gün yok şeklinde ilerliyor bulantılarım acaba diyorum çok bulantım olunca 8 mg zofer içiyorum o ertesi güne etki ediyor da ondan mı kesiliyor 😂

Aynı ben tatlı görmek istemiyorum . Ama kız istiyorum Rabbim nasip ederse ekşi Ayşe tatli atlı derler ama bünye meselesi sanirim
Benim kızım olacak ekşi bişey istemedi canım aksine tatlı istedi sürekli erkek olduğuna emindim asksks ama kız

Back
X