- 11 Nisan 2024
- 601
- 509
- 23
Sen niye uyumadın çilek
C
cilekcanavari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 9 haftalık hamileyim canım. Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor. Dün doktora sordum. Normal dedi. Çok kafana takma ama gidince doktoruna sor mutlaka.Kızlar tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı? Dokuz haftalık hamileyim ve sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerden sağ kasığıma ve belime doğru bir ağrı var sürekli. Bu normal mi sizce?
Saç dökülmesi d vitamini eksikliğinden kuşum ona bi baktır ben suan kullanıyorjm biraz daha iyiyimSaçları dökülen var mı ?
Ne yapcaz??
O hepimiz de dusuk ya ben sürekli damla kullaniuorm yok yükselmiyorSaç dökülmesi d vitamini eksikliğinden kuşum ona bi baktır ben suan kullanıyorjm biraz daha iyiyim![]()
Askim benim ı kadar düşüktü ki 6, bildiğin dümdüz shdjdjdj doktor hap baslattı haftada 2 alıyorum, sanirim damladan daha hızlı yükseltiyorO hepimiz de dusuk ya ben sürekli damla kullaniuorm yok yükselmiyor
Onu da denedik bacimsuu denemediğimiz bisey kalmadıAskim benim ı kadar düşüktü ki 6, bildiğin dümdüz shdjdjdj doktor hap baslattı haftada 2 alıyorum, sanirim damladan daha hızlı yükseltiyor
Ah bebem shsjdjdjd valla elmden baska bişi helmezOnu da denedik bacimsuu denemediğimiz bisey kalmadı![]()
Kadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel OsmanAh bebem shsjdjdjd valla elmden baska bişi helmezbenm keremde saçlarm nası gürdü ya hiçte dökülmezdi ama bunda bilmiyom fena
Valla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidiKadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel Osman![]()
Aaaa onlar herseyi çok bilengiller onlar daha çok emek harciyormussssValla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidi![]()
Kendi doktoruna mı gidicen asko bende çok heyecanlıyım pazartesi ikili teste perşembe de kendi doktoruma gideceğimGünaydınlar herkese kontrolü olanların inşallah güzel geçerbenm bugun tam 1 hagta kaldı kontrolüme heyecanlandm smdiden
![]()
Evet kendi doktoruma gidicem bebsm sanirim ikiliye o yönlendirir bakalımKendi doktoruna mı gidicen asko bende çok heyecanlıyım pazartesi ikili teste perşembe de kendi doktoruma gideceğim![]()
Önce ense kalinligi burun kemiğine bakar ona göre yönlendirir o haldeEvet kendi doktoruma gidicem bebsm sanirim ikiliye o yönlendirir bakalımnipt derse onu yaptırırım bakcaz bakalm
Canımlar günaydın. Bu durumu yaşayan varsa cevap bekliyorumKızlar ya peçeteye gelen saydam yapışkan akıntı ile karışık kahverengi akıntı gördüm biraz önce. Çok azdı. Durumu böyle olan var mıydı?
Yaşamadım ama korkulacak bisey yok canım kırmızı olmadığı müddetçe normal kabul ediliyorCanımlar günaydın. Bu durumu yaşayan varsa cevap bekliyorum![]()
Bende aynıyım ya cinsiyeti belli mi bebisinBugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Çooook sevindim, çok geçmiş olsunKızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyizDoktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak
![]()