Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kızlar tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı? Dokuz haftalık hamileyim ve sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerden sağ kasığıma ve belime doğru bir ağrı var sürekli. Bu normal mi sizce?
Ben de 9 haftalık hamileyim canım. Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor. Dün doktora sordum. Normal dedi. Çok kafana takma ama gidince doktoruna sor mutlaka.

Arkadaşlar günaydın 🌸 hamile yastığı alan veya daha önce kullanan var mı acaba? Bir önerisi olur mu

Günaydın güzel annislerm herkese mutlu haftasonlari diliyorum güzel haberler alacağımız bir gün olsun kontrolü olanlar güzel haberlerle bekliyoruz mutlaka yazin 😂 bugün cinsiyet partisi yapacak bir annemiz vardı unuttum kimdi ya 🥹

Ah bebem shsjdjdjd valla elmden baska bişi helmez🤣 benm keremde saçlarm nası gürdü ya hiçte dökülmezdi ama bunda bilmiyom fena
Kadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel Osman 😂😂

Kadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel Osman 😂😂
Valla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidi🤣

Valla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidi🤣
Aaaa onlar herseyi çok bilengiller onlar daha çok emek harciyormussss😂😂

Günaydınlar herkese kontrolü olanların inşallah güzel geçer 🤩♥️ benm bugun tam 1 hagta kaldı kontrolüme heyecanlandm smdiden🥲🥰
Kendi doktoruna mı gidicen asko bende çok heyecanlıyım pazartesi ikili teste perşembe de kendi doktoruma gideceğim 🤩

Bugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Bende aynıyım ya cinsiyeti belli mi bebisin

Kızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyiz 🥹 Doktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak 😇
Çooook sevindim, çok geçmiş olsun ❤️❤️

Back
X