Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bazen arka arkaya cok oluyor kuzum izmirde de bikaç ay önce deprem fırtınası vardı günde 600 kadar deprem oluyordu 🥺 korkmayın böyle ufak ufak olması iyi bisey
Evet ya artık deprem normal bişey olmaya başlamıştı İzmirde. Hiç birşey yokken bile deprem oluyor gibi geliyordu psikoloji kalmadıydı. İnşallah İstanbulda öyle öyle sakinleşir. 🙏

Selam kızlar yoğunluktan hiç bakamadım buraya da. Bugün bi yemek yapayım dedim elimi yaktım, canım yanınca da zıpladım hamile olduğumu unuttum 😂 sonra da niye zıpladım yaa diye ağladım 😂 hormonlarım hiç normal değil…

Kızlar tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı? Dokuz haftalık hamileyim ve sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerden sağ kasığıma ve belime doğru bir ağrı var sürekli. Bu normal mi sizce?

Kızlar ya peçeteye gelen saydam yapışkan akıntı ile karışık kahverengi akıntı gördüm biraz önce. Çok azdı. Durumu böyle olan var mıydı?

Evet ya artık deprem normal bişey olmaya başlamıştı İzmirde. Hiç birşey yokken bile deprem oluyor gibi geliyordu psikoloji kalmadıydı. İnşallah İstanbulda öyle öyle sakinleşir. 🙏
Vallahi gecemiz gündüzümüz kalmamıştı her an bi sarsıntı oluyordu. Rabbim deprem afetinden korusun gerçekten çok büyük bi korku

Back
X