- 27 Ağustos 2024
- 723
- 429
- 18
- 30
Uyumadan önce emZir canm karnı tok uyusun . Profiline girip bebeğe baktım şimdi bizim boyle söylendiğimizi bilse anlasa neler derdi acaba bize diye aklıma geldibin kere maşallah boncuk boncuk bakıyor insan kıyamıyorda ben kararımı değiştirdim emzir gitsin annesi
Balım şaka bir yana önce bebeğe uyku eğitimi vermelisin bence memede uyumasin emzir tam uyumadan besigine yatır huzursuzlanip ağlasa bile emzirme kendi uykuya dalmayı öğrensin poposuna vur pıs pıs yap baktın ağlaması çok fazla kucağına al sakinlessin tekrar yatır tam uykuya dalmadan seni emzik olarak gördüğü için :)ve rutini emip geri memede dalmak olduğu için gece uyandığında kendi kendine geri uyuması seni zorlaya bilir bence bebek önce kendi kendine uyumayı uykuya dalmayı öğrenmeli gibi memede uyuma ve biberon kullanmaması gece beslenmeyi kesmende zorluk çıkarabilir o yüzden şuan da gece beslenmeyi kesmen bebeği zorlaya bilir çünkü o uyumayı ancak emerken öğrendiği için zorlanır gibime geldi

Uyku eğitimi konusunda çok haklısın uyusun diye ninniler söylersek kucağımızda gezdiriyoruz normalde 9da uyumuş olur hala dalamadı uğraşıcam ama dediklerinizden anladım bu uyku ve emme işini düzeltmem lazım doğurmadan :/ ya sabır