Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Uyumadan önce emZir canm karnı tok uyusun . Profiline girip bebeğe baktım şimdi bizim boyle söylendiğimizi bilse anlasa neler derdi acaba bize diye aklıma geldi 🤣 bin kere maşallah boncuk boncuk bakıyor insan kıyamıyorda ben kararımı değiştirdim emzir gitsin annesi 🫣🤣Balım şaka bir yana önce bebeğe uyku eğitimi vermelisin bence memede uyumasin emzir tam uyumadan besigine yatır huzursuzlanip ağlasa bile emzirme kendi uykuya dalmayı öğrensin poposuna vur pıs pıs yap baktın ağlaması çok fazla kucağına al sakinlessin tekrar yatır tam uykuya dalmadan seni emzik olarak gördüğü için :)ve rutini emip geri memede dalmak olduğu için gece uyandığında kendi kendine geri uyuması seni zorlaya bilir bence bebek önce kendi kendine uyumayı uykuya dalmayı öğrenmeli gibi memede uyuma ve biberon kullanmaması gece beslenmeyi kesmende zorluk çıkarabilir o yüzden şuan da gece beslenmeyi kesmen bebeği zorlaya bilir çünkü o uyumayı ancak emerken öğrendiği için zorlanır gibime geldi
😂 ya çok güler yüzlü ve oyuncu bir bebek kendisini çok sevdiriyor kandırabiliyor 😅
Uyku eğitimi konusunda çok haklısın uyusun diye ninniler söylersek kucağımızda gezdiriyoruz normalde 9da uyumuş olur hala dalamadı uğraşıcam ama dediklerinizden anladım bu uyku ve emme işini düzeltmem lazım doğurmadan :/ ya sabır

Demir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı
Ben kullaniyorum.basta emin olamadim acaba ondan mi belirtiler diye.ilaci biraktim bikac gün.belirtiler düzeldi.tekrar baslicam yarin,yapacak bişey yok cekicez artik

😂 ya çok güler yüzlü ve oyuncu bir bebek kendisini çok sevdiriyor kandırabiliyor 😅
Uyku eğitimi konusunda çok haklısın uyusun diye ninniler söylersek kucağımızda gezdiriyoruz normalde 9da uyumuş olur hala dalamadı uğraşıcam ama dediklerinizden anladım bu uyku ve emme işini düzeltmem lazım doğurmadan :/ ya sabır
Sabret canım biraz zorlanacaksınız ama alışınca çok rahat edeceksin inşallah

Evet aynısı bende öyle yapayım o zaman hiç olmazsa doktora gidene kadar ara vereyim gidince söyleyim
Başka bir ilaç versin diye söylemiştim ben evet o ilaç yapabilir ara verip tekrar kullan dedi icerigi aynı ama yan etkisi olmayan bir ilaç yokmu da öyle dedi anlamadım aşırı derece de miğde yanması yaptı ya uyku bile uyuyamadım ben onu içtiğim zamanlar genzim yanıyor migdemde sanki çamaşır sıkıyorlar gibi bir his doktor öyle dediği günden beridir içmedim ben ama sen gene de doktoruna danışıp öyle bırak istersen seni etkilemiş olmayayım icmeyerek yanlış yapiyo olabilirim ama gözüm yemiyor yani napayım işkence gibi geliyor o ilaç bana bir hafta sonra randevumda tekrar söyleyecegm belki başka bir ilaç verir

Slm bugun yanılmıyorsam ayrıntılı ultrasonun vardı senı nasıldı ınsallhh ıyıdır bebegın
Maalesef böbrekte parlama var denildi yani birikim varmış çok az önemsiz doğunca geçer vs dediler bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar bakılacak bir de 610 civarında olması gerekenden büyük neredeyse 25. Haftaya yakınmış ama büyük olduğunu zaten biliyorduk benim şekerim yüksek çok katı diyet yapıyorum ama olmuyor galiba doktor ilaç kullan demişti ben istemedim yan etkileri çok kötü iyice zayıflarım diye. Genetik olabilir de ben ve eşim uzunuz o 4 ben 5.5 kilo doğup gazeteye çıkmışım annemde de gebelik şekeri varmış çünkü. Böbrek canımı sıktı çünkü fmf hastasıyım Akdeniz ateşi bu hastalık böbreklerde kalpte birikim yapıyor beb3ğimde de var sanırım doktor imkansız henüz dedi ama olabilir. Doğumda geçen çok varmış. Yine şeker yüklemesi olacak 2 haftaya gün verdi onun dışında her şey normal zaten fetal dna yapılmıştı suyu vs normalmiş

Evet aynısı bende öyle yapayım o zaman hiç olmazsa doktora gidene kadar ara vereyim gidince söyleyim
Ben içemiyorum aşırı derecede de miğde yanması yaptı bende doktora söyledim ara vererek kullan dedi bende içmiyorum açıkcasi çok rahatsız ediyor çünkü
Kızlar o ilaç zaten çok iyi değil emilimi az değeri düşük mideye dokunuyor solgar gentle iron ya da ve natura demir bisiglanat alın ya da laktoferrin

Kızlar o ilaç zaten çok iyi değil emilimi az değeri düşük mideye dokunuyor solgar gentle iron ya da ve natura demir bisiglanat alın ya da laktoferrin
Bende bu var bunu vermiş iyi değil midir bu ? 🙏

Eklentiler

• 17456538766348708441451728626223.webp
    17456538766348708441451728626223.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 17
Çok çok şükür Allah'a güzel geçti😍 doktor bakana kadar ağladım heyacandan bunuda atlattım darısı bekleyen her kese🤲🏻
Gözün aydın canım darısı bizlere bende en çok detaylıyı merak ediyorum 😍

Back
X