Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Evet ve çevremiz iyi niyetli de olmuyor çoğu zaman. O yüzden anlatmak bize de iyi gelmiyor bu grup o açıdan çok iyi. Hamilelik beklerken bile hiç tanımadığın insan sana dua ediyor, inşallah olur diyor, olunca seviniyor..
Ama eş dost aynı samimiyeti gösteriyor mu tartışılır 🥲
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.. ben normalde bile birinin hamileligini duydugumda direkt saglikla kucagina alsin fln diye ilk tepki veririm, ama ben hamile oldugumu soyledigim insanlarda Aaaaaa hadi yaaaaa gibi cümlelerle karsilastim. Agizlarindan bi hayirli olsun çıkmıyor. Gercekten anlatmak istesen de anlatacagin insanlarin art niyetleri yüzünden kendine sakliyorsun.
Gercekten burasi cok guzel bu konuda. Dedigin gibi cok dua edip cok dua aliyoruz.. birbirimize destek oluyoruz. Reelde böyle paylasimlar yapacak birilerinin olmamasi cok acı malesef..

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.. ben normalde bile birinin hamileligini duydugumda direkt saglikla kucagina alsin fln diye ilk tepki veririm, ama ben hamile oldugumu soyledigim insanlarda Aaaaaa hadi yaaaaa gibi cümlelerle karsilastim. Agizlarindan bi hayirli olsun çıkmıyor. Gercekten anlatmak istesen de anlatacagin insanlarin art niyetleri yüzünden kendine sakliyorsun.
Gercekten burasi cok guzel bu konuda. Dedigin gibi cok dua edip cok dua aliyoruz.. birbirimize destek oluyoruz. Reelde böyle paylasimlar yapacak birilerinin olmamasi cok acı malesef..
Çokk çok.. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Teyzenin gözler ultrason gibi maşallah cinsiyeti falan da deseydi 🤣 bi arkadaşim diyordu annem gözlerden anlıyor hamileleri diye. Kirpikler puturleniyormus falan. Ama ben kirpiklerimde de bişey görmüyorum 🤣
Onada baktım şimdi zaten rimelden pek bişey belli olmuyor 😄 valla konuyu değiştirdim sorsam anlar gibiydi 😄

Kızlar kasık agrilariniz ne durumda ?
Benim var bazen sağdan bazen soldan geliyor. Biraz iş yapayım hemen belim ağrıyor. Ben de artık işten kaçıyor gibi gözüküyorum insanlar hamileliği bilmediği için ama olsun söylemek istemiyorum daha çok erken. Senin kasık ağrın ne durumda canım

Benim var bazen sağdan bazen soldan geliyor. Biraz iş yapayım hemen belim ağrıyor. Ben de artık işten kaçıyor gibi gözüküyorum insanlar hamileliği bilmediği için ama olsun söylemek istemiyorum daha çok erken. Senin kasık ağrın ne durumda canım
Ayni canim benimde, kasık ağrım var bi sagdan bi soldan. Belime de vuruyor agrisi. Ozellikle mesela comelmeden egildigimde sanki karnima diken batiyor gibi oluyor. Bazende vajina girisinde boyle hassasiyet mi desem agri mi desem birseyler oluyor oyle birsey oluyor mu sana da ?
Ay soyleme bosver belimi incitmisim falan de birsey olmaz

Bugun benim de biraz daha fazla var stresli bir gun yasadim is yerinde ondan olabilir mi acaba :( kendimi sakinlestirmeye calisiyorumm
Olabilir canim stres düşmanımız malum. Benimde tam yazarken sol tarafima sanki bıçak batiyor gibi bi anda biseyler oldu. Herseyden insan tedirgin oluyor.
Meditasyon videolari dinleyebilirsin canim🙏😐

Kızlar 100 140k gibi fiyatlar size normal mi geliyor kendimi fasfakir hissettim şuan 😂hayır bir yerde de boşa giden para gibi geliyor ablam takibini ve doğumunu özel hastanede yaptı giren çıkanın eksik olmadığı mahremiyetten uzak garip bi doğum gibi gelmişti. Ben şehir hastanesinde mis gibi doğum yaptım ilgi alaka mükemmeldi. Aylık gittiğim doktorum da iyiydi evet sizinle oturup muhabbet etmiyorlar ama sırf onun için bu ücretleri vermek bana çok geldi. Arada çok cevaplanmayan sorum olursa belki bi iki kere özele giderim ama.. Bilemedim
Yanii bu çok değişkenlere bağlı, maddi durum, istek ve beklentilere göre değişir. Ben istanbuldayım hastaneler çok çok kalabalık. Aşırı göç alan bir yer olduğu için açıkçası insanın içi almıyor bazı şeyleri. Kimseyi ötekileştirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yıl rutin kan testi için gittiğimde her anlamda zorlandım. Doktorlar zaten 5 dk muayene ediyor, yüzüne bakmıyor ve çoğunlukla azarlıyor. Özellikle İstanbul için konuşuyorum çevremde devlette doğum yapanların hepsinin travması var. Zeynep kamil iyi diyorlar orda da randevu bulmak imkansızmış. Biz maddi manevi her anlamda hazır olduğumuzu hissettiğimizde bu sürece başladık. Eşimde bende çalışıyoruz çocuğa en iyi şekilde bakım vereceğimizi düşünene kadar bebek fikri aklımızdan geçmedi, hatta ben terfi almak için bile bekledim. 8 yıllık evliyiz. Hamilelik çok hassas bir dönem doğum da öyle, ben kendi adıma bu süreci soru sorabileceğim, azarlanmayacağım ve insan gibi hissedeceğim şekilde geçirmek istiyorum. 🤗

Kızlar kasık agrilariniz ne durumda ?
Bende hala bariz bir ağrı yok çok nadir özellikle akşamları regl ağrısı gibi bir ağrı olabiliyor ama 3-4 günde bir. Bende şeyi sorucam mide bulantısı başladı mı, başladıysa ne zaman başladı kızlar, bende hiç bulantı da yok inşallah olmaz tabi ama hamileliğimi hissetmiyorum pek 😅

Yanii bu çok değişkenlere bağlı, maddi durum, istek ve beklentilere göre değişir. Ben istanbuldayım hastaneler çok çok kalabalık. Aşırı göç alan bir yer olduğu için açıkçası insanın içi almıyor bazı şeyleri. Kimseyi ötekileştirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yıl rutin kan testi için gittiğimde her anlamda zorlandım. Doktorlar zaten 5 dk muayene ediyor, yüzüne bakmıyor ve çoğunlukla azarlıyor. Özellikle İstanbul için konuşuyorum çevremde devlette doğum yapanların hepsinin travması var. Zeynep kamil iyi diyorlar orda da randevu bulmak imkansızmış. Biz maddi manevi her anlamda hazır olduğumuzu hissettiğimizde bu sürece başladık. Eşimde bende çalışıyoruz çocuğa en iyi şekilde bakım vereceğimizi düşünene kadar bebek fikri aklımızdan geçmedi, hatta ben terfi almak için bile bekledim. 8 yıllık evliyiz. Hamilelik çok hassas bir dönem doğum da öyle, ben kendi adıma bu süreci soru sorabileceğim, azarlanmayacağım ve insan gibi hissedeceğim şekilde geçirmek istiyorum. 🤗
Ben de öyle olmasını umarım, mutlu sağlıklı bi şekilde geçirin.

Ben kendi adıma dedim zaten. Hastanenin bi jargonu var istediğin saatte randevu alamazsın sisteme saatinde girmen lazım. Eğer kuralları bilirsen randevu almak çok basit. Ama dediğinizde haklısınız benim olduğum şehirde hastaneler temiz ve düzenli. Önceden tecrübe ettiğim şekilde özel hastanelerden daha donanımlı her anlamda. Kendi durumum için dedim bunu ama bu durumda olup da özel hastaneye giden de çok var elbet. Amacım asla kötü bir şey söylemek değil, şaşırdım fiyatlara.

Arkadaşlar merhaba,bulantılarınız ne alemde? Benim ilk defa istifra boyutuna geldi dün iki gündürde bulantıdan kafamı kaldıramıyorum.Bu kadar tahmin etmemiştim hiç

Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir mi
Benim doktorumda aynı şeyi yaptı.Çok kısa kalp atışını gösterdi ve hemen bırakarak 9.hafta çağırdı.o zaman sesinide dinleticem dei

Kalp atışını duyduğunuzda kan verdiniz mi? Belirli değerlere bakılması gerekiyormuş sanırım. Onlar kalp atışından sonra ki randevu da mı veriliyor?
Beniö kalp atışını gösterdiği gün istedi.Sonuçlarımda çıktı ama randevum salı günü henüz görmedi.Bu rubella vs sanırım aşılarla ilgili oluyormuş.Salı günüde annem ameliyat olacak gidemeyeceğim ama hemiiresi aracılığıyla bir baktıracağım sonuçlarıma

Back
X