Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
İdrar tahlilindemi cikti canim
Evet canım bir önceki kontrolüm 5 hafta önceydi her kontrole gittiğimde kan ve idrar tahlili alıyorlar. Yine rutin istemişti batma tarzı ağrım var diyince sen öğleden sonra mutlaka bana gel dedi yoksa aile hekimine gidip ondan alıyordum ilaçları hem ona gidebilirsin diyordu.

Aynısını bana da dediler canım hatta sezeryanında zor olur dedi doktorum. 20.haftada detaylıya gideceğim doçente, gideceğim doktora not yazdı haftan ilerledikçe yukarı çıkabilir ilişki ağır kaldırmak yasak dedi
Bana söylemedi ne yasak diye ben de dikkat edeyim bunlara teşekkür ederim

Serklaj yapmadılar mı? Hani acil diyorlardı. Cinsiyet öğrendin mi?
Yok yapmadılar acil diye yatırdılar ama serklaj da çok riskli bir şey dedi enfeksiyon olduğu için önce onu tedavi edelim dediler. Bekliyorum öyle hastanede, yok canım aklıma hiç cinsiyeti sormak gelmedi

Kızlar ya ben bugün öğlen 13 gibi felan bir hapşurdum ve karnımın altına ağrı girdi hep oluyor zaten otururken bacak bacak üstündeydi , Şimdi az az sızlama desem değil ağrı desem değil birşey var karnımın sağ alt tarafında ama çok rahatsız eden bir ağrıda değil ama bir şey var gibi çok hafif birşey ne olduğunu anlamadım. Kaşlarla alakalımı bebekle alakalımı korkmaya başladım . Geçmedi hala ama ( şiddetli birşey değil)

Hayır canım emin ol bebısın cok iyi o cok korunaklı stres senı hasta edıyor karın agrında oyüzdendır.
Geçti karın ağrım stresten karnıma mideme vurdu sanırım da ilk defa bu kadar sinir krizi gibi olunca korktum bir şey olmuş mudur diye. Teşekkür ederim canım benim çok sağ ol 💖

Kızlar ya ben bugün öğlen 13 gibi felan bir hapşurdum ve karnımın altına ağrı girdi hep oluyor zaten otururken bacak bacak üstündeydi , Şimdi az az sızlama desem değil ağrı desem değil birşey var karnımın sağ alt tarafında ama çok rahatsız eden bir ağrıda değil ama bir şey var gibi çok hafif birşey ne olduğunu anlamadım. Kaşlarla alakalımı bebekle alakalımı korkmaya başladım . Geçmedi hala ama ( şiddetli birşey değil)
Çok şıddetli hapşırdıysan kasların kasılmış olabilir. Elinle biraz ovala nazikçe ağrıyan yeri. Bebeğin korkmuştur belki o ağrı dediğin bebegindir biraz konuş onunla sıkıntı yok de iyiyiz de bak nasıl iyi geliyor. Bebeklerimiz bizleri duyabiliyorlar ama ayrım yapamıyorlar henüz.

Çok şıddetli hapşırdıysan kasların kasılmış olabilir. Elinle biraz ovala nazikçe ağrıyan yeri. Bebeğin korkmuştur belki o ağrı dediğin bebegindir biraz konuş onunla sıkıntı yok de iyiyiz de bak nasıl iyi geliyor. Bebeklerimiz bizleri duyabiliyorlar ama ayrım yapamıyorlar henüz.
Ayy kıyamamış hapşurumxa korkarmı ? Birdaha hapşurmam yani cidden korkuyorsa 🥹 bacağım diğerinin üzerindeydi yani tek bağdaş gibi hazırlıksız yakalandım

Evet canım bir önceki kontrolüm 5 hafta önceydi her kontrole gittiğimde kan ve idrar tahlili alıyorlar. Yine rutin istemişti batma tarzı ağrım var diyince sen öğleden sonra mutlaka bana gel dedi yoksa aile hekimine gidip ondan alıyordum ilaçları hem ona gidebilirsin diyordu.
Anladim kuzum gecmis olsun☘️

Canım ben başlarda çok yedim. Yani yasak olduğunu bilmiyordum. Doktorum da sağ olsun hiiiç bilgilendirme yapmadı. Çok korktum şu an :( Allahım korusun
Canım ben bir kere yedim bir şey olmadı. Umarım bir şey olmaz, sen bundan sonra yine de yememeye çalış😌

Kızlar bugün kontrole gittim. 15 haftalık oldu bebiş. Doktorum cinsiyeti zarfa yazdı, verdi ve sadece bir kişi biliyor o da kayinvalidem🤭 eşim yurtisinda kaldı ben Türkiye’ye geldim. Bir de o biliyor, dayanamadı annesinden öğrendi ve bana asla söylemiyor biliyor musunuz😂 13 haftalıkken kız demişti başka bir doktor. Bunda ben sanki bir pipi gördüm baya baya değişmez kesin kız diyordum ama galiba erkek geliyor, tabi kordon falan değilse🥳 yarın küçük bi cinsiyet partisi yapacak ailem benim için. Benim hiçbir şeyden haberim yok hepsini onlar düşünmüş😌 ben catliyorum meraktan😂 bir an önce yarın olsun, ilk işim sizinle paylaşmak olacak🥰

Kızlar bugün kontrole gittim. 15 haftalık oldu bebiş. Doktorum cinsiyeti zarfa yazdı, verdi ve sadece bir kişi biliyor o da kayinvalidem🤭 eşim yurtisinda kaldı ben Türkiye’ye geldim. Bir de o biliyor, dayanamadı annesinden öğrendi ve bana asla söylemiyor biliyor musunuz😂 13 haftalıkken kız demişti başka bir doktor. Bunda ben sanki bir pipi gördüm baya baya değişmez kesin kız diyordum ama galiba erkek geliyor, tabi kordon falan değilse🥳 yarın küçük bi cinsiyet partisi yapacak ailem benim için. Benim hiçbir şeyden haberim yok hepsini onlar düşünmüş😌 ben catliyorum meraktan😂 bir an önce yarın olsun, ilk işim sizinle paylaşmak olacak🥰
Sağlıkla gelsin ya çok heyecanlı oluyor cinsiyeti sürprizle öğrenmek ❤️

Sağlıkla gelsin ya çok heyecanlı oluyor cinsiyeti sürprizle öğrenmek ❤️
Gerçekten çok heyecanlı ama ben kesin erkek diyorum bakalım beni yaniltacak mi yavrum😂 o kadar çok ultrason fotoğrafı ve videosu gördüm ki artık uzman oldum diye düşünüyorum😂 tabi hiç belli olmaz, sağlıklı olsun da🥰 ilk evlat sonuçta ikisini de tatmadık ikisi de olur🤭

Korkma canım hapsurmak şiddetli olursa oluyor ve ayak ayak üstüne asla atma benim doktorum uyardı riskli dedi. Oturmaya bile dikkat et dedi

Kızlar işte bahsettiğim pipi bu, ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama bildiğin var gibi😂 ya cidden farketmez cinsiyeti ama o kadar heyecanlıyım ki duramıyorum yerimde🤭 bakınca her fotoda farklı gibi de sanki üç çizgi de var gibi offf deliricem ben nasıl uyuyacağım şimdi😂 Allah aşkına uyumayan varsa bi baksın kız mı erkek mi bu bebe😂

Eklentiler

• IMG_1319.webp
    IMG_1319.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1317.webp
    IMG_1317.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1320.webp
    IMG_1320.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar işte bahsettiğim pipi bu, ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama bildiğin var gibi😂 ya cidden farketmez cinsiyeti ama o kadar heyecanlıyım ki duramıyorum yerimde🤭 bakınca her fotoda farklı gibi de sanki üç çizgi de var gibi offf deliricem ben nasıl uyuyacağım şimdi😂 Allah aşkına uyumayan varsa bi baksın kız mı erkek mi bu bebe😂
Bu pipiye benziyor ya haha çok tatlı durmuş 😂😂😂

Benimkinin pipide böyle duruyordu😂😂 bu arada depremden korkan istanbullu anneler varsa gelin dertleşelim. Anneme geldim evi daha yeni diye ama çok korkuyorum

Back
X