Ankara'dayim ocakta gelecek dediler bakanlıktan yazı gelmişKızlar birşey sorucam 1 yaş aşısında su çiçeği aşısı 2 aydır yok dendi halada yokmuş aşı aşıyı vurdurabilen oldumu istanbulda oturuyorum istanbulda oturup özelde falan bulan oldumu aşıyı
Kızlar birşey sorucam 1 yaş aşısında su çiçeği aşısı 2 aydır yok dendi halada yokmuş aşı aşıyı vurdurabilen oldumu istanbulda oturuyorum istanbulda oturup özelde falan bulan oldumu aşıyı
Çok saol inşallah gelir özellerde de yok çünküAnkara'dayim ocakta gelecek dediler bakanlıktan yazı gelmiş
Gecmis olsun canim, ilk defa duydum siskinlik oldugunu. Dedigin gibi takip yaparsin gecmezse dr a goturursunuz.Mrb arkadaşlar aşı için aradıydim sağlık ocağını 2 hafta önce .Elimizde iki tane su çiçeği aşısı kaldı hemen getirin bitmeden dedi.Öğleden sonra götürdük 3 tane aşı yaptı hemşire .kkk zatürre ve su çiçeği..İki gün önce eşim oğlumun kafasının arkasında ensesine yakın şişlik farketti.Nohut kadar iki taraflıydı.Panik yaptık açıkçası hemen internetten araştırdık doktorlar normal bir durum falan demiş yorumlarda .Bazı yorumlardada şu çiçeği açısından sonra olur falan demiş .Doktorada götürmedik takip ediyorum bakalım küçülmesini.
Merhaba herkese ,ben 1 ay sonra yani 14 aylikken Menengigok aşisi yaptırmayı planliyorum 1 yasindn sonra da 2 yaşina kadar 2 doz şeklinde 2 ay arayla yatırabiliyormuş,doktor 1 ay sonra kontrol icin geldiginizde yaparim,dedi doktor. 1 yasindan sonra yaptiran oldu mu?Ağri sızı yapiyor mu?Bazi anneler yaptigini söylüyor.
Merhaba canım ..Ben de her gün girip bakıyorum .Hiç olmadığı kadar sessizSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl buralar sessizleşmiş
Biz iyiyiz canım siz nasılsınız Alya nasıl? Aynen kimse yok bu aralar girip cıkıyorum sürekli bendeSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl buralar sessizleşmiş
Selam canim iyiyiz cok şükür sen nasilsin cocuklar nasilSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl buralar sessizleşmiş
Bizimki 11 aylikken oldu ama lokal anesteziyle canimKizlar merhabalr herkes iyidir inşallah bebislerde benim ömrüm sünnet ve genel anestexi bizim bı ay sonra randevu aptiran varni
Oy ya doktor genel yapacak endişem o yzuden çocuk öldü 13 ay hatta ondort olacak nasıl cnm sonrası kolaymiBizimki 11 aylikken oldu ama lokal anesteziyle canim
Sağol cnm iyi çok şükür hepimizin aynı sıkıntısı sürekli evde olmaktan sıkıldı çocuklar her gün aynı şeyler ipekkuş nasılMerhaba canım ..Ben de her gün girip bakıyorum .Hiç olmadığı kadar sessizSen nasılsın.canim?Alya nasıl??
İyi canım çok şükür dışarı çıkmayı çok istiyor havalar soğudu birde korona çocuklar eve hapsoldu. Ayla fıstığım nasılBiz iyiyiz canım siz nasılsınız Alya nasıl? Aynen kimse yok bu aralar girip cıkıyorum sürekli bende
Bizde iyiyiz cnm selim nasılSelam canim iyiyiz cok şükür sen nasilsin cocuklar nasil
Ayla da iyi teyzesi yaramazlıklara tam gaz devamİyi canım çok şükür dışarı çıkmayı çok istiyor havalar soğudu birde korona çocuklar eve hapsoldu. Ayla fıstığım nasıl
Bizde zor zaptetmistik zaten canim islem bitene kadar ağladı yavrum acıdan degil elbet ama igneden ve insanlardan korktu seninki oyle olmayacak en azından oyle düşün. Sonrasi ilk 2 gün biraz zordu korktugu icin bezini değiştirirken ağlıyordu 2 gunden sonrasi daha kolaydi canimOy ya doktor genel yapacak endişem o yzuden çocuk öldü 13 ay hatta ondort olacak nasıl cnm sonrası kolaymi
Selimde iyi canim tutamiyoruz artık yaramazlikta sınır tanımıyorBizde iyiyiz cnm selim nasıl