2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birşey sorucam 1 yaş aşısında su çiçeği aşısı 2 aydır yok dendi halada yokmuş aşı aşıyı vurdurabilen oldumu istanbulda oturuyorum istanbulda oturup özelde falan bulan oldumu aşıyı

Ankara'dayim ocakta gelecek dediler bakanlıktan yazı gelmiş

Ankara'dayim ocakta gelecek dediler bakanlıktan yazı gelmiş
Çok saol inşallah gelir özellerde de yok çünkü

Mrb arkadaşlar aşı için aradıydim sağlık ocağını 2 hafta önce .Elimizde iki tane su çiçeği aşısı kaldı hemen getirin bitmeden dedi.Öğleden sonra götürdük 3 tane aşı yaptı hemşire .kkk zatürre ve su çiçeği..İki gün önce eşim oğlumun kafasının arkasında ensesine yakın şişlik farketti.Nohut kadar iki taraflıydı.Panik yaptık açıkçası hemen internetten araştırdık doktorlar normal bir durum falan demiş yorumlarda .Bazı yorumlardada şu çiçeği açısından sonra olur falan demiş .Doktorada götürmedik takip ediyorum bakalım küçülmesini.

Gecmis olsun canim, ilk defa duydum siskinlik oldugunu. Dedigin gibi takip yaparsin gecmezse dr a goturursunuz.

Merhaba herkese ,ben 1 ay sonra yani 14 aylikken Menengigok aşisi yaptırmayı planliyorum 1 yasindn sonra da 2 yaşina kadar 2 doz şeklinde 2 ay arayla yatırabiliyormuş,doktor 1 ay sonra kontrol icin geldiginizde yaparim,dedi doktor. 1 yasindan sonra yaptiran oldu mu?Ağri sızı yapiyor mu?Bazi anneler yaptigini söylüyor.

Büyüğe yaptırmıştım olmamıştı bunda da 13. Ayda yapılacak bir yaş aşıları bitsin ondan sonra başlarız dedi su çiçeği yapılmadı

Kizlar merhabalr herkes iyidir inşallah bebislerde benim ömrüm sünnet ve genel anestexi bizim bı ay sonra randevu aptiran varni

İyi canım çok şükür dışarı çıkmayı çok istiyor havalar soğudu birde korona çocuklar eve hapsoldu. Ayla fıstığım nasıl
Ayla da iyi teyzesi yaramazlıklara tam gaz devam Başımı dönderiyor iki dk yerinde durmuyor ama hala yürümüyor emekleyerek ve tırmanarak işini hallediyor

Oy ya doktor genel yapacak endişem o yzuden çocuk öldü 13 ay hatta ondort olacak nasıl cnm sonrası kolaymi
Bizde zor zaptetmistik zaten canim islem bitene kadar ağladı yavrum acıdan degil elbet ama igneden ve insanlardan korktu seninki oyle olmayacak en azından oyle düşün. Sonrasi ilk 2 gün biraz zordu korktugu icin bezini değiştirirken ağlıyordu 2 gunden sonrasi daha kolaydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…