Evet canim 5 ml 50 mg elementer demire eşdeğer şurupta takviye gibi degilde tedavi edici gibi daha cokEvet canım,11 kilo zaten mete şu an.Şurup olanın içeri farklı o zaman?Çünkü damla olanlarda her 1ml(20damla) 50 mg elementer demire eşdeğer..
Benim ki 1 ml bile icemiyorOceani mi canim ? Ozamanlar 9 kiloydu 9 damla veriyordum simdiki ferrum şurup seklinde zaten 1 ölçek yani 5 ml veriyorum
Degerin 11 ile 14 arasinda olmasi gerekiyiormus oglumun 10 cikti.
Çok geçmiş olsun cnmSelam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Canim Ben New York tayim. Burada Sadece kendi dr u cocugumla ilgileniyor. Ferritin degerine bakmamislar. Ben dr a sormustum degeri yukseltmem icin ne yapmaliyim diye. BanaBu yaş cocuklar için değer nasıl olur bilmiyorum bı de ferritin falan var onlara bakıldımi en iyisini yine dr bilir cnm sağlık ocağına da sorabilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem ama demir çok önemli .pekmez demiri yukseltmiyor arkadaşlar yükseltmesi için tabak tabak yemeleri gerekir bı de kaynatılarak yapılan pekmezler malesef zararlı hepimiz yedik yıllardır ama soğuk sıkım bile olsa tek başına yükseltmez
Cnm onlarda tabiki demir var ama çocuklar çok yemek yemediği için kısa sürede yükseltmez ama değeriniz çok düşük değil zaten sıkıntı olmayacaktır benim kızım anne sütü alıyor sadece değerlerimiz çok iyi b12 düşüktü sadece ilaç kullandım fazla yükselmiş bıraktıkCanim Ben New York tayim. Burada Sadece kendi dr u cocugumla ilgileniyor. Ferritin degerine bakmamislar. Ben dr a sormustum degeri yukseltmem icin ne yapmaliyim diye. BanaKale, kivircik, ispanak ve et yedir dedi. Cocuga zorla verip devamli kusturmak da istemiyorum. Ben dikkat ettigim halde deger ayni olursa artik dr a ilaci degistirmesini isteyecegim.
Canım kilosu kadar ben alyaya 9-10arası veriyorum
Hadi yaa neden etkili değilki boşa vermiş olmayayım bende. Bi şişe bitirip ölçtüreyim bende tekrar canım sağolBizde ocean kullaniyorduk canim ama demiri düşük çıktı selimin malesefdemekki etkili olmadi diye düşündüm suan ferrum şurup kullanıyoruz icerken sorun cikarmiyor allahtan
Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel atlatır kuzucukSelam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Çok geçmiş olsun canım insallah kendiliğinden düşer geçer gider Allah iyilik versin miniğe❤Selam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Geçmiş olsun canim insallah bir an önce döker kumları şifa bulur yavrucum dedigin gibi Allah beterinden korusunSelam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Gecmis olsun canimSelam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce rahatlar kuzum kurtulur kumlardanSelam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Cok gecmis olsun,doktora gitmişsiniz en kisa surede tedavi edilip atlatacak kiziniz inş.Selam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruzkızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş. Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin. Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .
Canım biz de çok çektik demir damlalarından inan.Benim ki 1 ml bile icemiyor.
Sagol canim, bulamazsam dr a sorarim bu toz seklinde var mi diye.Canım biz de çok çektik demir damlalarından inan.
Denemediğim kalmadı. Ferromixin diye bir ilaç var, toz şeklinde. Yemeğine karıştırıp veriyorum. Sadece bunu içebildi. Sen yurt disindaydin sanırım, orada var mı bilmiyorum ama bulursan dene derim.
Sagol canim, bulamazsam dr a sorarim bu toz seklinde var mi diye.
Sen nasilsin? Yoksun buralarda uzun zamandir.