2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu yaş cocuklar için değer nasıl olur bilmiyorum bı de ferritin falan var onlara bakıldımi en iyisini yine dr bilir cnm sağlık ocağına da sorabilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem ama demir çok önemli .pekmez demiri yukseltmiyor arkadaşlar yükseltmesi için tabak tabak yemeleri gerekir bı de kaynatılarak yapılan pekmezler malesef zararlı hepimiz yedik yıllardır ama soğuk sıkım bile olsa tek başına yükseltmez
Degerin 11 ile 14 arasinda olmasi gerekiyiormus oglumun 10 cikti.

Selam kızlar bu aralar sık sık doktordayım malesef kızım sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.İdrar kültüründe farklı bakteriler türüyor bir hafta arayla tekrar antibiyotik kullanıyoruz kızımın Böbrekleri için özel hastaneye gittik iyi bir cihazda ultrason çekildi iki böbrekte kristaller yani kum tanecikleri çıktı.Sık sık idrar yolu enfeksiyonu bu yüzden geçiriyormuş.Haftaya dokuz Eylül üniversitesi.nefroloji için randevu aldık.Daha önce kistte çıkmıştı ama sanırım kaybolmuş ultrasonda gözükmedi.Kızım inşalalh bu kumları döker çok üzüldüm bu duruma Allah daha kötü hastalık vermesin.Bol bol su içiyorum.Bu arada tamamen yürüyor kızım hep peşimde sürekli hiç emeklemiyor artık.Evin içinde sarhoş gibi düşe kalka yürüyor .

Çok geçmiş olsun cnm

Canim Ben New York tayim. Burada Sadece kendi dr u cocugumla ilgileniyor. Ferritin degerine bakmamislar. Ben dr a sormustum degeri yukseltmem icin ne yapmaliyim diye. Bana Kale, kivircik, ispanak ve et yedir dedi. Cocuga zorla verip devamli kusturmak da istemiyorum. Ben dikkat ettigim halde deger ayni olursa artik dr a ilaci degistirmesini isteyecegim.

Cnm onlarda tabiki demir var ama çocuklar çok yemek yemediği için kısa sürede yükseltmez ama değeriniz çok düşük değil zaten sıkıntı olmayacaktır benim kızım anne sütü alıyor sadece değerlerimiz çok iyi b12 düşüktü sadece ilaç kullandım fazla yükselmiş bıraktık

Bizde ocean kullaniyorduk canim ama demiri düşük çıktı selimin malesef demekki etkili olmadi diye düşündüm suan ferrum şurup kullanıyoruz icerken sorun cikarmiyor allahtan
Hadi yaa neden etkili değilki boşa vermiş olmayayım bende. Bi şişe bitirip ölçtüreyim bende tekrar canım sağol

Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel atlatır kuzucuk

Çok geçmiş olsun canım insallah kendiliğinden düşer geçer gider Allah iyilik versin miniğe❤

Geçmiş olsun canim insallah bir an önce döker kumları şifa bulur yavrucum dedigin gibi Allah beterinden korusun

Gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce rahatlar kuzum kurtulur kumlardan

Çok geçmiş olsun canım.

Cok gecmis olsun,doktora gitmişsiniz en kisa surede tedavi edilip atlatacak kiziniz inş.

Sagol canim, bulamazsam dr a sorarim bu toz seklinde var mi diye.
Sen nasilsin? Yoksun buralarda uzun zamandir.

Sagol canim, bulamazsam dr a sorarim bu toz seklinde var mi diye.
Sen nasilsin? Yoksun buralarda uzun zamandir.

Iyiyim canım, evimize geldik 1 ay oldu. Tek bakıyorum artık uzaya, 1 saniye vaktim olmuyor inan, zaten telefonu görünce elimden alana kadar ağlıyor. Annem babam oyalıyordu gün içinde yazliktayken ama burada öyle bir imkan yok. Yürümeye de başladı hiç yorulmuyor, sürekli peşindeyim. Baya zormuş tek bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…