Bizimkide öyle canım artık cidden hızlarına yetişilmiyor geliyo mutfaktan dolaplardan bişeyler alıp alıp kaçıyo bi koşuşu var görmeniz lazım sanki elinden alcazAyla da iyi teyzesi yaramazlıklara tam gaz devamBaşımı dönderiyor iki dk yerinde durmuyor ama hala yürümüyor emekleyerek ve tırmanarak işini hallediyor
Merhana ben daha yaptiramadim pandemiden ama 5 6 yas civari yaptirmayi dusunuyorum.Kizlar merhabalr herkes iyidir inşallah bebislerde benim ömrüm sünnet ve genel anestexi bizim bı ay sonra randevu aptiran varni
Her gun birbirinin ayni evdeSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl buralar sessizleşmiş
İpek de iyi canım ..Biz de hep evdeyiz .Kayınvalidem e gidiyoruz bazen .Orda da ağlama krizine giriyor .İnsanlardan kaçıyor ..Eve ve bize çok baglandi .Tek oynamaya alıştı.Sağol cnm iyi çok şükür hepimizin aynı sıkıntısı sürekli evde olmaktan sıkıldı çocuklar her gün aynı şeyler ipekkuş nasıl
Demiri kaç çıkmıştı cnm çok ciddi demir ekdikligi yiyeceklerle kısa sürede yükselecek birşey değil Dr la görüş başka ilaç verin hangi ilacı kullsniyorsunBenim oglum ara sira dengesini kaybetsede 1 aydir yuruyor. Ben nereye o arkamdan tipis tipis oraya. 1 yas kontrolunde demir eksikligi cikti ama ilaci veremiyoruz. Ilaci verdikten sonra kusup cikartiyor. Biraz yediklerine dikkat edecegim 15 ay kontrolunde de eksik cikarsa dr ile gorusecegim ilaci nasil vermem konusunda yada belki ilaci degistirir.
Degerin 11 ile 14 arasinda olmasi gerekiyiormus oglumun 10 cikti.Demiri kaç çıkmıştı cnm çok ciddi demir ekdikligi yiyeceklerle kısa sürede yükselecek birşey değil Dr la görüş başka ilaç verin hangi ilacı kullsniyorsun
O kadar eksik degil ama tabi sınirin altinda olmamasi gerekir,notmal kan damlasi vermedi mi kutudan anlamadim ama degisik gibi geldi.Bir de bizinki sinirlar arasindanolsa bile depolarina da bakiyor bizim 11 cikti depolari cok iyi dedi kab ilaci verme dedi ama ben de düşer diye korkuyorum ,her gun 2 çay kasigi kadar pekmez veriyorim amaDegerin 11 ile 14 arasinda olmasi gerekiyiormus oglumun 10 cikti.
Bende bir cay kasigi vermeye basladim pekmez. Bu ilac demir ile birlikte multivitamin ilaci. Ayriyetten kan damlasi vermedi. Ayrica grip asisinin birinci dozajini yapti Ben oneriyorum hastalarima dedi. Ikinci dozaji 15. Ay kontrolunde yapacakmis.O kadar eksik degil ama tabi sınirin altinda olmamasi gerekir,notmal kan damlasi vermedi mi kutudan anlamadim ama degisik gibi geldi.Bir de bizinki sinirlar arasindanolsa bile depolarina da bakiyor bizim 11 cikti depolari cok iyi dedi kab ilaci verme dedi ama ben de düşer diye korkuyorum ,her gun 2 çay kasigi kadar pekmez veriyorim ama
Ay öylede dusunuyorumda inşallah kolay olur canım yinede korkuyorum küçük bebek genel anestezi ağır olur diyeBizde zor zaptetmistik zaten canim islem bitene kadar ağladı yavrum acıdan degil elbet ama igneden ve insanlardan korktu seninki oyle olmayacak en azından oyle düşün. Sonrasi ilk 2 gün biraz zordu korktugu icin bezini değiştirirken ağlıyordu 2 gunden sonrasi daha kolaydi canim
Biz mecburen yaptircaz cnm ucu darmis yoksa artık.bene bekleme tarafindaydim ama.kismetMerhana ben daha yaptiramadim pandemiden ama 5 6 yas civari yaptirmayi dusunuyorum.
Her gun birbirinin ayni evdeumarim.tum.bebekler ve anneler iyidir
Aynen çocuklar çok sıkılıyorMerhana ben daha yaptiramadim pandemiden ama 5 6 yas civari yaptirmayi dusunuyorum.
Her gun birbirinin ayni evdeumarim.tum.bebekler ve anneler iyidir
Bizde ocean kullaniyorduk canim ama demiri düşük çıktı selimin malesefKızlar alyanın demiri iyi çıkmıştı ama ben yinede demir ilacı veriyorum normalde bestiron veriyordum ama onu hiç sevmiyordu şimdi ocean aldım hem tadı güzel hemde rengi beyaz diğer demir damlaları gibi leke yapmıyo sevdi alya. Sizede tavsiye ederim
Oceani mi canim ? Ozamanlar 9 kiloydu 9 damla veriyordum simdiki ferrum şurup seklinde zaten 1 ölçek yani 5 ml veriyorum
Damlalarda kilo başına 1 damla diye biliyorum ben canimBen de ferrum kullanıyorum ama damla olanindan.11 damla veriyorum.
Evet canım,11 kilo zaten mete şu an.Şurup olanın içeri farklı o zaman?Çünkü damla olanlarda her 1ml(20damla) 50 mg elementer demire eşdeğer..Damlalarda kilo başına 1 damla diye biliyorum ben canim