Dogum gunu kutlu olsun oglusunun. Masallah baslamis da yurumeye.Merhaba herkese biz de yarin 1 yaşimizi dolduruyoruz.Ek gıdayla aramiz pek yok ,bu arada zaten 8 dişömız vardi şimdi de 5 diş birden çikariyor dolayisiyla gece uykusu yok neyse ki uçlar göründü.Birden pek cok diş çıkardığı icin zor geçiyor ,bir iki gun arayla patladığı icin bunalım geçmiyor uzun süruyorAcaba bebeğim kaç kilo aldi boyu ne kadar uzadi ?Merak ediyorum 3 aydir ölçmuyoruz.Evde ölçmeye calisiyorum ama pek saglikli olmuyor aşı da ogrenecegiz artik.1 aydır yürüyor haliyle hareketli .Bizdrn bu kadar.Unarim sizde durumlar iyidir ,yazilanlari okuyamadim pek.
Bizim de ilk aylarda kanamıştı ben de korkmuştum dis çıkarken deri hassas oluyor kaşik çatal ya da herhangi bir şey çarpmış olabilir.Kızlar Aylanın üstten dişi çıktı 6. Diş bir hafta falan oldu ama böyle etrafı kırmızı kırmızı bugünde biraz kanadı ve biraz ateşi oldu bugun ateş düşürücü verdim düştü ama huzursuz cok zor uyudu ya böyle kanayan oldu mu acaba diyorum enfeksiyon falan mı kaptı bilgisi olan var mı
Teşekkur ederimDogum gunu kutlu olsun oglusunun. Masallah baslamis da yurumeye.
Canim yavrum nasil zorlaniyordur, Allah yardimciniz olsun. Ilac verdin mi dis cikartirken?
Teşekkür ederim bende korktum internetten de biraz araştırdım normal yazıyor zaten öyle fazla kan gelmedi az bişey sonra bidaha olmadı çok şükür ama dünden beri ateşleniyor ilaç veriyorum düşüyo insallah geçer baska bi sıkıntısı falan yoktur. Dogum günü kutlu olsun şimdiden paşanın nice güzel, sağlıklı,mutlu yılları olsun inşallah.Bizim de ilk aylarda kanamıştı ben de korkmuştum dis çıkarken deri hassas oluyor kaşik çatal ya da herhangi bir şey çarpmış olabilir.
Güzel dileklerijiz icin teşekkur ederimTeşekkür ederim bende korktum internetten de biraz araştırdım normal yazıyor zaten öyle fazla kan gelmedi az bişey sonra bidaha olmadı çok şükür ama dünden beri ateşleniyor ilaç veriyorum düşüyo insallah geçer baska bi sıkıntısı falan yoktur. Dogum günü kutlu olsun şimdiden paşanın nice güzel, sağlıklı,mutlu yılları olsun inşallah.
Bugun daha iyi çıkmadı pek ateşi. Çok teşekkür ederimGüzel dileklerijiz icin teşekkur ederimInş. dediginiz gibi ateştir.Ates kontrol altina aliniyorsa iyi 3 gun beklersiniz inse dahi yani inip cikma 3 gunden fazla surerse götürun diş o kadar surmez bildigim kadariyla gecmis olsun ins. hemen çıkariverir dişı de zorlanmaz daha fazla miniginiz.
Olabilir neden olmasın önce üst dişleri sonra alt dişleri cıkan bile oluyoKizlar iyi geceler size birsey soracağım, selimin daha yeni alt ön dişlerinden biri çıktı şimdide üst ön dislerinden biri patlamak üzere sanki bir iki güne çıkacak gibi. Boyle bi durum yaşayan yada duyan var mi ben hic karşılaşmadım altta bir üstte bir diş
Evet onu duydum ama çift olarak çıktıklarını görüp duyuyorum hep bu biraz tuhaf geldi zaten daha tam çıkmadı ustteki belkide oyle kalır once alttaki ikinci dişi cikarOlabilir neden olmasın önce üst dişleri sonra alt dişleri cıkan bile oluyo
Oda olabilir evet zaten cıkacagı zaman beyazlıyo ya ucu iltihap toplamıs gibi oluyo sonra 2 güne patlıyo benim oğlumunda dişi yeni cıktı ordan biliyorum şuan bizde tek dişliyizEvet onu duydum ama çift olarak çıktıklarını görüp duyuyorum hep bu biraz tuhaf geldi zaten daha tam çıkmadı ustteki belkide oyle kalır once alttaki ikinci dişi cikar
Kasım annesi misiniz sizdeOda olabilir evet zaten cıkacagı zaman beyazlıyo ya ucu iltihap toplamıs gibi oluyo sonra 2 güne patlıyo benim oğlumunda dişi yeni cıktı ordan biliyorum şuan bizde tek dişliyiz
Aralık 2 de doğduKasım annesi misiniz sizdebizim dişler baya geç kaldı ama sonunda gösterdi kendini
Oy masallah benimki yaşını 4 gün gectikten sonra cikardi meselaAralık 2 de doğduevet çoğu bebeğin dişi cıktı 7. Ayında etrafımda benimki yasına gircekti nerdeyse 4 gün oluyor daha cıkalı
Oy masallah benimki yaşını 4 gün gectikten sonra cikardi mesela
Doğum günün kutlu olsun Alya .Ailenle nice mutlu senelerin olsun fıstıkSizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar