Ben de pekmezi aynı şekilde denetince alıyordu ama şimdi onu da almıyor sadece anne sütüyle idare ediyoruz günlerdir artık endişeleniyorum. Allahtan artık hasta gibi değil. Bir de üst ön dişleri çıkıyor ondan da olabilir iştahsızlık, kötü denk geldi üst üsteCanım tatlı seviyor mu? Yemediği zaman tahin pekmez veriyorum ben, yiyor onu hep. Sabahları yemek istemiyor genelde, parmağınla pekmezi dudağına sürüyorum, tadını alınca yiyor.
Cnm pes etme emzirme danışmanına gidebilirsin Instagram'da face emzirme grupları var bı sor istersen. Biberon yada emzik meme reddi nedeni ins tekrar emerKizlar benim oglum emmeyi birakti ayin 5 dogum gunuydu birden bire birakti 1 haftadir emmiyo zaten emerken keyif yapan bi cokcuk degildi ama ben daha fazla emzirmek istiyodum cunku buyuk oglum hic emmemisti tekrar nasil alistirabilirim
Canim İpek emmeyi bıraktı 9.ayda .Artık emmiyor .Ben de mama veriyorum aralarda..Gece 2 defa gündüz de uykularda önce mama içiyor ..Maşallah İpeğe yine güzel yiyormuşyumurtayı uzay da bitiremiyor onun için sormuştum, ben peynirli omlet şeklinde veriyorum, yarıdan biraz fazlasını yiyor. 2 de zeytin yiyor. Çorba, yoğurt ve yemekler bizde de birer kâse. Hemen hemen ayniyiz. Ara öğün çok bizde yalnız. Hem meyve yiyor hem emiyor aralarda.
Merhaba uyku esnasında emzirseniz acaba olur mu ? Benim oğlum çok güzel emiyordu 40 günlükken bir anda sağ göğsümü almaktan vazgeçti o kadar çok uğraştım ki insanlıktan çıktım diyebilirim o derece . 4 aylık filandı bu sefer hiç emmek istemedi ayrıca mama da almadı çok zor günler geçirdim hep uyurken emziriyordumKizlar benim oglum emmeyi birakti ayin 5 dogum gunuydu birden bire birakti 1 haftadir emmiyo zaten emerken keyif yapan bi cokcuk degildi ama ben daha fazla emzirmek istiyodum cunku buyuk oglum hic emmemisti tekrar nasil alistirabilirim
Tesekkur ederiz teyzesiiKutlu olsun yakışıklı ❤Nice mutlu yaşların olsun.
Biz yaptırdık pazartesi günü canim, bizimkinde de su çiçeği aşısı yokmuş 1 aydır gelmiyor dedi 2sini yaptilar, ee ne olacak dedim aşı gelince arayacağız gelirsiniz yapariz ama en az 1 ay gecmesi gerekiyor bu aşıların üstünden dedi. Yani aşı bugun gelse bile 1 ay sonra yapabilecekler bakalim ne olacakMerhaba kizlar bebis uyudugunda girip okuyorumbiz de 4 kasim dogumluyuz aşilarinizi oldunuz mu acaba 1 yaş , sagkik ocagi beni aradi gelin ama su cicegi asisi yok ne zaman gekecegi de belli degil dedi
Aynen valla ikinci olursa ben kafayı yerim yaAman diyim dikkat et, senin bıdık maşallah 2 çocuk gücünde zaten
Bizimki uyurkende almiyo cok derin uyuyunca aliyo bu seferde uykudan emmiyoMerhaba uyku esnasında emzirseniz acaba olur mu ? Benim oğlum çok güzel emiyordu 40 günlükken bir anda sağ göğsümü almaktan vazgeçti o kadar çok uğraştım ki insanlıktan çıktım diyebilirim o derece . 4 aylık filandı bu sefer hiç emmek istemedi ayrıca mama da almadı çok zor günler geçirdim hep uyurken emziriyordum
Biz olduk 2 koldan bi bacaktan yapildiMerhaba kizlar bebis uyudugunda girip okuyorumbiz de 4 kasim dogumluyuz aşilarinizi oldunuz mu acaba 1 yaş , sagkik ocagi beni aradi gelin ama su cicegi asisi yok ne zaman gekecegi de belli degil dedi
2 yaşından önce önerilmiyor diye biliyorum. Ben kullanmıyorum daha.Kızlar yastık kullanmaya başladınız mı? Ya da baslayacak mısınız
Bende 1 yaşından diye biliyodum da o yüzden sordum canım. Bende kullanmıyorum böyle devam o zaman2 yaşından önce önerilmiyor diye biliyorum. Ben kullanmıyorum daha.
Kızlar ben hâlâ regl olmuyorum. 1 yaşına giriyor bebisler. Benim gibi olan varMerhaba benim oğlanda pazar günü 1 yaşında olacak , bende regli olmadım olacak gibi hissediyorum zaman zaman ama olmuyorum bir türlü.
İki buçuk yaşında oğlum var ona bile hala kullanmiyorum iki yaşa kadar kullanmayın diyorlar cnmKızlar yastık kullanmaya başladınız mı? Ya da baslayacak mısınız
Bana da aynısını dediler.Su çiçeği aşısı yok.Bir ay sonra yaparız onu da dedi hemşire .Bugün goturucem ..Merhaba kizlar bebis uyudugunda girip okuyorumbiz de 4 kasim dogumluyuz aşilarinizi oldunuz mu acaba 1 yaş , sagkik ocagi beni aradi gelin ama su cicegi asisi yok ne zaman gekecegi de belli degil dedi
Ben de bir yaş diye biliyordum.Kullanmiyorum zaten de ben de kullanmayayim 2 yaşına kadar o zaman2 yaşından önce önerilmiyor diye biliyorum. Ben kullanmıyorum daha.