2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım tatlı seviyor mu? Yemediği zaman tahin pekmez veriyorum ben, yiyor onu hep. Sabahları yemek istemiyor genelde, parmağınla pekmezi dudağına sürüyorum, tadını alınca yiyor.
Ben de pekmezi aynı şekilde denetince alıyordu ama şimdi onu da almıyor sadece anne sütüyle idare ediyoruz günlerdir artık endişeleniyorum. Allahtan artık hasta gibi değil. Bir de üst ön dişleri çıkıyor ondan da olabilir iştahsızlık, kötü denk geldi üst üste

Kizlar benim oglum emmeyi birakti ayin 5 dogum gunuydu birden bire birakti 1 haftadir emmiyo zaten emerken keyif yapan bi cokcuk degildi ama ben daha fazla emzirmek istiyodum cunku buyuk oglum hic emmemisti tekrar nasil alistirabilirim

Kizlar benim oglum emmeyi birakti ayin 5 dogum gunuydu birden bire birakti 1 haftadir emmiyo zaten emerken keyif yapan bi cokcuk degildi ama ben daha fazla emzirmek istiyodum cunku buyuk oglum hic emmemisti tekrar nasil alistirabilirim
Cnm pes etme emzirme danışmanına gidebilirsin Instagram'da face emzirme grupları var bı sor istersen. Biberon yada emzik meme reddi nedeni ins tekrar emer

Mutlu yaşları olsun yavrularımızın sağlıkla ins hepsini öpüyorum bu donemde kutlama yapmak çok riskli iki aileye ayrı ayrı yapilabilir. Profesyonel fotoğraf 1 yaş çekimi yaptiracam pasta patlatma diye birşey de var hem çok güzel aile resimleri oluyor konseptli oluyor zaten bebekler birşey anlamıyorlar resimler kalıyor anı

Canim İpek emmeyi bıraktı 9.ayda .Artık emmiyor .Ben de mama veriyorum aralarda..Gece 2 defa gündüz de uykularda önce mama içiyor ..

Merhaba uyku esnasında emzirseniz acaba olur mu ? Benim oğlum çok güzel emiyordu 40 günlükken bir anda sağ göğsümü almaktan vazgeçti o kadar çok uğraştım ki insanlıktan çıktım diyebilirim o derece . 4 aylık filandı bu sefer hiç emmek istemedi ayrıca mama da almadı çok zor günler geçirdim hep uyurken emziriyordum

Merhaba kizlar bebis uyudugunda girip okuyorum biz de 4 kasim dogumluyuz aşilarinizi oldunuz mu acaba 1 yaş , sagkik ocagi beni aradi gelin ama su cicegi asisi yok ne zaman gekecegi de belli degil dedi

Merhaba kizlar bebis uyudugunda girip okuyorum biz de 4 kasim dogumluyuz aşilarinizi oldunuz mu acaba 1 yaş , sagkik ocagi beni aradi gelin ama su cicegi asisi yok ne zaman gekecegi de belli degil dedi
Biz yaptırdık pazartesi günü canim, bizimkinde de su çiçeği aşısı yokmuş 1 aydır gelmiyor dedi 2sini yaptilar, ee ne olacak dedim aşı gelince arayacağız gelirsiniz yapariz ama en az 1 ay gecmesi gerekiyor bu aşıların üstünden dedi. Yani aşı bugun gelse bile 1 ay sonra yapabilecekler bakalim ne olacak

Bizimki uyurkende almiyo cok derin uyuyunca aliyo bu seferde uykudan emmiyo

Biz olduk 2 koldan bi bacaktan yapildi

Bana da aynısını dediler.Su çiçeği aşısı yok.Bir ay sonra yaparız onu da dedi hemşire .Bugün goturucem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…