Erkek bebek anneleri kisin bebeginize pantolonun altina ne giydirmeyi dusunuyorsunuz? Kiz Bebek reyonundan biraz kilotlu corap mi alsak acaba?
Yaa masallah tosbigimeboyu kac cm canim? Bende degistirdim 2 yas aldim 1bucuk yokmus ama o kadar buyukki rahat uyur icinde diye avutuyorum kendimi Selimin kilosu normal ama boyu hala alt sınırda seyrediyor ah boyu babasina çekseydi nolurdu
Bir aylıkken almıştık en son biogaia bir faydasını görmeyince kesmiştim bugün kaka sayısı daha da arttı. Yarına aldiriyim eşime faydası olursaProbiyotik ben de ara ara veriyorum canım. Antibiyotiğin ilk günü probiyotige de başladım. Biogaia aldım eczaneden. Günde 5 damla veriyorum. Ben antibiyotik kullandığımda sütten geçince kabız olmuştu çünkü. Su an bi sıkıntı yaşamadık.
Bugün 5. Gün canım istemeye istemeye verdimKac gün kaldi peki 7 günün dolmasına? Ah o gürültülü mukuslu kakayi cok iyi bilirim bizimde ek gidayla toparlandi baya şükür. Bu arada simdi aklima geldi yüzündeki döküntüler icin de fenistil jel vermisti onunda faydasi oldugunu düşünüyorum. Canim ben bi sürü marka denedim enterogis biogaia enterogermina falan ama en son kaleidon kullandik alerji doktorunun tavsiyesiyle en cok ondan memnun kaldim tekrar kullanacak olsam yine ondan alırım
ben kızıma bir çok damla kullandim oda kolikti nurse harveys colix le atlattik biz o günleriBugün 5. Gün canım istemeye istemeye verdimalerji sütunuyla yükündekiler azaldı ama sırtı boynu göğsü benek benek yavrumun nasıl rahatsız ediyordur Kim bilir ki kaka uyutmadı bugün 7 8 kez yaptı gazla birlikte.
Biogaia kullanmıştim bir aylıkken ama pek faydasını görmemiştim canım bende . Yarın eşim gelirken getirsin artık eczanede hangisi varsa .
Son iki gün kaldı ama hangi yorumda okursam okuyum sizin doktor gibi antibiyotiği değiştirmiş ben ikinci gün alerji yaptı dememe rağmen kullanım dedi sanırım bu doktorda diğerleri gibi. Kime gidecegimize şaşırdık valla
Uzay şimdiden evin reisi olmuş maşallahKızlar su an hepimiz atak dönemindeyiz. En uzun ve en zor atak buymuş. Bebişi uykudan ağlayarak uyanan var mı? Uyumak istemiyor resmen. Esniyor uykusu var ama uyutacagimi anlayınca basıyor çığlığı. Gece 3-4 defa kalkıp evi kontrol etti herkes uyuyor mu diyeeğer uyanık biri olursa asla uyumuyor. Herkes elinde yastigiyla geziyor, uzay kontrole çıkınca olduğumuz yere koyup uyuyor gibi yapıyoruz
Uzay şimdiden evin reisi olmuş maşallah
Yaaa maşallah ...Ne güzel yapmışsın canım.Devam edecek misin böyle ?Ara ara ben de düşünüyordum ayirsam mi diye ama..Bizim oda yapmamız lazım önce ..Sen çok iyi yapmışsın .Hazır oda varken ..Yerim o fıstıkları .Abla-kardes uyumuslar.Kızlar maşallah diyim bugün kızım ablasıyla beraber kendi odalarında yattılargece ara ara kontrole gittim ayy inşallah böyle devam eder
Ya kızlar benim de büyük bir sorunum var. Tatile gitmiştik yeni döndük. Ablamlarda kaldık. Giderken de oyun parkı beşiğimizi yanımızda götürdük. Oradayken ne kadar güzel yatıyordu uyuyordu beşiğinde. Eve geldiğimizden beri beşiğine yatırdığım an çığlık çığlığa ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bizim yatakta pek güzel uyuyor ama üç tarafı da açık yatağın. Yastık da koysak üzerine çıkıyor. Hatta 2 gün önce yine yataktan düştüUyurken yanından ayrılamıyorum. Hiçbir iş yapamıyorum.Nasıl alıştırabilirim yatağına sizce?
Kızlar maşallah diyim bugün kızım ablasıyla beraber kendi odalarında yattılargece ara ara kontrole gittim ayy inşallah böyle devam eder
Kızlar benim minnoşumun da dişleri gelmeye başladı, hiç acelesi yok yavrumun göbeği de geç düşmüştü
Saol teyzesi böyle devam edicem Alya eğer isterse. Baktım gece ağlıyo geri alırım yanıma canım darısı ipek böceğimeYaaa maşallah ...Ne güzel yapmışsın canım.Devam edecek misin böyle ?Ara ara ben de düşünüyordum ayirsam mi diye ama..Bizim oda yapmamız lazım önce ..Sen çok iyi yapmışsın .Hazır oda varken ..Yerim o fıstıkları .Abla-kardes uyumuslar.
Evet canım mesela bu aylardayken minayı ayıramamıştım ama şimdi alyayı ayırdım ablası var diye minada içim el vermiyodu odada yalnız başına kalmasına. Darısı sizin kuzularaHem ev değişimi hem atak dönemi biraz zor alıştırırsın gibime geliyor canım. Bekle bence ortam değişikliğine alışsın önce. 2 gündür çığlıkla uykudan uyanma bizde de var maalesef
Maşallah kuzucuklara ❤ abla olunca daha rahat yatar yalniz kalmiyor ne guzel.
Ooo merhaba ısırıklar diyelim o zaman :) benimki çok ısırıyordu ilk çıkınca. Gözünüz aydın hayırlı olsun canım
Oyy oyy oyy yerim ben onları. Abla da pek tatlı maşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin kuzularaBenim kızlar canlar
Ayy maşallah onlara ya kız kardeş gibisi yok çok şanslılarBenim kızlar canlar
Benim kızım hiç geçmiyor geceleri ağlayarak uyanması her gece her saat başı akşamda 22.00 gibi yatırıyoruz bir de o zaman bir posta ağlıyor ama nasıl ağlamak ağlaya ağlaya Yorgun düşüp sakinleşiyor.Cok doktor gezdim hala çözüm bulamadık diştendir diştendir deyip duruyorlar.benim kızım çok zor bir bebek Ama ben dişten olduğunu düşünmüyorum artık başka bir durum var ruhsal bir durum ne bilmiyorum.10 ayı doldurduk 6 aydan beri fix değişmedi her gece aynı sorunu yaşıyoruz artık gece olsun iistemiyorum.O duruma geldik çok mutsuzum kızımın Geceleri böyle ağlaması beni çok üzüyor.Kızlar su an hepimiz atak dönemindeyiz. En uzun ve en zor atak buymuş. Bebişi uykudan ağlayarak uyanan var mı? Uyumak istemiyor resmen. Esniyor uykusu var ama uyutacagimi anlayınca basıyor çığlığı. Gece 3-4 defa kalkıp evi kontrol etti herkes uyuyor mu diyeeğer uyanık biri olursa asla uyumuyor. Herkes elinde yastigiyla geziyor, uzay kontrole çıkınca olduğumuz yere koyup uyuyor gibi yapıyoruz