Sağol canım amin inşallah tekrar yaşamayız ateşi hiçbirimiz.U UzayDeniz oncelikle gecmis olsun kizlar ates insani cok korkutuyor bilirim aman miniklerimiz hasta olmasincanim 181119 selime de doktorun verdigi antibiyotik alerji yapmıştı dedigin gibi her yeri kirmizi kirmizi benek halindeydi aile hekimi alerji yapmis antibiyotigi degistiricez dedi degistirdik ve o kizarikliklar gecti nasil degistirmeyip devam etmeliyiz demis anlamadim
Zimaks canım birde alerji yaptı deyince ekstra yarim ölçek zytrec alerji şurubu verelim dedi. Sizin kullandiklarniz hangisiydiBirde hangisini kullaniyorsunuz suan klomaks mi ?
Sağol canım. Belki kızarıklıklar olmasa denerdim ama şuan bide besin alerjisi eklemeyim bu duruma . Muzu da pek sevmiyor zaten ama kaysı ile karıştırıp geçiriyordum zaten tatlı şeyleri yiyince midesi kalkıyor kusuyor direk canımGecmis olsun canim.pirinc unu alerji bakimindan cok cok dusuk oldugunu ifade ediyolar ve 6.aydan sonra hem sindirim hem alerji bakimindan onerilenler arasinda ama ben 2 sinide daha vermedim kizima vermek istemedim su durumda sende risk almamakta haklisin.nasilsa yiyecek ishale muzda iyi gelir canım tabi kizin seviyorsa isimdasi seviyor ama senin kizi bilemiycemtekrar geçmiş olsun.
Sağol canım inşallah bir daha yaşamayız on aydır bu ilk oldu daha olmaz umarım.Bu aralar vaka sayilari artmış dlkkat etmek lazim ben zaten üşutme için de tedbirli olmaya çalisiyorum kışı ilaçsiz geçirelim diye ama tsbi ne kadar dikkat etsek de bazen insan yakalanıyor tedbirimi alayim da yakalanirsak da yapacak bir şey yokkız bebeklerde sıi oluyormuş evet geçer tekrar geçmiş olsun.
Bize doktor klamoks vermişti o dokundu onu suprax ile değiştirdik o birsey yapmadi. Bu arada kakasi ne durumda? Antibiyotik bagirsak florasini bozuyor malesef probiyotik bi nebze iyi gelebilir bizimde alerji gecmisimiz var ara ara kullaniyoruz probiyotikZimaks canım birde alerji yaptı deyince ekstra yarim ölçek zytrec alerji şurubu verelim dedi. Sizin kullandiklarniz hangisiydi
Bizimkinin değiştirmeye hiç niyeti yok açıkçası yazarken eşim bastırarak alerji yapmaz degilmi alerjisi var biliyorsunuz dedi sonradan yine kizarmaya baslayinca iki kez masaj atti ama yok 7 gün kullan diyor kızımın heryeri kızarmaya devam ediyor.Bize doktor klamoks vermişti o dokundu onu suprax ile değiştirdik o birsey yapmadi. Bu arada kakasi ne durumda? Antibiyotik bagirsak florasini bozuyor malesef probiyotik bi nebze iyi gelebilir bizimde alerji gecmisimiz var ara ara kullaniyoruz probiyotik
1 ay demek ya halime çok güldüm kendimce uyanıklık yapacaktimvay uyanıklar vayy.nerden aldın canım bende aldircam merak ettim.
Ayyy seni yerim yaa büyümüş değişmiş Uzay. Nasılda güzel bakmışş çok tatlı maşallah yoğurtlu paşaya❤❤ Bu arada nasıl oldu ateşi düştü mü Uzayın
Bizimkinin değiştirmeye hiç niyeti yok açıkçası yazarken eşim bastırarak alerji yapmaz degilmi alerjisi var biliyorsunuz dedi sonradan yine kizarmaya baslayinca iki kez masaj atti ama yok 7 gün kullan diyor kızımın heryeri kızarmaya devam ediyor.
Kakasi da sıvı gürültülü ve mukuslu oldu yine malesef ek gıdadan önceki gibi yine ek gıda ile toparlamıştık yüzüde alerjik besin yemezsem yedirmezsem kızarmıyordu tekrar başa sarmış durumdayız.
Probiyotik demedi doktor malesef hepsi ayrı bir alem ve hiçbiri yardımcı olmuyor istediğimiz gibihangi marka kullanmıştınız canım olmadı bizde başlayalım çok canım sıkılıyor kızımı böyle gördükçe
Kac gün kaldi peki 7 günün dolmasına? Ah o gürültülü mukuslu kakayi cok iyi bilirim bizimde ek gidayla toparlandi baya şükür. Bu arada simdi aklima geldi yüzündeki döküntüler icin de fenistil jel vermisti onunda faydasi oldugunu düşünüyorum. Canim ben bi sürü marka denedim enterogis biogaia enterogermina falan ama en son kaleidon kullandik alerji doktorunun tavsiyesiyle en cok ondan memnun kaldim tekrar kullanacak olsam yine ondan alırımBizimkinin değiştirmeye hiç niyeti yok açıkçası yazarken eşim bastırarak alerji yapmaz degilmi alerjisi var biliyorsunuz dedi sonradan yine kizarmaya baslayinca iki kez masaj atti ama yok 7 gün kullan diyor kızımın heryeri kızarmaya devam ediyor.
Kakasi da sıvı gürültülü ve mukuslu oldu yine malesef ek gıdadan önceki gibi yine ek gıda ile toparlamıştık yüzüde alerjik besin yemezsem yedirmezsem kızarmıyordu tekrar başa sarmış durumdayız.
Probiyotik demedi doktor malesef hepsi ayrı bir alem ve hiçbiri yardımcı olmuyor istediğimiz gibihangi marka kullanmıştınız canım olmadı bizde başlayalım çok canım sıkılıyor kızımı böyle gördükçe
Filizcim sana birsey sormak istiyorum tavsiyenle e bebekten uyku tulumu aldim ama henüz yikamadim, sen yikadiysan çekme durumu hakkinda bilgi verirmisin eger çekme yapiyorsa degistirip bi beden daha büyük alacagimdaProbiyotik ben de ara ara veriyorum canım. Antibiyotiğin ilk günü probiyotige de başladım. Biogaia aldım eczaneden. Günde 5 damla veriyorum. Ben antibiyotik kullandığımda sütten geçince kabız olmuştu çünkü. Su an bi sıkıntı yaşamadık.
Filizcim sana birsey sormak istiyorum tavsiyenle e bebekten uyku tulumu aldim ama henüz yikamadim, sen yikadiysan çekme durumu hakkinda bilgi verirmisin eger çekme yapiyorsa degistirip bi beden daha büyük alacagimda
Kaç aldin ki mesela ? Valla ben 1 yaş aldim o bile kocaman oldu ayak mevzusunu hic düşünemedim30 derecede yıkadım canım ben çekme olmadı. Güle güle kullansın sıcacık uyusun Selimcik ❤ Ben baya büyük aldım ayaklarını da içinde tutsun diye.
6 çok erken gerçekten. Ayla 8 gibi uyanıyor bi ara 7 olmadan uyanıyordu çok zor oluyodu. Uykusuzluk çok zorluyor insanı neyse aman hasta olmasınlar da uykusuzluğa razıyızDüştü canım teşekkür ederiz ama bu seferde sabah 6da kalkmaya başladı. Yani bana yine uyku yok
Kaç aldin ki mesela ? Valla ben 1 yaş aldim o bile kocaman oldu ayak mevzusunu hic düşünemedimay insallah canim benim Uzaycigim da güle güle kullansin
maşallah niye utaniyorsunki canım benim oğlumda iriydi halada öyle 5 yaşında 7.8 yaş alıyorumSöylemeye utanıyorum ama 3 yaş aldım
maşallah niye utaniyorsunki canım benim oğlumda iriydi halada öyle 5 yaşında 7.8 yaş alıyorum
Yaa masallah tosbigimeSöylemeye utanıyorum ama 3 yaş aldım
Ben de montlarini 3 yas aldim.Söylemeye utanıyorum ama 3 yaş aldım