2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım amin inşallah tekrar yaşamayız ateşi hiçbirimiz.

Iki kez sordum kakasi değişti yüzü vücudu kırmızı kırmızı benek oldu resim attım yine aynı şeyi yazdı 7 gün kullanmamız gerekiyor enfeksiyon için yazdı. Alerjik bir bebek olduğunu bile bile ısrarla kullanalım diyor bende anlamadım

Sağol canım. Belki kızarıklıklar olmasa denerdim ama şuan bide besin alerjisi eklemeyim bu duruma . Muzu da pek sevmiyor zaten ama kaysı ile karıştırıp geçiriyordum zaten tatlı şeyleri yiyince midesi kalkıyor kusuyor direk canım

Sağol canım inşallah bir daha yaşamayız on aydır bu ilk oldu daha olmaz umarım.
Öyle canım doğru olanı yapıyorsun bende bundan sonra tekrar başlardaki gibi dikkat etmeye çalış cam ateşi gördüm tekrar yaşamamak için :)

Zimaks canım birde alerji yaptı deyince ekstra yarim ölçek zytrec alerji şurubu verelim dedi. Sizin kullandiklarniz hangisiydi
Bize doktor klamoks vermişti o dokundu onu suprax ile değiştirdik o birsey yapmadi. Bu arada kakasi ne durumda? Antibiyotik bagirsak florasini bozuyor malesef probiyotik bi nebze iyi gelebilir bizimde alerji gecmisimiz var ara ara kullaniyoruz probiyotik

Bizimkinin değiştirmeye hiç niyeti yok açıkçası yazarken eşim bastırarak alerji yapmaz degilmi alerjisi var biliyorsunuz dedi sonradan yine kizarmaya baslayinca iki kez masaj atti ama yok 7 gün kullan diyor kızımın heryeri kızarmaya devam ediyor.

Kakasi da sıvı gürültülü ve mukuslu oldu yine malesef ek gıdadan önceki gibi yine ek gıda ile toparlamıştık yüzüde alerjik besin yemezsem yedirmezsem kızarmıyordu tekrar başa sarmış durumdayız.

Probiyotik demedi doktor malesef hepsi ayrı bir alem ve hiçbiri yardımcı olmuyor istediğimiz gibi hangi marka kullanmıştınız canım olmadı bizde başlayalım çok canım sıkılıyor kızımı böyle gördükçe

Probiyotik ben de ara ara veriyorum canım. Antibiyotiğin ilk günü probiyotige de başladım. Biogaia aldım eczaneden. Günde 5 damla veriyorum. Ben antibiyotik kullandığımda sütten geçince kabız olmuştu çünkü. Su an bi sıkıntı yaşamadık.

Kac gün kaldi peki 7 günün dolmasına? Ah o gürültülü mukuslu kakayi cok iyi bilirim bizimde ek gidayla toparlandi baya şükür. Bu arada simdi aklima geldi yüzündeki döküntüler icin de fenistil jel vermisti onunda faydasi oldugunu düşünüyorum. Canim ben bi sürü marka denedim enterogis biogaia enterogermina falan ama en son kaleidon kullandik alerji doktorunun tavsiyesiyle en cok ondan memnun kaldim tekrar kullanacak olsam yine ondan alırım

Filizcim sana birsey sormak istiyorum tavsiyenle e bebekten uyku tulumu aldim ama henüz yikamadim, sen yikadiysan çekme durumu hakkinda bilgi verirmisin eger çekme yapiyorsa degistirip bi beden daha büyük alacagimda

Filizcim sana birsey sormak istiyorum tavsiyenle e bebekten uyku tulumu aldim ama henüz yikamadim, sen yikadiysan çekme durumu hakkinda bilgi verirmisin eger çekme yapiyorsa degistirip bi beden daha büyük alacagimda

30 derecede yıkadım canım ben çekme olmadı. Güle güle kullansın sıcacık uyusun Selimcik ❤ Ben baya büyük aldım ayaklarını da içinde tutsun diye.

30 derecede yıkadım canım ben çekme olmadı. Güle güle kullansın sıcacık uyusun Selimcik ❤ Ben baya büyük aldım ayaklarını da içinde tutsun diye.
Kaç aldin ki mesela ? Valla ben 1 yaş aldim o bile kocaman oldu ayak mevzusunu hic düşünemedim ay insallah canim benim Uzaycigim da güle güle kullansin

Düştü canım teşekkür ederiz ama bu seferde sabah 6da kalkmaya başladı. Yani bana yine uyku yok
6 çok erken gerçekten. Ayla 8 gibi uyanıyor bi ara 7 olmadan uyanıyordu çok zor oluyodu. Uykusuzluk çok zorluyor insanı neyse aman hasta olmasınlar da uykusuzluğa razıyız

Söylemeye utanıyorum ama 3 yaş aldım
Yaa masallah tosbigime boyu kac cm canim? Bende degistirdim 2 yas aldim 1bucuk yokmus ama o kadar buyukki rahat uyur icinde diye avutuyorum kendimi Selimin kilosu normal ama boyu hala alt sınırda seyrediyor ah boyu babasina çekseydi nolurdu

Erkek bebek anneleri kisin bebeginize pantolonun altina ne giydirmeyi dusunuyorsunuz? Kiz Bebek reyonundan biraz kilotlu corap mi alsak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…