SElam kızlar şuan telefondan giriş yaptığım için alıntılayamadım.
Çok Şükür herşey yolunda kızlar darısı sizlere ben atlattım 10+5 olmuşuz haftaya çarşamba ikili test ense ölçüsü burun kemiği için gideceğim kızlar ikili testi bi açıklar mısınız.
Dr tecrübeme göre tahmin yapayım dedi erkek gibi dedi bende hayırlısı sağlıklı gelsin dedim
İçimdem ağırlık kalktı çok mutluyum darısı sizlere
SElam kızlar şuan telefondan giriş yaptığım için alıntılayamadım.
Çok Şükür herşey yolunda kızlar darısı sizlere ben atlattım 10+5 olmuşuz haftaya çarşamba ikili test ense ölçüsü burun kemiği için gideceğim kızlar ikili testi bi açıklar mısınız.
Dr tecrübeme göre tahmin yapayım dedi erkek gibi dedi bende hayırlısı sağlıklı gelsin dedim
İçimdem ağırlık kalktı çok mutluyum darısı sizlere
Canım ben şöyle düşünüyorum bebek ölçümlerine göre ultrasonda kac haftalık 8 degil mi? Kalbi atmayan bebek nasıl gelsin 8 haftaya kadar... Belki duyulamamıştır. Ultrasonda bebek kac mm? Kac hafta yazıyor?
Kuzum bizim minik biraz zor geldi tup bebek yontemiyle oldu irenbede yaptirmistk orda devam ediyrm smdilik ama alternatif dr.lar bakiyrm buraya devam etmicm sanirim bi iki ay daha gider sona birakirim diye dusunuyrm
Birde ilaç yazdı suya katılan 2 tane , Demir ilacı yazdı
Birde balık yağı yazdı kızlar Kiril yağıymış fiyatı 266 TL idi aldık bebişimin canı sağolsun içinde 60 adet var
Zaten bu yağlar normalde pahalıymış
Canım ben şöyle düşünüyorum bebek ölçümlerine göre ultrasonda kac haftalık 8 degil mi? Kalbi atmayan bebek nasıl gelsin 8 haftaya kadar... Belki duyulamamıştır. Ultrasonda bebek kac mm? Kac hafta yazıyor?
Kuzum bizim minik biraz zor geldi tup bebek yontemiyle oldu irenbede yaptirmistk orda devam ediyrm smdilik ama alternatif dr.lar bakiyrm buraya devam etmicm sanirim bi iki ay daha gider sona birakirim diye dusunuyrm
Kesinlikle baska doktora git canım. Bu nasıl şey böyle bilgi vermeden olur mu hiç? Gec döllenme olabilir. Sakın kötü şeyler düşünme. Belin için çok üzüldüm yat dinlen bari güzelce.
Çok geçmiş olsun canım benim omurga ve kaslar çok problemli hep tedavi halindeyim. Aslında hamilelikte kuru iğne yapılıyor. Etraf kaslar gevşeyip fıtık biraz rahatlıyor. Çok geçmiş olsun