2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ohhh harikaaa, gözün aydın canım.

Cnm ck sevindim darisi basima olsun hadi guzel seyler duyaym bnde insallahh

Benim son adet tarihim 18 şubat ama hamile kaldığım tarih 3 mart.Acaba diyorum bununla alakalı birşey olabilir mi

Kızlar benimde boğazım ağrıyor acaba neden oldu anlamadım soğuk biseyler icmedimdene yapsam acaba

Benim son adet tarihim 18 şubat ama hamile kaldığım tarih 3 mart.Acaba diyorum bununla alakalı birşey olabilir mi
Canım ben şöyle düşünüyorum bebek ölçümlerine göre ultrasonda kac haftalık 8 degil mi? Kalbi atmayan bebek nasıl gelsin 8 haftaya kadar... Belki duyulamamıştır. Ultrasonda bebek kac mm? Kac hafta yazıyor?

Baya pahalıymış. Tabiki gerekirse değer. Epa dha değeri oceans da çok iyi ve fiyat daha uygun aslında

Doktora sordum kaç mm olduğunu söylemedi.Kaç haftalık olduğumuda ben hesapladım.açıkcası bebek ölçümü hakkında da bilgi vermedi.

Kuzum bizim minik biraz zor geldi tup bebek yontemiyle oldu irenbede yaptirmistk orda devam ediyrm smdilik ama alternatif dr.lar bakiyrm buraya devam etmicm sanirim bi iki ay daha gider sona birakirim diye dusunuyrm
Anladımm canım, ben Alsancak’ta Külal Çukurova’ya gidiyorum. Çok ilgili çok memnunum. Çok doktor değiştirdim valla.

Doktora sordum kaç mm olduğunu söylemedi.Kaç haftalık olduğumuda ben hesapladım.açıkcası bebek ölçümü hakkında da bilgi vermedi.
Kesinlikle baska doktora git canım. Bu nasıl şey böyle bilgi vermeden olur mu hiç? Gec döllenme olabilir. Sakın kötü şeyler düşünme. Belin için çok üzüldüm yat dinlen bari güzelce.

Dua edin arkadaşlar.Birde bel fıtığı ve sinir sıkışmam var doktor söylediğinden beri sinir sıkışması nüksetti şuan kımıldayamıyorım belimden yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim omurga ve kaslar çok problemli hep tedavi halindeyim. Aslında hamilelikte kuru iğne yapılıyor. Etraf kaslar gevşeyip fıtık biraz rahatlıyor. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…