Benim ev almış başını gidiyor hiç hoşuma gitmiyor ama korkuyorum benim sıkıntılarım oldu ödüm kopuyor bişey olcak diye. Dikkat et canımdaha kimse gelmezyapmaya ben artık yavaş yavaş yapıcam napayım zor hayat aman sağlığımız olsunda en zor gün bile geçer..
Ikinciye oglum oldugunda bunun pisik kremini nereye surucem ben anlamam erkek cocuktan demistim kiza alisinca tuhaf gelmisti ahahahbende değişik olsun isterim merak ediyorum erkek bebeler nasıl
İNşallah canım şuan bekliyorum az kaldı içeriye girmeme elim ayağım titriyor inşallah korktuğumuza uğramayızKuzumm bnmki teeeee 18 30da esim ilk kalp atisina gelemedi bu sefer gorsun dedim o da ondn baya gec saate kaldi bizimki guzel haberler alalimm da insallah cnm paylasiriz burdada insallah
canım okudum şimdi. internetde. aşağıdaki yazıyor ve dr un dediği yazıyor 28. hafta iğne diyor.ama 6. hafta hiçbir şey yapılmadı bu aşağıdaki testi yaptı dün yarın bakalım ne çıkacak.Bende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagim
hahahahah bende erkek olursa acıtmadan nası silecem hep ezilcek gibi geliyor :) diyorum hahahah tuhaf geliyor banada ama yinede o duyguyu yaşamak isterim tabi. ama önce sağlık inş.Ikinciye oglum oldugunda bunun pisik kremini nereye surucem ben anlamam erkek cocuktan demistim kiza alisinca tuhaf gelmisti ahahah
Sorma sorma... cok tuhaftı doktor.Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.
Oyy masallah size. Canım uzan 2-3 hafta sakın agır iş yapma. Bebişin maşallahı varkızlar bebişim iyi şükür yanlız düşük tehlikem var hala inşallah birşey olmaz dua edin yarın 10 haftalik ılgaz çok büyümüş kuzum benim darisi basinizaEki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132
Ulukent tarafındayım canım. Sen??Izmirin neresindesin kuzuu :)
Canım bu arada gecmiş olsun, antibiyotik ne verdi? Bir de cok bol su iç cok iyi geliyor.Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.
sağol canım birşey olursa çok üzülürüm progestan kullanıyodum fitil olarak al dedi daha etkiliymisOyy masallah size. Canım uzan 2-3 hafta sakın agır iş yapma. Bebişin maşallahı var ❤
Valla erkek kiz farketmez ama erkek cocukların anne aşıgı oldugu bir gercek . Benim ki baya beni sevgilisi saniyorhahahahah bende erkek olursa acıtmadan nası silecem hep ezilcek gibi geliyor :) diyorum hahahah tuhaf geliyor banada ama yinede o duyguyu yaşamak isterim tabi. ama önce sağlık inş.
Cok gecmis olsunBenim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
geçmiş olsun cnm Allahım en yakin zamanda sağlıklı bebek nasip etsinBenim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
Sağlık personellerini koruma yasası çıktığından beri çirkefleşiyolar onları darp edenleri çekip haber yapanlar bizlere bu davranışı yapanları gizliyolar valla belki aramizda sağlıkçı vardır kusura bakmasın hakedenlere iyi ki dayak atmışlar ohhDevlet hastaneleri hiç kusura bakmasın valla. Ben şırnaktayım 10 kişi aynı anda alınıyordu içeri. Eşin zaten giremez ultrason çıktısı yok. Arkadaşım düşük yaptı farketmediler sağlam bebeğede plesentadan ayrılmış almamız lazım diyorlar. Son gittiğim doktor allahı var düzgün ilgili bir doktordu ama bir yere kadar. Onada söyledim hem özelde hem sizde devam edicem diye çünkü özel olanda hastane değil muaynehane var sadece burada. Şartlar belli param var kendimi neden rezil ettireyim canım ister devlete giderim canım ister özele anlayamıyorum bu tavrı. Bende kamu çalışanıyım kimseyi aşağılamadım şimdiyr kadar bazı doktorlarda ki neyin tribi anlamıyorum terslemeye kalkanı iki kat tersliyorum bende
Guzel haberlerle cikacaksin insallah bitanemm haber ver bizede mutlaka bnmde heyecan tavannİNşallah canım şuan bekliyorum az kaldı içeriye girmeme elim ayağım titriyor inşallah korktuğumuza uğramayızAllahım sen yardım et hayırlısından güzel şekilde çıkayım şu kapıdan.
Kent 2Ulukent tarafındayım canım. Sen??
Ben 2 saatte bir günlük ped değiştiriyorum kanamam vardı içerdeki kan kendini yavaş yavaş kahve akıntı olarak dışarı atıyorKızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
Ben bi doktora gittim laf arasında dedi ki bazı meslektaslarim kalbi duyulmuyor diye hemen alıyorlar kızdı yani8 haftalık canım.Kesenin içinde bebek var ancak kalp atışı yok kalp atışı çizgileri bile oluşmadı.Şekil bozukluğuda var dedi doktorum.Ama yine de haftaya perşembe dinleyelim yoksa kürtajla alırız dedi.Rabbim büyük.
Kanama alanın kesenın hemen altında sağda değil mi bence çok büyük değil sıkma canını iyi olur inşallahkızlar bebişim iyi şükür yanlız düşük tehlikem var hala inşallah birşey olmaz dua edin yarın 10 haftalik ılgaz çok büyümüş kuzum benim darisi basinizaEki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132
Hay maşallah ya ne kadar büyümüş annesi ❤❤ bizde 2 hafta önce tam bu kadrarmışken gittik doktora ama ultrason aleti bozulmuş resim alamadık sadece görmüştük.resmi olsa bu kadarlık olacaktı demekkikızlar bebişim iyi şükür yanlız düşük tehlikem var hala inşallah birşey olmaz dua edin yarın 10 haftalik ılgaz çok büyümüş kuzum benim darisi basinizaEki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?