Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Kızlar bir haftadır yollarda memleketlerdeyim daha bu gece eve dönmüş olacağım. Biraz hamur ağırlıklı ve şekerli beslenmiş bulundum mecburen. Midemde buna bağlı olarak yanmalar başladı. Evde ne kadar sağlıklı besleniyormuşum bunu gördüm. Bazen aileden uzakta olmak koyuyor insana ama kalabalıkla da ne yediğini içtiğini bilmeden götürüyor insan🫠 Kilo durumumu çok merak ediyorum şu an. En korktuğum şeylerden biri böyle otuza yakın kilo almak gebelikte. Hatta gebe diyetisyeni araştırıyorum ama seçemedim değer mi kendim yapabilir miyim bilemedim de.

Canım dış gebelikte çok fazla sancı olur ve rahimde kese oluşmaz senin henüz öyle bi durumun yok kese ilerde gözükebilir biraz bekle 🙏🏻 benim betam 25000 ken devlet acilindeki doktor göremedi yatışa çağırdı beni. Aynı gecenin sabahı başka doktor bebeği gördü. Ultrason cihazı da çok farkediyor. İnşallah korktuğun olmaz hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Insalalh yarın gel demıstı vajınal ultroson ıcın ama gıtmesemmı beklesemmı bılemefım

Selam kızlar, dün kalp atışını duyduk çok şükür ama kanama alanım da büyümüş. Yatmaya devam dedi doktor. Özel muayenehaneye gidiyorum, rapor yazamıyor. Yalvar yakar iki kez 10 günlük rapor alabildim farklı yerlerden, doktorum yine 10 günlük rapor al dedi ama söylemesi kolay gerçekten.
Merhaba bugün bana da minik kanama alanların var dedi rapor aldım öğretmenim, ilaç olarak ne kullanıyorsunuz acaba

Merhaba bugün bana da minik kanama alanların var dedi rapor aldım öğretmenim, ilaç olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Ben de öğretmenim ama rapor hakkım artık yavaştan bitiyor, kaç günlük verdiler?

sabah akşam ikişer progestan fitil, öğlen progestan dex yapıyorum

Ben de öğretmenim ama rapor hakkım artık yavaştan bitiyor, kaç günlük verdiler?

sabah akşam ikişer progestan fitil, öğlen progestan dex yapıyorum
8 günlük aldım haftaya cumaya kadar, ben Progestan 100 mg kullanıyordum ağızdan sabah akşam. Onu 200 mg yapıp sabah ağızdan vajinal akşam ağızdan vajinal yaptı yani günde 4 kere. Benim ilk raporum bu. Umarım daha fazlasına gerek kalmaz umarım sizin de bu son olur.

evet ya acaba nasil hiss ediyorlar 😀 biz daha soylemedik. daha benim korkularim gecmedi ya bisey olursa diye 20 haftalara yaklasalim insallah o zaman soylemek istiyorum hem cinsiyyetide biliriz cok beklemez. hem bizde kimsede bilmiyor agzindan kacirir oglum 🤣
Evet biz soyledik oglumuza kimseye soyleme dedik, soylemiyor, ailelerimle paylastik sadece sonrasinda haziran gibi gobek cikinca kendinden ogrenir zaten cevremiz 😅
Kayinvaldmler tatil plani yapiyorlardi onlara dedik ekim sonu kasim gibi cok guzel yer bulduk ama gidemeyecegiz siz gidin diye foto ayarladik galeride en sonada ultrason resmini koyduk, neden gidemiyorsunuz cok guzelmis dediler fotolari ilerletin gorun dedik ilerletince anlamadilar oglum abi oluyorum cunku deyince cok sevindiler, ultrason resmini anlamadilar diyorlar ki 6 sene oldu umudumuz kalmamisti ayip olur diye de soylemiyorduk 🤣🤣🤣🤣
Sende iyi seyler dusun lutfen sen su an hissemiyor olsan da hareketlerini bebegim iyi oldugunu biliyorum diye telkin et kendini korkularimiz hep var malesef ama anı guzel yasa olacak olan zaten istemsizce yasaniyor iyi veya kotu

Bende esime dedim oglumuza 20. Haftadan sonra soyleyelim diye ama esim soyleyelim o da bizle bu sureci yasasin beklesin sabretsin deyince soyledik
hayirlisiyla kucagimiza almayi Allah nasip etsin insallah hepimize

Tam yaşadıkladımı yazmışsın, duş alamıyorum duş, gözümde büyüyor 4 gün oldu yazarken utanıyorum valla.
Yok hiç utanılacak bir yanı yok. Sırf kalkamadıĝım için acıksamda aç yatıyorum 😢 Kendime inanamıyorum. Ben daha önceki hamileliklerimde asla böyle değildim. Bazen gerçekten bu aşılar mı bizi bu hale getirdi diye düşünüyorum.

Yok hiç utanılacak bir yanı yok. Sırf kalkamadıĝım için acıksamda aç yatıyorum 😢 Kendime inanamıyorum. Ben daha önceki hamileliklerimde asla böyle değildim. Bazen gerçekten bu aşılar mı bizi bu hale getirdi diye düşünüyorum.
Duş konusunda bende üşeniyorum kızlar ya bide bacaklarıma ağda yapmam lazım ona da üşeniyorum of ayıpsa ayıp napayım ya enerjim yok umarım geçer

kızlar sizde de titreme gibi üşüme oluyo mu arada, özellikle gece yatarken oluyo ateşimi ölçüyorum normal ama içten gelen bi üşüme oluyo
Ben hasta olacakmışım hissiyatıyla hep Üşüyorum ama hasta da olmuyorum. Sanki hep bir kırıklik var vücudumda. Kemiklerim sızlıyor. Hamile kaldığımdan beri hasta gibiyim zaten 😢

ben az önce yine hastaneye gittim kızlar, duş aldım bugün günler sonra duştan sonra kanamam oldu çamaşırımı kirletince korktum birde ilk defa kırmızı kanama olunca hemen hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi yine bir kanama alanı yok gelişimi iyi boyu uzamış falan doktorum kesin istirahat edeceksin kalkmayacaksın dedi. sabah-öğle -akşam progestan fitil olarak alıyordum bu süreçte ağızdan al dedi, değiştirdim. hastanede progestan iğne vurdular önlem olarak kanamayı kesmesi için. bugün progestan bombardımanına uğradım anlayacağınız. Geçer mi bu 3 hafta ey kızlar bir deyin bakalım 😔 bu korkuyla da zaman da geçmiyor offf

ben az önce yine hastaneye gittim kızlar, duş aldım bugün günler sonra duştan sonra kanamam oldu çamaşırımı kirletince korktum birde ilk defa kırmızı kanama olunca hemen hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi yine bir kanama alanı yok gelişimi iyi boyu uzamış falan doktorum kesin istirahat edeceksin kalkmayacaksın dedi. sabah-öğle -akşam progestan fitil olarak alıyordum bu süreçte ağızdan al dedi, değiştirdim. hastanede progestan iğne vurdular önlem olarak kanamayı kesmesi için. bugün progestan bombardımanına uğradım anlayacağınız. Geçer mi bu 3 hafta ey kızlar bir deyin bakalım 😔 bu korkuyla da zaman da geçmiyor offf
Canım geçmiş olsun elinden geldiğince wc dışında kalkma, şimdi kaç hafta günlük olmuş

Canım geçmiş olsun elinden geldiğince wc dışında kalkma, şimdi kaç hafta günlük olmuş
sağol canım öyle yapacağım artık mecburen 😔 sata göre 9+1 ama ultrasonda 9+5 çıktı boyu uzamış sıpanın , 2.24 cm di 2.86 olmuş 2 günde uzamış😊 şükür bebek iyi ama bu kanama insanın canını sıkıyor yaa

sağol canım öyle yapacağım artık mecburen 😔 sata göre 9+1 ama ultrasonda 9+5 çıktı boyu uzamış sıpanın , 2.24 cm di 2.86 olmuş 2 günde uzamış😊 şükür bebek iyi ama bu kanama insanın canını sıkıyor yaa
Bebek iyi olsun da gerisi bi şekilde geçer kuzum. Sabret azcık 2 hafta kaldı inşallah bitiriyoruz😀

Bebek iyi olsun da gerisi bi şekilde geçer kuzum. Sabret azcık 2 hafta kaldı inşallah bitiriyoruz😀
inşallah canım yaaa bazen böyle de olabiliyor gerekirse doğuma kadar yatacaksın başka çaremiz yok dedi doktor :( bakalım 13. haftada perinatoloğa gideceğim o ne diyecek hele bir gelebilsek o zamanlara ah ahh

inşallah canım yaaa bazen böyle de olabiliyor gerekirse doğuma kadar yatacaksın başka çaremiz yok dedi doktor :( bakalım 13. haftada perinatoloğa gideceğim o ne diyecek hele bir gelebilsek o zamanlara ah ahh
Geliriz daha geçenler de kese kalp atışı konuşuyorduk bak şimdi 10 haftalık olduk. Yatman gerekiyorsa yatıcan kuzum. Bir de her akşam bunları yap biz yapıyoruz eşimle
Nas felak ayetel kürsi de okutuyorum

Eklentiler

• 1000063782.webp
    1000063782.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000063786.webp
    1000063786.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Geliriz daha geçenler de kese kalp atışı konuşuyorduk bak şimdi 10 haftalık olduk. Yatman gerekiyorsa yatıcan kuzum. Bir de her akşam bunları yap biz yapıyoruz eşimle
Nas felak ayetel kürsi de okutuyorum
17 kere okunacak olan hangi dua canım o çıkmamış diğerini biz de okuyoruz daha neler okuyorum bir bilsen

Back
X