ya ben 42 kiloyum siz ne diyorsunuzRuzgarli havalarda disari cikmiyorum kuzum yazin sknti olmuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben 42 kiloyum siz ne diyorsunuzRuzgarli havalarda disari cikmiyorum kuzum yazin sknti olmuyor![]()
Yok kuzum o benimki degil benimki suan 9+3 son adet Trihim 25 ocak aslinda ama baya gec dollenme olmus bendeSlm cnm benınkide 8 haftalık son sat tarihim 1 şubat seninle aynıyız galiba
Ahaah al iste yalniz degilim bende kendimi zayif sanirdim baya besiliymisim ben kocamdan agirligimca altin isteyeyimya ben 42 kiloyum siz ne diyorsunuz![]()
BEN BİR kre gittim kese gördüm kalple beraber.Kızlar benim 2. Kontrolüm 12. haftadamda. Sizin ilk 3 ayda kaç kontrolünüz olmuş olacak?
Protestan kullanımına başlamış olmanız gerekiyor evet bazı gebeliklerde yaşanabiliyor ama çok basite almayın bence düşük önleyici ilaçlar kullanıyorsanız korkmayın Allah’a emanet inşlhCnm bnm 5+4ten beri bi gun gelmiyosa iki gun geliyo seklinde hala devam ediyr hatta 3 gundur kesilmedi..kahverengi akinti seklinde geliyr devamli..dr.um olabilir dyip duruyr kontrolumuz yarin umarm bi sikinti yktur..ama dr.una danismanda fayda var gebelikle ilgili karsilasilan farkli her durumu bilmeleri gerk bnce sana kalms tabi kuzum
O enerjiyi verebildiysem ne mutlu olumsuz düşünmek emin olun bu süreçte bişey kazandırmıyor 3 kayıp yaşadım her kayıpta vardır bir hayır dedim ve rabbim yerini dolduruyor hamdolsun hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin iki prensesim var bu da bi prens olursa tadından yenmezMrb h.geldiniz ne guzel 3. Cocuk :) msjiniz bana bi enerji verdi ck guzl yazmissiniz :) Rabbim evlatlarinizi size bagislasin bebisleri de sag zalim kucagimiza alalim insallah
senin boyun uzunmus bende ne boy var ne kiloAhaah al iste yalniz degilim bende kendimi zayif sanirdim baya besiliymisim ben kocamdan agirligimca altin isteyeyim![]()
Bende basak burcuyumbaşak benim çok zor bir burcuzz mükemmelliyetçii
Valla ben 7. Haftamda gittim kalp atışını gördük, keseyi gördük, herşey yolunda dedi çıktık geldik. 11. Haftada gidip kan vercem nifty test için. 12. Haftada 2. Kontrol olcak ama çok az değil mi yaa. Bi de ben riskli gebeyim. Kalp atışını duymadım daha artık 12. haftada nasipse.BEN BİR kre gittim kese gördüm kalple beraber.
2 gittim kalp duydum 2 hafta sonra gel dedi geçtiğimiz cuma gitmem gerekiyordu gitmedim. 2 hafta sonra 2 li test için devlete gideceğim.
Haa boy yoksa normal o zaman senin kilon boyun kacsenin boyun uzunmus bende ne boy var ne kilo![]()
Bende öyle 1 poşet paket çikolatalarım kaldo öyle pastasız tatlısız keksiz duramazdım şimdi şekerli şeyler midemi kaldırıyor hiçbirini yiyemiyorumOyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın içinbebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!
Bende normalde serbetli tatlidan nefret ederim şu ankaranin muska tatlisi var ya ondan istedi canim hic yoktan yere. Esime soyledim ankara daki musterisine soyledi bugun kargolamis adam seferber oldularBende öyle 1 poşet paket çikolatalarım kaldo öyle pastasız tatlısız keksiz duramazdım şimdi şekerli şeyler midemi kaldırıyor hiçbirini yiyemiyorum
Ne guzel bnm yas 28 tup bebek yontemiyle 4 senenin ardina oldu minik..bnce hiicc takma laf soleyenleri derslerin de hakkindan geliyormussun daha ne olsn :) Rabbim kuvvet verir merklanma kuzum..saglikla al kucaginaYa 27 yasindasin daha ne gerek vardi okuyorsun fln diyorlar da bazi hedeflerim var evet zorlanicam bende farkindayim ama napayim ilk universitemi okurkende karnim burnumda gidip geliyordum gayet ii bir ortalamam vardi. Suanda da okudugum bolumde donem ortalamam 4.00 tam puan. Hani başarisiz olsam aman birakayim dicem de simdi oyle ya da boyle zorluklarla devam ettircem artik ayagimda bebeklededigin gibi biz de 4 kardesiz . Cok da guzel buyuduk. Bu eskilerin hic canı yoktu heralde 12 tane doguurup bakiyorlardi
![]()
1.58 boy 42 kilo canim ideal kilom 48 falanHaa boy yoksa normal o zaman senin kilon boyun kac
Sabah aksm 2ser tane fitil olarak 2 gunde bir de igne seklinde kullaniyrm progestani cnm..tup bebek yontemiyle oldu dr normal dedikce benm elimden bisi gelmiyr..bakalim yarin kontrolumuz var doru durust aciklama yapar umarmProtestan kullanımına başlamış olmanız gerekiyor evet bazı gebeliklerde yaşanabiliyor ama çok basite almayın bence düşük önleyici ilaçlar kullanıyorsanız korkmayın Allah’a emanet inşlh