• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim 2. Kontrolüm 12. haftadamda. Sizin ilk 3 ayda kaç kontrolünüz olmuş olacak?

Cnm bnm 5+4ten beri bi gun gelmiyosa iki gun geliyo seklinde hala devam ediyr hatta 3 gundur kesilmedi..kahverengi akinti seklinde geliyr devamli..dr.um olabilir dyip duruyr kontrolumuz yarin umarm bi sikinti yktur..ama dr.una danismanda fayda var gebelikle ilgili karsilasilan farkli her durumu bilmeleri gerk bnce sana kalms tabi kuzum
Protestan kullanımına başlamış olmanız gerekiyor evet bazı gebeliklerde yaşanabiliyor ama çok basite almayın bence düşük önleyici ilaçlar kullanıyorsanız korkmayın Allah’a emanet inşlh

Mrb h.geldiniz ne guzel 3. Cocuk :) msjiniz bana bi enerji verdi ck guzl yazmissiniz :) Rabbim evlatlarinizi size bagislasin bebisleri de sag zalim kucagimiza alalim insallah
O enerjiyi verebildiysem ne mutlu olumsuz düşünmek emin olun bu süreçte bişey kazandırmıyor 3 kayıp yaşadım her kayıpta vardır bir hayır dedim ve rabbim yerini dolduruyor hamdolsun hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin iki prensesim var bu da bi prens olursa tadından yenmez 😂🙈elbette en önce sağlıklı ve hayırlı olması

başak benim çok zor bir burcuzz mükemmelliyetçii
Bende basak burcuyum 🙂 bayramdan sonrA yeni evime tasınacagım insallah şimdiden kimi esyalar toplu kimisi duruyor hamile kalmadan önce topladıklarım var cok gezip evime aldıgım esyalar iyiki sona bırakmamışım herseyi yoksa hepsi kalırdı başımı yastıktan kaldıramıyorum baş agrısı bulantı halsizlik evide sirkete vericem temizlensin iyce insaat işi asla bu halde yapamam tası düz ablamla görümcem yapacak gözüme büyüyor kendime gelseydim hayırlısıyla normalde hiçbir işimi kimseye bırakmam yaptırmam ama şimdi mecburum

BEN BİR kre gittim kese gördüm kalple beraber.
2 gittim kalp duydum 2 hafta sonra gel dedi geçtiğimiz cuma gitmem gerekiyordu gitmedim. 2 hafta sonra 2 li test için devlete gideceğim.
Valla ben 7. Haftamda gittim kalp atışını gördük, keseyi gördük, herşey yolunda dedi çıktık geldik. 11. Haftada gidip kan vercem nifty test için. 12. Haftada 2. Kontrol olcak ama çok az değil mi yaa. Bi de ben riskli gebeyim. Kalp atışını duymadım daha artık 12. haftada nasipse.

Oyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın için 🥰 bebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!
Bende öyle 1 poşet paket çikolatalarım kaldo öyle pastasız tatlısız keksiz duramazdım şimdi şekerli şeyler midemi kaldırıyor hiçbirini yiyemiyorum

Bende öyle 1 poşet paket çikolatalarım kaldo öyle pastasız tatlısız keksiz duramazdım şimdi şekerli şeyler midemi kaldırıyor hiçbirini yiyemiyorum
Bende normalde serbetli tatlidan nefret ederim şu ankaranin muska tatlisi var ya ondan istedi canim hic yoktan yere. Esime soyledim ankara daki musterisine soyledi bugun kargolamis adam seferber oldular 😂

kızlar 10gundur lekelenmiyodum bugün lekeledim yine moralim bozuk bir defa geldi daha gelmedi bir hafta oldu doktora gideli herşey iyidi bu nedir simdi

Şimdiye kadar devlete gittim,bütün tahlillerim orda yapıldı.Ama doğru düzgün ne ultrason fotoğrafı verdiler,ne de kalp sesi dinlettiler.Sadece fka pozitif,boyu şu kadar,herşey yolunda deyip yolladılar.Yarın 9+6 da ilk özel muayeneme baslıcam.Hem devlet,hem özel olarak devam edicem artık doğuma kadar..Bakalım yarın belki doktor nub teorisine göre bi cinsiyet tahmini yapabilir.Kızım daha heyecanlı.Şans dileyin bana kızlar❤

Ya 27 yasindasin daha ne gerek vardi okuyorsun fln diyorlar da bazi hedeflerim var evet zorlanicam bende farkindayim ama napayim ilk universitemi okurkende karnim burnumda gidip geliyordum gayet ii bir ortalamam vardi. Suanda da okudugum bolumde donem ortalamam 4.00 tam puan. Hani başarisiz olsam aman birakayim dicem de simdi oyle ya da boyle zorluklarla devam ettircem artik ayagimda bebekle 🤣 dedigin gibi biz de 4 kardesiz . Cok da guzel buyuduk. Bu eskilerin hic canı yoktu heralde 12 tane doguurup bakiyorlardi 😁
Ne guzel bnm yas 28 tup bebek yontemiyle 4 senenin ardina oldu minik..bnce hiicc takma laf soleyenleri derslerin de hakkindan geliyormussun daha ne olsn :) Rabbim kuvvet verir merklanma kuzum..saglikla al kucagina

Protestan kullanımına başlamış olmanız gerekiyor evet bazı gebeliklerde yaşanabiliyor ama çok basite almayın bence düşük önleyici ilaçlar kullanıyorsanız korkmayın Allah’a emanet inşlh
Sabah aksm 2ser tane fitil olarak 2 gunde bir de igne seklinde kullaniyrm progestani cnm..tup bebek yontemiyle oldu dr normal dedikce benm elimden bisi gelmiyr..bakalim yarin kontrolumuz var doru durust aciklama yapar umarm

Back
X