- 11 Mart 2019
- 122
- 98
- 18
Merhabalarrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalarrrr![]()
Sekerin kac ciktiO diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
![]()
Bende senin gibiyim baş agrılarım halsizligim hayattan alakayı kesmiş gibiyimKızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık
Normal degerde cıktı unuttum şu an. Ama hic üst degerde cıkmadı.Sekerin kac cikti
Kızlar kuzular
Benim doktor bitki çayı dışında yasak koymadi ya neden 12. Haftaya kadar yokO diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
![]()
Benimki 120 ciktiNormal degerde cıktı unuttum şu an. Ama hic üst degerde cıkmadı.
canim bence az sekerli bi limonlu kek yapip yiyebilirsin hem sekeri az hemde bir dilimde ne kadar seker bulunabilir ki tabi herhangi bi seker hastaligin vs yoksaO diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
![]()
Normalde de yüksek midir?Benimki 120 cikti
Az önce söyledim de eşim yapıyor şimdi az şekerli. 1 dilimcik yicem artık.canim bence az sekerli bi limonlu kek yapip yiyebilirsin hem sekeri az hemde bir dilimde ne kadar seker bulunabilir ki tabi herhangi bi seker hastaligin vs yoksa
MERhaba benim de idrar yollarımdan enfeksiyon çıkmıştı aynı ilaçtan bana da yazdı doktorum kullandım bir zararı olmuyorMerhaba kızlar bademciklerim iltihaplanmis sürekli uyumak istiyorum halsizlik var neyseki ateş yok KBB ye gittim antibiyotik kullanman lazım dedi augmantin doktoruma sordum ilaca başla deDi kullanmasan zarar verir bebeğe dedi 1000 mg günde iki defa var mı başına böyle bişey gelen
Senin yeni mi oldu bende sımdiye kadar tık yok hamilelik belirtisi bile vermiyorum bu saatten snra olur mu acaba diye dusundum suandamidem çok fena bulanıyor, içim çalkalanıyor resmen
nefes alıp verirken bile öğüresim geliyor
bulantılarım yok denecek kadar azdı, beni rahatsız etmeyecek kadardı; neden şimdi böyle oldum ben yaaa, çok sinirlerim bozuk
bugün modum çok düşük ağlıyorum durup dururken
10. haftama böyle mi girecektim yanii![]()
Canim senin doktorun neden bu kadar herşeyi özellikle kısıtladı özel bi durumun mu var?O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
![]()
Sende mi başak burcusun yoksa bende oyleyim herseyin en iyisini yapayim istiyorum hamilelik mi en saglikli sekilde gecireyimBen de şöyle düşünüyorum ben üzerime düşeni layığıyla yapayım da gelen Allah’tan... Bile bile yapamıyorum. Ben normalde de kuralcıyımdır diyet yaparken falan da kacamak yapan biri diilim belki benim yapımdan kaynaklı. Hele sigara içenlere inanamıyorum... günde 2 paket sigara içen biri olarak hamile kalmayı planlamadan önce hayatta en sevdigim sey olan sigarayı bıraktım.![]()