• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum 🙈 12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem 🎉🎉🎉

Kızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık
Bende senin gibiyim baş agrılarım halsizligim hayattan alakayı kesmiş gibiyim

O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum 🙈 12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem 🎉🎉🎉
Benim doktor bitki çayı dışında yasak koymadi ya neden 12. Haftaya kadar yok

canim bence az sekerli bi limonlu kek yapip yiyebilirsin hem sekeri az hemde bir dilimde ne kadar seker bulunabilir ki tabi herhangi bi seker hastaligin vs yoksa

Merhaba kızlar bademciklerim iltihaplanmis sürekli uyumak istiyorum halsizlik var neyseki ateş yok KBB ye gittim antibiyotik kullanman lazım dedi augmantin doktoruma sordum ilaca başla deDi kullanmasan zarar verir bebeğe dedi 1000 mg günde iki defa var mı başına böyle bişey gelen
MERhaba benim de idrar yollarımdan enfeksiyon çıkmıştı aynı ilaçtan bana da yazdı doktorum kullandım bir zararı olmuyor

midem çok fena bulanıyor, içim çalkalanıyor resmen
nefes alıp verirken bile öğüresim geliyor
bulantılarım yok denecek kadar azdı, beni rahatsız etmeyecek kadardı; neden şimdi böyle oldum ben yaaa, çok sinirlerim bozuk😥🤢🥴
bugün modum çok düşük ağlıyorum durup dururken
10. haftama böyle mi girecektim yanii🥺😭
Senin yeni mi oldu bende sımdiye kadar tık yok hamilelik belirtisi bile vermiyorum bu saatten snra olur mu acaba diye dusundum suanda

Canim senin doktorun neden bu kadar herşeyi özellikle kısıtladı özel bi durumun mu var?
Benimki abartmadan herşeyden yiyebilirsin dedi,yoksa senmi biraz pimpirikleniyorsun?
Ayda 1 yiyeceğin kekin ne kadar zararı olurki,ayrıca zararı olurmu oda ayrı mesele...
Hangimizin annesi bizi o kadar dikkat ederek dogurduki,hatta bundan 10 yıl önce hangi doktor bunları kısıtlıyorduki...

Ben de şöyle düşünüyorum ben üzerime düşeni layığıyla yapayım da gelen Allah’tan... Bile bile yapamıyorum. Ben normalde de kuralcıyımdır diyet yaparken falan da kacamak yapan biri diilim belki benim yapımdan kaynaklı. Hele sigara içenlere inanamıyorum... günde 2 paket sigara içen biri olarak hamile kalmayı planlamadan önce hayatta en sevdigim sey olan sigarayı bıraktım. 🙃
Sende mi başak burcusun yoksa bende oyleyim herseyin en iyisini yapayim istiyorum hamilelik mi en saglikli sekilde gecireyim 😂

Benim canım pek birsey yemek istemiyor gün içinde akşam üstü bir dilim kek ve süt içiyorum kekide az esmer şeker ,tam buğday unu ve laktozsuz sütle yapıyorum şekeri çok az kullanıyorum onun yerine elma koyuyorum ve ceviz koyuyorum hafif bir kek oluyor tavsiye ederim

2258593

Cinsiyeti nasıl tahmin ediyorsunuz ki konumuna göre 🙄

Back
X