• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
midem çok fena bulanıyor, içim çalkalanıyor resmen
nefes alıp verirken bile öğüresim geliyor
bulantılarım yok denecek kadar azdı, beni rahatsız etmeyecek kadardı; neden şimdi böyle oldum ben yaaa, çok sinirlerim bozuk😥🤢🥴
bugün modum çok düşük ağlıyorum durup dururken
10. haftama böyle mi girecektim yanii🥺😭

Kızlar şimdiye kadar sadece 2 kez midem bulandı ama çok halsizlik ve baş ağrısı oluyor. Kasıklarıma da arada sancı girip geçiyor. En azından yemek yiyebiliyorum ama kolumu kaldıracak halim olmuyor. Umarım herşey yolundadır 1 ay nasıl beklicem bir sonraki ultrasona kadar sabırsızlanıyorum.

Ne açıdan içmiyosun canın mı istemiyo zararlı mı
Tartışmasız olarak çooook zararlı ama canı isteyip bir iki kere içince de bişey olcağını sanmıyorum açıkcası. Eşimin kuzeni hamileyken kaşık kaşık kuru kahve yiyip kola içiyomuş üstüne bir de sigara. Çocuklarının hepsi sağlıklı ama biliyoruz ki mesela sigara içen annelerin çocukları çok daha fazla astım hastası oluyor ve başka sıkıntılar yaşıyor. Yani istatistik olarak bakınca risk yüksek ama işte bu kötü sonuçlar bazılarının başına geliyor bazılarının gelmiyor. Böyle olunca da bişey olur diyen de haklı oluyor bişey olmaz diyende 😁

Ben canım çok fazla isterse içiyorum kolayı yarım bardak kadar ilk gebeliğimde de canım çok istediğinde içmiştim çok şükür bir sıkıntı olmadı ben şu düşüncedeyim her şeyin fazlası zarar ama ucundan tadına baksak bişey olmaz bence. Mesela geçenlerde canım çok fazla ciğer istemişti normalde gebelikte çok tüketmek fazla A vitamini içerdiği için doğru değil ama ayda yılda bir kez yemenin hiç zararı olmaz kızıma hamileliğimde de yemiştim☺️yemezsem de kötü hamilenin canı bişey isterse o şeyi yemesi lazımmış☺️

Bu arada çiğ ete ciğere dokunmak yasak toksoplazma riskinden dolayı ciğeri dışarıda yedim söylemesi ayıp

Tartışmasız olarak çooook zararlı ama canı isteyip bir iki kere içince de bişey olcağını sanmıyorum açıkcası. Eşimin kuzeni hamileyken kaşık kaşık kuru kahve yiyip kola içiyomuş üstüne bir de sigara. Çocuklarının hepsi sağlıklı ama biliyoruz ki mesela sigara içen annelerin çocukları çok daha fazla astım hastası oluyor ve başka sıkıntılar yaşıyor. Yani istatistik olarak bakınca risk yüksek ama işte bu kötü sonuçlar bazılarının başına geliyor bazılarının gelmiyor. Böyle olunca da bişey olur diyen de haklı oluyor bişey olmaz diyende 😁
Kuru Kahve yiyeni ilk defa duyuyorum 😲 yaa işte ben de Son raddeye gelince tukettim bundan sonrası Muallak yaz geliyo 🙈

Ben de şöyle düşünüyorum ben üzerime düşeni layığıyla yapayım da gelen Allah’tan... Bile bile yapamıyorum. Ben normalde de kuralcıyımdır diyet yaparken falan da kacamak yapan biri diilim belki benim yapımdan kaynaklı. Hele sigara içenlere inanamıyorum... günde 2 paket sigara içen biri olarak hamile kalmayı planlamadan önce hayatta en sevdigim sey olan sigarayı bıraktım. 🙃

Back
X