Canım progestan takviyesi alıyor musun?Kızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık
Evet canım sabah akşam cronine jelCanım progestan takviyesi alıyor musun?
Seninle aynı gidiyoruz deseneİyi Pazar’lar kızlar.Biz bugün 7+0 olduk.pazardan Pazar’a fark ediyorum anca :) ikinci olunca zaman çabuk geçiyormuş demek
Evet kuzum progestan yapıyor. Ama kullanmak zorundayız. Progestan depresif yapıyor maalesef...Evet canım sabah akşam cronine jel
Günde 3 kere estrofem
2 günde bir de progestan iğne
Bunlar yapar mı
12.haftaya kadar kullancam
Aa saç teliyle denendiğini ben de duymamıştımyaa onu bende şöyle biliyorumalyansını saç teline geçirip göbeğin üstüne tutuyosun yuvarlak dönüyorsa kız ileri geri düz bi şekilde gelip gidiyosa erkek bizim oralarda yaparlar ben denemedim pek inanmam öyle şeylere ama işin eğlencesi için yapılabilir
Kızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık
aha beni anlattın resmen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da. karnım aç biliyorum ancak yiyemiyorum aklıma yemek gelince midem bulanıyor
Keyifsiz misin sende
Ben de yiyemiyorum
Enerjim yok
Geçer inş en kısa zamanda canım
Sürekli yatıyorum uzun oturuyorum
sonraki randevum 12+5 iken..Erkekse belli olabilir bence.12.haftada öğrenen arkadaşlarım varCinsiyetler keske daha erken belli olsaydi:))Cok sabirsizim.Merak ediyorum.Tabi her seyden once sagligini merak ediyorum ama cinsiyet de kafamin bir yerinde duruyor:))Benim bir dahaki kontrolum 12. haftama denk geliyor kizlar.Ogrenme sansim var mi acaba??
yok canim ablamla aram iyi ama esim madem kimse bilmesin dediysek ablanda bilmesin dedi onunda ablalari bilmeyecek ya basindan beri kalp atisini duyana kadar kimseye soylemeyelim demistikcanım benim yine de kendin bilirsin kendi kararın ama neden bu kadar gizliyorsunuz ki tamam herkes bilmesin ama en azından yakın bi arkadaşına diyebilirsin yada ablana dersin onunda oğluna annen bakıverir neden hastanede kimsesiz gibi bekleyesin daha çok üzülesin ablanla aranız kötü mü anneden abladan saklanır mı böyle bişey ayıp değil günah değil
Bu işin kısası mı olur benimkiler bilmedi seninkide bilmesin. Böyle bir durumda bile bunu mu düşünüyorsunuz. Çok yazık vallahi zaten morale ihtiyacınız varyok canim ablamla aram iyi ama esim madem kimse bilmesin dediysek ablanda bilmesin dedi onunda ablalari bilmeyecek ya basindan beri kalp atisini duyana kadar kimseye soylemeyelim demistik
isin zor tarafi esim yanimda olsa hersey sorunsuz bir sekilde olurdu belki gecen hafta yurt dışına çıktı maalesef onu dusunuyor hatta annenide uyar kesinlikle agzindan kacirmasin diyeBu işin kısası mı olur benimkiler bilmedi seninkide bilmesin. Böyle bir durumda bile bunu mu düşünüyorsunuz. Çok yazık vallahi zaten morale ihtiyacınız var
Aynen yaa ne güzel dedin. Bırakalım artık şu negatifliği,paranoyaklığı. Bazen sırf bu yüzden girmesem mi diyorum sayfaya moralim bozuluyo. Benimde bir kaybım var endişeliyim ama böyle negatif şeyler konuştukca ruh halimiz bozuluyor. Sıkıntılarımızı tabiki paylaşalım ama ortada bir sebep yoksa acabaları dile getirmeyelim bence de.Haklısın canım insan zaten diken üstünde o konuda tamamen haklısın. Daha önce defalarca yazdım benim 2. hamileliğim bir önceki kuzum 7 aylık hamileyken kalbi durdu diye. Burda bazı arkadaşlar çok korkuyorum, aklım çıkıyo kalbi durcak, bilmem kim bilmem kaç haftalıktı kalbi durmuş diye falan yazıyorlar daha önce böyle bir tecrübesi olmayanlar dahil ( Allah düşmanıma bile yaşatmasın). Yani çoğuna cvp bile vermiyorum mesela. Bence grup olarak artık daha pozitif, daha olumlu şeyler yazmalıyız.
O yandaki kafasi degil heralde ya oyle bakinca takla atiyor gibi gözüküyor evetBu nasil bir goruntu takla atarken mi cektiler acaba
Amacı gerçekten anlayamadım. Sen içini ferah tut korkma. Evladında varmış. Yine istersen yine olur ne kadar rahat olursan o kadar rahat atlatırsınisin zor tarafi esim yanimda olsa hersey sorunsuz bir sekilde olurdu belki gecen hafta yurt dışına çıktı maalesef onu dusunuyor hatta annenide uyar kesinlikle agzindan kacirmasin diye
bende çok merak ediyorum canım biran önce öğrenmeyi erkek kız farketmez iki türlü de çok sevinirim ama cinsiyet belli olsun ismiyle hitap edeyim istiyorumCinsiyetler keske daha erken belli olsaydi:))Cok sabirsizim.Merak ediyorum.Tabi her seyden once sagligini merak ediyorum ama cinsiyet de kafamin bir yerinde duruyor:))Benim bir dahaki kontrolum 12. haftama denk geliyor kizlar.Ogrenme sansim var mi acaba??
Aynen öyle canım haklısınız aslında özellikle geçmişinde kötü anısı olanlar kötü şeyleri okuyunca korkabilir benim hiç başıma gelmedi şimdide şükür herşey yolunda yinede bi ilk görünce korku giriyo yüreğime hemen def ediyorum def edemeyenler olabilir çok üzülenler takanlar olabilir en güzeli kötüyü çağırmamak dediğin gibi güzel anlarımızı daha çok paylaşmakGunaydin,iyi pazarlar herkese
Evet melesef bebegin kalbi dursa da düşük olsada tüm hamilelik belirtilerimiz uzunsüre devam eder.
Çünkü beta hcg ve östrojen hormonu yavaş yavaş düşüyor ve sıfırlanması bazen 2 adet dönemini bile buluyor
En iyisi böyle şeyleri hic düşünmemek,cagirmamak
senin ablanla onun ablası bir değil ki bence asıl eşinin demesi lazım yalnız gitme ablanıda al yanına diye aranız iyiyse görümcene de söyleyip onunla da gidebilirsin bu kadar gizlemenize anlam veremedim yada şöyle düşün sen değilde eşin bi operasyon geçirecek olsa ve sen yanında olmasan tek git yaptır diyebilirmisin ben olsam bütün sülaleyi ayağa kaldırırım eşimi tek bırakmayın ben zaten yanında değilim derimyok canim ablamla aram iyi ama esim madem kimse bilmesin dediysek ablanda bilmesin dedi onunda ablalari bilmeyecek ya basindan beri kalp atisini duyana kadar kimseye soylemeyelim demistik
evet canım keyfim hiç yok ben çalışıyorum bir de gram işe gelmek istemiyorum. Sabahları kalkmak çok zor oluyor.
inşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?