2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım progestan takviyesi alıyor musun?

Aa saç teliyle denendiğini ben de duymamıştım
Kolye ile olmazsa iplik ile de oluyor mesela..
Ben kızıma hamileliğimde öylesine denemiştim tesadüf kızçem oldu, şimdi de eğlencesine denedim.
Bakalım bu sefer de tutacak mı, merak ediyorum

aha beni anlattın resmen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da. karnım aç biliyorum ancak yiyemiyorum aklıma yemek gelince midem bulanıyor

aha beni anlattın resmen uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da. karnım aç biliyorum ancak yiyemiyorum aklıma yemek gelince midem bulanıyor

Keyifsiz misin sende
Ben de yiyemiyorum
Enerjim yok
Geçer inş en kısa zamanda canım
Sürekli yatıyorum uzun oturuyorum

Keyifsiz misin sende
Ben de yiyemiyorum
Enerjim yok
Geçer inş en kısa zamanda canım
Sürekli yatıyorum uzun oturuyorum

evet canım keyfim hiç yok ben çalışıyorum bir de gram işe gelmek istemiyorum. Sabahları kalkmak çok zor oluyor.
inşallah bir an önce geçer

sonraki randevum 12+5 iken..Erkekse belli olabilir bence.12.haftada öğrenen arkadaşlarım var

yok canim ablamla aram iyi ama esim madem kimse bilmesin dediysek ablanda bilmesin dedi onunda ablalari bilmeyecek ya basindan beri kalp atisini duyana kadar kimseye soylemeyelim demistik

yok canim ablamla aram iyi ama esim madem kimse bilmesin dediysek ablanda bilmesin dedi onunda ablalari bilmeyecek ya basindan beri kalp atisini duyana kadar kimseye soylemeyelim demistik
Bu işin kısası mı olur benimkiler bilmedi seninkide bilmesin. Böyle bir durumda bile bunu mu düşünüyorsunuz. Çok yazık vallahi zaten morale ihtiyacınız var

Bu işin kısası mı olur benimkiler bilmedi seninkide bilmesin. Böyle bir durumda bile bunu mu düşünüyorsunuz. Çok yazık vallahi zaten morale ihtiyacınız var
isin zor tarafi esim yanimda olsa hersey sorunsuz bir sekilde olurdu belki gecen hafta yurt dışına çıktı maalesef onu dusunuyor hatta annenide uyar kesinlikle agzindan kacirmasin diye

Aynen yaa ne güzel dedin. Bırakalım artık şu negatifliği,paranoyaklığı. Bazen sırf bu yüzden girmesem mi diyorum sayfaya moralim bozuluyo. Benimde bir kaybım var endişeliyim ama böyle negatif şeyler konuştukca ruh halimiz bozuluyor. Sıkıntılarımızı tabiki paylaşalım ama ortada bir sebep yoksa acabaları dile getirmeyelim bence de.

isin zor tarafi esim yanimda olsa hersey sorunsuz bir sekilde olurdu belki gecen hafta yurt dışına çıktı maalesef onu dusunuyor hatta annenide uyar kesinlikle agzindan kacirmasin diye
Amacı gerçekten anlayamadım. Sen içini ferah tut korkma. Evladında varmış. Yine istersen yine olur ne kadar rahat olursan o kadar rahat atlatırsın

bende çok merak ediyorum canım biran önce öğrenmeyi erkek kız farketmez iki türlü de çok sevinirim ama cinsiyet belli olsun ismiyle hitap edeyim istiyorum ben oğlumu 13 haftalıkken öğrenmiştim 12 dede belli olur ama kesin demezler
Aynen öyle canım haklısınız aslında özellikle geçmişinde kötü anısı olanlar kötü şeyleri okuyunca korkabilir benim hiç başıma gelmedi şimdide şükür herşey yolunda yinede bi ilk görünce korku giriyo yüreğime hemen def ediyorum def edemeyenler olabilir çok üzülenler takanlar olabilir en güzeli kötüyü çağırmamak dediğin gibi güzel anlarımızı daha çok paylaşmak
senin ablanla onun ablası bir değil ki bence asıl eşinin demesi lazım yalnız gitme ablanıda al yanına diye aranız iyiyse görümcene de söyleyip onunla da gidebilirsin bu kadar gizlemenize anlam veremedim yada şöyle düşün sen değilde eşin bi operasyon geçirecek olsa ve sen yanında olmasan tek git yaptır diyebilirmisin ben olsam bütün sülaleyi ayağa kaldırırım eşimi tek bırakmayın ben zaten yanında değilim derim

Umarım sert çıkmamışımdır kızlar kusura bakmayın negatif konuşmayalım demiştik ama ben stres yaptım umarım canını sıkacak bişey yazmamışımdır renksu89 benim çok duygusal yapım var genel olarak elime diken batsa sülaleye duyururum ondan böyle tepki verdim siz kimseyi üzmek istememiş olabilirsiniz tabii

evet canım keyfim hiç yok ben çalışıyorum bir de gram işe gelmek istemiyorum. Sabahları kalkmak çok zor oluyor.
inşallah bir an önce geçer

Bende çalışıyorum ama mide problemim başlayınca 1 ay rapor almıştım
Ramazan’a kadar raporluyum
İnş o zamana kadar hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…