- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Aynen teoriye göre öyle görünüyor maşallahBu teoriye göre erkek ozaman
Bu nasil bir goruntu takla atarken mi cektiler acabaBizimki pozisyonuna gore ve çin takvimine göre erkek. Bakalim tutacak mi? :)
Şu an çok erken. 1-2 haftaya kese 2-3 haftayada kalp atışı görünür.Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
arkadaslar kurtaj nasil yapiliyor zormu agrilimi kac gun kanama oluyor
Baş ağrısına en iyi gelen şey uyumak yani ben öyle yapıyorum bol su içmeye çalış su da iyi gelir. Bazen başım o kadar ağrıyor ki eşime masaj yaptırıyorum hiç böyle agrım olmazdı normaldeKızlar basım çok ağrıyor normalde olsa ilac alirdim ama su an alamiyorum. Nasıl geçebilir doğal yollarla bilen var mı
Yaaa uyumak da istemiyorum iste bütün gün gürültülü ortamda bulundum ondan böyle oldu sanirim ama çok zor ilaçsızBaş ağrısına en iyi gelen şey uyumak yani ben öyle yapıyorum bol su içmeye çalış su da iyi gelir. Bazen başım o kadar ağrıyor ki eşime masaj yaptırıyorum hiç böyle agrım olmazdı normalde
cok tesekkur ederim cnm inanki suan yazarken gozyaslarim akıyor elimde değil insan kendisininde basina gelecegini hic düşünemiyor kimse bilmiyor bugun mecburen anneme soylemek zorunda kaldim hastaneye tek gidecem annem cocuklaprima bakacak kaynanam ameliyatli cocuklari o yuzden anneme emanet etmek zorundayim annemde cok uzuluyor yalniz gidecem diye ici hic rahat degil ama mecburum kimse bilsin istemiyorumÇok çok geçmiş olsun. Ben 2 defa yaşadım. 10 haftaliktan sonra olduğu için mecburi kurtajdi. Kendi kendine düşmesini beklemediler. Psikolojik olarak zor. Allah yardım etsin. Diğer türlü sorun yok narkoz veriyorlar ameliyat gibi. Uyanıyorsun bitmiş. Kanama da fazla olmuyor. Ama sonrası dikkat et ağır falan kaldırma vücut yorgun oluyor tabi. Içten dua ediyorum sana. Yaşayan bilir. Çocukların vardı galiba. Dik dur. Vardır bi hikmeti. Çok büyük değil öyle düşün
Kızlar günaydın. Tartıldım sabah sabah 1.5 kilodan fazla vermişim. Hep ye çıkar.bebişim besin alıyordur dimi ya. Çok korkuyorum onun için.
Cnm masallah bak 2 tane çoçuğun var 1 çocuk icin bile senelerce uğraşıp elde edemeyenler var iyi tarafından bak insallah tekrar olurbebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim
Cnm ikinize de çok geçmiş olsun Peki gelişmemiş olmasının bi belirtisi oluyomu valla geçen hafta gittim doktora 6 haftalıktı 3 hafta sonra gel dedi ozamana kdr gelisiyo mu ordami valla yicem kafayiBenim de bebegim gelişmemiş canım haftaya doktora gidicem gün falan verir herhalde benim de sat a göre 9 ama 6+4 gözüküyor gelişmemiş sağlıksız gebelik dedi bende kürtaj olmaktan korkuyorum ilaç ile düşük yapmakta bazen kanama çok fazla oluyormuş hakkımızda hayırlısı inşallah ağrı sızı olmadan kolay atlatiriz
Canim bebegin kalbi durmasina ragmen kusuyormuydun yinede. Ne kadar sürmüstü durmasina ragmen kusman. Burada doktorlar eger mide bulantisi kusma varsa bu bebegin iyi oldugu anlamina geliyor diyorlar hepYa bunu ben de biliyorum ama nebilim aklım yine hep gidiyor. Bundan önceki de böyleydi kusmalarim falan 11 haftalıkken kalbi durmuştu hiç hissetmemiştim bile. Içime korku geliyor işte kusdukça
Ağız tadı bende de yok. Sadece yemek için yiyorum. Allah yardım etsin bize. Bakalım ne zaman normale döneriz
canım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun yokmu kız kardeşin falan yanındabebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim
yaa ben normalde çok sakin biriyim ama bu ara abarttım resmen hayatım trip oldu az önce kısır yaptım yedim üstüne kalk bana ekmek kızart yağda sür dedim hayatım çok kilo alacaksın doktor ekmek yeme dedi dedi çıldırdım resmen tuttum karnımı bak bebişim baban seni sevmiyo kilo almanı istemiyo minik kal mutsuz ol istiyoEyvahlar olsunn :)) takvimin altinda yazan kismi gayt net cizgiyle yasiyrz desene :) sana diymda bnmde kalir yanim yk sinirlilik var ve adama catip duruym :))
Yeminle güldürdün benicanım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun yokmu kız kardeşin falan yanındasırf bunun için diyorum hiç bir kız, kız kardeşsiz olmamalı
yaa ben normalde çok sakin biriyim ama bu ara abarttım resmen hayatım trip oldu az önce kısır yaptım yedim üstüne kalk bana ekmek kızart yağda sür dedim hayatım çok kilo alacaksın doktor ekmek yeme dedi dedi çıldırdım resmen tuttum karnımı bak bebişim baban seni sevmiyo kilo almanı istemiyo minik kal mutsuz ol istiyotutamıyorum kendimi
Benim ne mide bulantim,ne kusma,ne öğürme hiçbirşey olmadi tam tersi iştahım dahada açıldı.Canim bebegin kalbi durmasina ragmen kusuyormuydun yinede. Ne kadar sürmüstü durmasina ragmen kusman. Burada doktorlar eger mide bulantisi kusma varsa bu bebegin iyi oldugu anlamina geliyor diyorlar hep
cnm ben hamile oldugumu ogrendikten sonra hicbir akinti kanama bulanti sgri sizi hic olmadi suanda bile kanama yokCnm masallah bak 2 tane çoçuğun var 1 çocuk icin bile senelerce uğraşıp elde edemeyenler var iyi tarafından bak insallah tekrar olur
Cnm ikinize de çok geçmiş olsun Peki gelişmemiş olmasının bi belirtisi oluyomu valla geçen hafta gittim doktora 6 haftalıktı 3 hafta sonra gel dedi ozamana kdr gelisiyo mu ordami valla yicem kafayi
Demin de sildiğimde böle sumuksu şekilde pembemsi akıntı geldi hemen doktora gitmiyim dimi
Su 3 ay hayırlısıyla gecseydi
Geçmiş olsun canım inşallah geçer hemenYaaa uyumak da istemiyorum iste bütün gün gürültülü ortamda bulundum ondan böyle oldu sanirim ama çok zor ilaçsız
ablam var cnm ama onunda kucuk oglu var ayriyetten kimseye soylemedik eşimle kimse bilmesin bugun iyi haber alsaydik soyleyecektik sadece mecburen bugun anneme soyledim oda cocuklarim icin yanlarinda dursun diyecanım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun yokmu kız kardeşin falan yanındasırf bunun için diyorum hiç bir kız, kız kardeşsiz olmamalı
yaa ben normalde çok sakin biriyim ama bu ara abarttım resmen hayatım trip oldu az önce kısır yaptım yedim üstüne kalk bana ekmek kızart yağda sür dedim hayatım çok kilo alacaksın doktor ekmek yeme dedi dedi çıldırdım resmen tuttum karnımı bak bebişim baban seni sevmiyo kilo almanı istemiyo minik kal mutsuz ol istiyotutamıyorum kendimi
|
Üzülme dicem amaolmuyor biliyorum. Sağlam dur . Tek gidersin elbet ama nasıl geleceksin sonra. Ben çok halsiz hissetmiştim kendimi. Bence ablanın çocuğunu da annen bir gün idare etsin. Ablanla git. Kimseye söylememiştik falan deme.cok tesekkur ederim cnm inanki suan yazarken gozyaslarim akıyor elimde değil insan kendisininde basina gelecegini hic düşünemiyor kimse bilmiyor bugun mecburen anneme soylemek zorunda kaldim hastaneye tek gidecem annem cocuklaprima bakacak kaynanam ameliyatli cocuklari o yuzden anneme emanet etmek zorundayim annemde cok uzuluyor yalniz gidecem diye ici hic rahat degil ama mecburum kimse bilsin istemiyorum
Canim bebegin kalbi durmasina ragmen kusuyormuydun yinede. Ne kadar sürmüstü durmasina ragmen kusman. Burada doktorlar eger mide bulantisi kusma varsa bu bebegin iyi oldugu anlamina geliyor diyorlar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?