2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
arkadaslar sizce kurtaji tek basima altindan kalkarim degilmi tek gidecem ya nasil oluyor kac saat hastanede geciyor neler yapiliyor
Geçmış olsun kim olursa olsun kimseye Allah böyle acı vermesin.. 6 saat aç ve susuz olman gerekiyor hastaneye yatış yapıyorsun belli aralıklarla suni sancı yapacak ilaç veriliyor fitil olarak zamanı geldiğinde ameliyathaneye goturuluyosun damar yolu açıp bayiltiyolar o An ile işlemin bitmesi arası 10 dk sonra uyandiriliyosun su yemek yine yasak odada istirahat ediyosun doktor gelip kontrol ediyo hemsireler kaldırıp gezdiriyo eğer baş dönmen yada fazla bi kanama yoksa taburcu oluyorsun benim böyleydi operasyondan 3 saat sonra çıktık 1 hafta sonra kontrole gidiyosun bakıyor içerde herhangi bi parça falan kalmış mi diye. Operasyondan sonra dikkat edeceklerini doktor anlatır zaten en önemli şey hijyen aşırı dikkat etmelisin su sabun degdirmeyeceksin ayakta duş alican neyse uzun tutmayayim bunları söyler. Gittiğinde eğer özelde olacaksan operasyonu sana her türlü yardımı gösteriyorlar ve refakatçiye çok da ihtiyaç duymuyorsun tabi ailen gelse daha rahat olurdun o ayrı ama teksin diye de kendini mutsuz hissetme.. Allah hayırlı şifalar versin..

Bende ayni seyi anladim canim,kalbi atıyor yaşıyor anlamında kullandı onda hemfikiriz.
Ama zaten hepimiz diken üstündeyiz,acaba sağlıklarmi diye hop oturup hop kalkıyoruz...
Midesi hiç bulanmamış bir annenin,korkmayin midesi bulanan annelerin bebeği daha saglikliymis gibi bir yazıyı okuduğunu düşünsene...evet hepimiz birbirimize yardım için can atıyoruz ama biraz daha dikkatli olunmalı bence,ben o yazıyı okuyunca doktoruma sorduğum halde içime korku salındı ister istemez tedirgin oldum...
Allah'a emanet hepsi ondan başka kimse koruyamaz evlatlarimizi

büyük göğüslü bayanların normalde de ara ara sırta vuran ağrıları olurmuş, eğer senin şimdiye dek hiç olmadı ise gebelikte süt üretimine başladığımız için süt kanallarımız geriliyor ve genişliyor o nedenle olabilir, benim de uçları çok fena en başından beribir de benim de koltuk altıma bazen iğneler batar gibi sızlıyor; koltuk altıma vuruyor galiba...
herkeste farklı, mesela ileride emzirirken de olacak bu koltuk ağrısı.. madem pimpiriklisin şimdiden söylim

Aynen aynen.. Koltuk altım,sırtım,göğüslerim sızlıyor... Teşekkür edrrim

Canim tabi ki öyle ben sadece arkadas kalbi durdugu halde kusmasi devam etmis onu merak ettim . Bu durumda cok sey okumustum herkes olan bulantisinin bir anda kesildigini daha sonra kontroldede bebegin kalbinin durdugunu ögrendiklerini demislerdi. Insan anlamiyor sonucta ilk zamanlarda. Sadece bebegin kalbi durdugu halde bulanti devam edermi onu ögrenmek istedim

Aminn canim insallah

Canim cok yanlis anlamissin benim ilk gebeligimdede ben hic böyle olmamistim hicbirseyim yoktu. Bunda resmen eve bagimli hastalikli gibiyim hayatla bagim kopmus gibi. Hepimizde bebegimiz iyimi aman birsey oldumu korkusu var. Sadece doktorlar hep bana burda yani belki teselli etmek amacli dediler ama bu kötü birsey degil cok bulantin kusman olmasi bebegin iyi oldugunu gösterir diyorlardi. Ama benim sorumdaki tek ama bulantisi cok olanlar eger kalbi durursa birden bulanti ve kusmanin durdugunu söylemislerdi. Arkadasimizda da halen devam etmis. Sadece bende o yüzden merak ettigim icin sordum

arkadaslar sizce kurtaji tek basima altindan kalkarim degilmi tek gidecem ya nasil oluyor kac saat hastanede geciyor neler yapiliyor
Canım devlet hastahaneleri bir kac saat sonra çıkarıyor ama özeller sanırım 1 gece tutuyor normalde çok az siren bi işlem 10 dk sürmez çıkışta da öyle ağrin olmaz pek kanamalı kendinden düşünlere göre en azından yinede bi arkadaşını yanına almak gibi bi şansın yok mu bu durumda kime dersen gelir bence

Allah yardımcınız olsun... Hiçbir bilgim yok.. Sadece iyi bir dilekte bulunmak için yazmak istedim...

Maşallah bebişine sağlıkla büyüsün inşallah .
ben anlamıyorum şu cinsiyet olayından
Teşekkür ederim canım, eksik olma
Cümlemizin evladı sağlıkla büyüsün inşallah
Ben de anlamıyorum usg'den ama yüzük+kolye testinde erkek çıkıyoo, çin takvimi de erkek diyor
Artık Allah'tan hayırlısı ne ise o olsun

Bnmde bi iki defa disinda hic olmadi bulantim hatta gogus agrimda yk goguslerm byuk diyemi bilmiyrm ama o tur yazilanlar banada koyuyr Allaha emanetler kuzucuklar yavrm

Yuzuk kolye testi ne kiz

cnm iki çocuğun varmış Allah onlara olur versin

Yuzuk kolye testi ne kiz
aa duymadın mı hiç
alyansını bir kolyeye geçir ve göbüşün üstüne sarkıt, yüzük eğer ileri geri hareket ediyorsa bebiş erkek, eğer sağa sola gidiyorsa kızçedir
kızıma hamileliğimde çıkmıştı, yüzük resmen göbüşümün etrafında tur atmıştı, şimdiyse ileri geri gidiyor bakalım tutacak mı yine

Ay duymamistm valaa deneyeym bakaym yarn daha neler duycaz :))))

öyle düşünme benim ilk bebegin kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum sonra oglum ve kızım sağlıklı doğdu

canım benim ilk bebeğinin kalpi durdu kürtaj oldum bayıldım eve tek gitmen zor narkoz sersemleriyo sonrasi adet sancisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…