• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar bademciklerim iltihaplanmis sürekli uyumak istiyorum halsizlik var neyseki ateş yok KBB ye gittim antibiyotik kullanman lazım dedi augmantin doktoruma sordum ilaca başla deDi kullanmasan zarar verir bebeğe dedi 1000 mg günde iki defa var mı başına böyle bişey gelen
Çok geçmiş olsun. Maalesef yaşamadım canım. Şifa bulursun tez zamanda inşallah

Bu teoriye göre erkek ozaman

Eklentiler

• 15551630718835807860306931455915.webp
    15551630718835807860306931455915.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum suan senin yiyip ictiklerinle bebegin hic ilgisi yok istersen butun gun ac gez o yinede kanla beslenior besin almiyor henuz 😊 yiyip icmen suanda sadece senin icin o surekli senin kanindan beslendigi icin ac kalirsan halsizlik tansiyon vb sorunlarin olur
Ya bunu ben de biliyorum ama nebilim aklım yine hep gidiyor. Bundan önceki de böyleydi kusmalarim falan 11 haftalıkken kalbi durmuştu hiç hissetmemiştim bile. Içime korku geliyor işte kusdukça 😣
Ben 7.5 kilo verdim canim iki kez hastanede yattim yinede cikariyorum. Önce ne yiyebiliyordum ne su bile icemiyordum. Simdi biraz yemeye basladim sabahlari uyaninca bi iki kez mide suyu cikana kadar ögürüyorum durmuyor baya. Yiyince bazen cikariyorum bazen degil ama hep bi bulanti var ve agzimin tadi yok
Ağız tadı bende de yok. Sadece yemek için yiyorum. Allah yardım etsin bize. Bakalım ne zaman normale döneriz

bebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis

evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim
Canım vücut kendisi atar, kürtaj gerekli miymiş? Benim kendisi atmıştı 10 gün içinde. Yalnız olmana cok üzüldüm, bir arkadasınla gitsen keşke. Allaha sükür iki tane evladın var.

merhaba 8+3 günlük hamileyim. 21 kasım tahmini doğum tarihi. ağustos ayında kalp durması nedeni ile kürtaj oldum. 7+2 idi. şimdide aklım çıkıyor bir şey olacak diye. Allah tüm isteyenlere sağlıkşı bebekler nasip etsin
Ah bu kayıplar yok mu! İnsanı diken üstünde yaşatıyor valla hamile olduguma sevinecegime ya buna da bir şey olursa diye korkmakla geciyor günlerim. Her dr randevu cıkışında oh be bunu da atlattık diyorum. Ben de bugün 8+6yım. Kontrole 8 gün var daha. Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.

merhaba 8+3 günlük hamileyim. 21 kasım tahmini doğum tarihi. ağustos ayında kalp durması nedeni ile kürtaj oldum. 7+2 idi. şimdide aklım çıkıyor bir şey olacak diye. Allah tüm isteyenlere sağlıkşı bebekler nasip etsin
Ah bu kayıplar yok mu! İnsanı diken üstünde yaşatıyor valla hamile olduguma sevinecegime ya buna da bir şey olursa diye korkmakla geciyor günlerim. Her dr randevu cıkışında oh be bunu da atlattık diyorum. Ben de bugün 8+6yım. Kontrole 8 gün var daha. Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.

Ah kızlar ben de o haldeyim işte. Her kontrol sonrası oh çekiyorum ama gidene kadar da içim gidiyor. Kimseyle sevine sevine bile paylaşamıyorum. Allh im bu sefer sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inşallah 😍😍

korkuyorum kanama ağrı sızı birsey yok keske kendi kendine dusurecek bir ilac olsaydi kurtaj korkutuyor birde bu arada hic alttan bakmadi doktor

sat 10 haftalik ultrasona gore 6+3 kendi kendine dusmesi cok riskliymis dedi doktor gelisme olasiligi kalmadimi diye sordum yok dedi

sat 10 haftalik ultrasona gore 6+3 kendi kendine dusmesi cok riskliymis dedi doktor gelisme olasiligi kalmadimi diye sordum yok dedi

Ben de korktum valla su an
cok sagol cnm Allah razi olsun Hataydayim
Tüh Denizlideyim ben. Cok cok dua edicem insallah kolayca atlatirsin agrisiz sizisiz <3 başka bi doktora daha mi sorsaydin ki kurtaj olmadan ne olur ne olmaz diye

Benim de 6+2 de gelişmedigini kaldıgını gördük. Bunu ogrendikten 1 hafta sonra tekrar gittilk bir umut... 6+2 de kalmıştı ve tam 11 gün sonra agrılı bir sekilde ( sadece yarım saat sürdü) vücut kendisi attı. Doktorum da bebek seni zehirleyemez cok kücük kendi atsın bedenin, sonra gelirsin bakarız parca vb kalmış mı diye dedi. Kanamam hafif hafif 10 gun surdu bitince gittim baktı tertemiz sıkıntı yok dedi. İkinci bebegim de 5+5 te kasık kramplarıyla ardından kanamayla regl gibi düştü. Baska bir doktora daha gitsen keşke. Kürtaj şart olmayabilir.

maalesef gelişmemiş
Benim de bebegim gelişmemiş canım haftaya doktora gidicem gün falan verir herhalde benim de sat a göre 9 ama 6+4 gözüküyor gelişmemiş sağlıksız gebelik dedi bende kürtaj olmaktan korkuyorum ilaç ile düşük yapmakta bazen kanama çok fazla oluyormuş hakkımızda hayırlısı inşallah ağrı sızı olmadan kolay atlatiriz 😔

Gazdır canım. Endişe etme. Sürekli ve şiddetli bi ağrı ise doktoru bilgilerdir veya acile git . Takipte kal canım. Hormonlar da maşallah tavan 😀 çok yüklenme bence babaya

Kandan besleniyor senin bebiş canım. Merkalanma. Korkma. Her şey yolundadır :) Benim ablam iki çovuğunda da 43 kiloya akadar düştü ama bebişlerin maşallahı vardı.

Selam. Hoşgeldin. Ne oldu acaba ?

hoşgeldin :)) hayırlı olsun bebiş.

Hoşgeldin. ♥

Ne dedi doktor canım? Değişme durumu falan yok mudur acaba ? Geç döllenmedir belki :KK43:

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım . Maşallah bebişe :)

Hayırlı olsun. Hoşgeldin canım :)

Neler öğrenicem acaba daha :)) o ne oluyor kuzum.

Hiç yoktan iyidir bence. Ne kadar yiyebilirsen :KK66:

Süt önemli değil canım. Peynir , yoğurdu falan ihmal etme :KK66:

Tekrar bi bakayım canım. Tabii senin fizik de güzel maşallah :) pek bi yakışmıştı.

normalde pek yiyemem ama ben de acı yer oldum bu dönemde. Bi şey olmadı şimdiye kadar. 😃

Sakin ol canım. Korkma. Bi kaç haftaya göbeğinin alt kısmı büyümeye başlayacak. O zaman rahatlayıp az da olsa onu hissedeceksin. Hormonların etkisinden bunlar.

Çok abartı değil aslında ama dikkat et yine de sen canım :)

Çok üzülfüm inan. Kalp atışı var mı peki ?
Maşallah , Allah çocuklarını bağışlasın sana canım.
Bende pek bilmiyorum bebeğin kese de oluşumuna göre cinsiyet belli oluyormuş kesinleşmiş bi teori değilmiş ama genelde tutuyormuş bakalım bizlerde nasıl sonuç verecek

Back
X