2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bnmde bi iki defa disinda hic olmadi bulantim hatta gogus agrimda yk goguslerm byuk diyemi bilmiyrm ama o tur yazilanlar banada koyuyr Allaha emanetler kuzucuklar yavrm
Bence koymasin size yazim. Hamileliginizin tadini cikarin cok seviniyorum ben sizlerin adina. Arkadasimla ayni ay hamile kaldik hep resimler paylasiyor imrenerek bakiyorum 5 haftanin 2 haftasi hastanede yattim 3 haftadir evden disari cikmadim kafami camdan uzatsam temiz hava midemi bulandiriyor. Sadece arkadasim bebeginin kalbi durmasina ragmen mide bulantisinin kusmasinin devam ettigini yazmis. Bende acaba öyle birsey olurda farketmezsem diye korktum sormak istedim tekrar. Hayirli hamilelikler diliyorum

içini karartma cnm şöyle düşün Allahım nasip ettiyse olur yiyecek ekmeğe varsa dogar

içini karartma cnm şöyle düşün Allahım nasip ettiyse olur yiyecek ekmeğe varsa dogar
Sagol canim. Ama konu nereye tasindi. Ben birsey demiyorum hamileliktendir insan duygusal oluyor. Ama ben hamileligimi ögrendigimden beri lekelenme bulanti hastaneler neler cektim bende hamileyim. Tek sorum esmer arkadasa sadece bebegin kalbi durdugu halde kusmasinin devam etmis olmasi. lekelenme varken yine kk da o kadar cok seyler okudum basima gelirse diye hep bebegin kalbi duranlar kusma bulanti bicak gibi kesildi demislerdi doktorda kusma varsa sanki hani bebek iyi kalbi atiyor anlaminda hep söylediler bana arkadasta öyle deyince bende korkmaya basladim ya öyle birsey olurda anlamazsam diye. Sadece bu. Bugüne kadar hep neler cektim yasadim bulanti kusmam oldugunu agzimdan cikmadi aman benim kusmam var bebegim cok iyi diye. Cok üzüldüm gercekten

Haklısın canım insan zaten diken üstünde o konuda tamamen haklısın. Daha önce defalarca yazdım benim 2. hamileliğim bir önceki kuzum 7 aylık hamileyken kalbi durdu diye. Burda bazı arkadaşlar çok korkuyorum, aklım çıkıyo kalbi durcak, bilmem kim bilmem kaç haftalıktı kalbi durmuş diye falan yazıyorlar daha önce böyle bir tecrübesi olmayanlar dahil ( Allah düşmanıma bile yaşatmasın). Yani çoğuna cvp bile vermiyorum mesela. Bence grup olarak artık daha pozitif, daha olumlu şeyler yazmalıyız.

Biliyorum canım asla kötü niyetle söylemediğini,burada herkes biribirinin derdine üzülüyor,sevinciyle seviniyor...
ama annelik şimdiden öyle sariyorki her yanımızı ufacık bir acabada allak bullak oluyoruz işte.
Şu 3 4 ayı atlatsak hepimiz rahatliycaz inşallah

Bnmde bi iki defa disinda hic olmadi bulantim hatta gogus agrimda yk goguslerm byuk diyemi bilmiyrm ama o tur yazilanlar banada koyuyr Allaha emanetler kuzucuklar yavrm
Evet hepimiz çok tedirginiz,kaybetme korkusu mahvediyor insanı...ama inşllah herşey çok güzel olacak yakında tek tek doğum haberleri,bebek resimleri gelecek gruptan ❤❤❤
Düşünsenize o günler çok yakında,rabbim en güzelini bilir bizim için

Hay sen çok yaşa ya. İnanın 2 gündür okuduğum olumsuzluklardan es geçiyorum görmeyeyim diyorum ama konuya bakarken denk geliyor hepimiz çok yeni hamileyiz Yani tekmeler hissetmiyoruz karnımızda ki iyi olduklarını bilelim şu üç gün kaldı kontrolüme öldüm bittim acaba bende de olacakmı diye diye allah korusun olmayacağı varsada üzüntümden zarar görecek diye korkuyorum allah kimseye böyle acı vermesin çok zor ki çok uğraştım bu gebelik için

Amin hayırlısıyla inşallah Ayy renkli ultrason zamanları gelse mesela ,kime benziyor muhabbetleri dönse.. Heyecanlandım bak şimdi

Okumamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Birbirimizi paronayaya sürüklemekten başka birşey değil çünkü. Zaten hormonlar tavan hepimizde, gerek yok. Sıkıntısız, stressiz, güzel hamileliğimiz olsun. Bebeklerimizi de sağ, salim, sağlıkla alalım kucaklarımıza. O kadar uğraşmışsın, mucizen gerçekleşmiş, tadını çıkar

Cnm yk ozellikle senin yazina istinaden soylemedim..yanls anlama..o tarz yazilar anlaminda dedm..henuz ikinci kontrole gitmedim ya ondndr evhamim..Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi..alincak darilcak bisi yk cnm herkes acisindn..bi de Allah yardimcisi olsun tabiki bulanti yasayanlarin kolay birseymi..tez zamanda gecsn insallah

ablam var cnm ama onunda kucuk oglu var ayriyetten kimseye soylemedik eşimle kimse bilmesin bugun iyi haber alsaydik soyleyecektik sadece mecburen bugun anneme soyledim oda cocuklarim icin yanlarinda dursun diye
canım benim yine de kendin bilirsin kendi kararın ama neden bu kadar gizliyorsunuz ki tamam herkes bilmesin ama en azından yakın bi arkadaşına diyebilirsin yada ablana dersin onunda oğluna annen bakıverir neden hastanede kimsesiz gibi bekleyesin daha çok üzülesin ablanla aranız kötü mü anneden abladan saklanır mı böyle bişey ayıp değil günah değil

canım yazdığını yanlış anlayanlar olmuş sanırım üzüldüm bizler şanslıyız bulantımız yok sen bulantısı olanlar için demişsin demek istediğini anladım ama bence bebeğin kalbi dursa da bulantı devam eder çünkü midenin bulanma sebebi vücutta bi yabancı cisim oluşu diye biliyorum yani allah kimseye göstermesin ama bebek hayatını kaybetse bile yabancı cisim olarak orada durduğu sürece mide bulantısı devam edebilir diye düşünüyorum
yaa onu bende şöyle biliyorum alyansını saç teline geçirip göbeğin üstüne tutuyosun yuvarlak dönüyorsa kız ileri geri düz bi şekilde gelip gidiyosa erkek bizim oralarda yaparlar ben denemedim pek inanmam öyle şeylere ama işin eğlencesi için yapılabilir

Cinsiyetler keske daha erken belli olsaydi:))Cok sabirsizim.Merak ediyorum.Tabi her seyden once sagligini merak ediyorum ama cinsiyet de kafamin bir yerinde duruyor:))Benim bir dahaki kontrolum 12. haftama denk geliyor kizlar.Ogrenme sansim var mi acaba??

Gunaydin,iyi pazarlar herkese
Evet melesef bebegin kalbi dursa da düşük olsada tüm hamilelik belirtilerimiz uzunsüre devam eder.
Çünkü beta hcg ve östrojen hormonu yavaş yavaş düşüyor ve sıfırlanması bazen 2 adet dönemini bile buluyor
En iyisi böyle şeyleri hic düşünmemek,cagirmamak

Hiç sanmıyorum cnm 16-17 haftada belli oluyor genellikle

Kızlar oruç tutmamızda sakınca olucakmi acaba tutabilecekmiyiz
Benim doktorum ilk 3 4 ay bebek anne kanından besleniyor merak etme dedi.oruç bile tutabilirsin dedi.düşünki ağır bulantıların kusmaların var o dönem hiçbirşey yiyemiyorsun.ama yine de bebek beslenşyor.ramazanda en azından iftar sahur yapıyorsun.benim ilk hamilelik kadar ağır geçmiyor bulantılarım ama uzun süre aç kalınca aşırı bulanıyor mecbur tutamıcam

Kızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…