- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Bence koymasin size yazim. Hamileliginizin tadini cikarin cok seviniyorum ben sizlerin adina. Arkadasimla ayni ay hamile kaldik hep resimler paylasiyor imrenerek bakiyorum 5 haftanin 2 haftasi hastanede yattim 3 haftadir evden disari cikmadim kafami camdan uzatsam temiz hava midemi bulandiriyor. Sadece arkadasim bebeginin kalbi durmasina ragmen mide bulantisinin kusmasinin devam ettigini yazmis. Bende acaba öyle birsey olurda farketmezsem diye korktum sormak istedim tekrar. Hayirli hamilelikler diliyorumBnmde bi iki defa disinda hic olmadi bulantim hatta gogus agrimda yk goguslerm byuk diyemi bilmiyrm ama o tur yazilanlar banada koyuyr Allaha emanetler kuzucuklar yavrm
içini karartma cnm şöyle düşün Allahım nasip ettiyse olur yiyecek ekmeğe varsa dogarBence koymasin size yazim. Hamileliginizin tadini cikarin cok seviniyorum ben sizlerin adina. Arkadasimla ayni ay hamile kaldik hep resimler paylasiyor imrenerek bakiyorum 5 haftanin 2 haftasi hastanede yattim 3 haftadir evden disari cikmadim kafami camdan uzatsam temiz hava midemi bulandiriyor. Sadece arkadasim bebeginin kalbi durmasina ragmen mide bulantisinin kusmasinin devam ettigini yazmis. Bende acaba öyle birsey olurda farketmezsem diye korktum sormak istedim tekrar. Hayirli hamilelikler diliyorum
Sagol canim. Ama konu nereye tasindi. Ben birsey demiyorum hamileliktendir insan duygusal oluyor. Ama ben hamileligimi ögrendigimden beri lekelenme bulanti hastaneler neler cektim bende hamileyim. Tek sorum esmer arkadasa sadece bebegin kalbi durdugu halde kusmasinin devam etmis olmasi. lekelenme varken yine kk da o kadar cok seyler okudum basima gelirse diye hep bebegin kalbi duranlar kusma bulanti bicak gibi kesildi demislerdi doktorda kusma varsa sanki hani bebek iyi kalbi atiyor anlaminda hep söylediler bana arkadasta öyle deyince bende korkmaya basladim ya öyle birsey olurda anlamazsam diye. Sadece bu. Bugüne kadar hep neler cektim yasadim bulanti kusmam oldugunu agzimdan cikmadi aman benim kusmam var bebegim cok iyi diye. Cok üzüldüm gercekteniçini karartma cnm şöyle düşün Allahım nasip ettiyse olur yiyecek ekmeğe varsa dogar
Haklısın canım insan zaten diken üstünde o konuda tamamen haklısın. Daha önce defalarca yazdım benim 2. hamileliğim bir önceki kuzum 7 aylık hamileyken kalbi durdu diye. Burda bazı arkadaşlar çok korkuyorum, aklım çıkıyo kalbi durcak, bilmem kim bilmem kaç haftalıktı kalbi durmuş diye falan yazıyorlar daha önce böyle bir tecrübesi olmayanlar dahil ( Allah düşmanıma bile yaşatmasın). Yani çoğuna cvp bile vermiyorum mesela. Bence grup olarak artık daha pozitif, daha olumlu şeyler yazmalıyız.Bende ayni seyi anladim canim,kalbi atıyor yaşıyor anlamında kullandı onda hemfikiriz.
Ama zaten hepimiz diken üstündeyiz,acaba sağlıklarmi diye hop oturup hop kalkıyoruz...
Midesi hiç bulanmamış bir annenin,korkmayin midesi bulanan annelerin bebeği daha saglikliymis gibi bir yazıyı okuduğunu düşünsene...evet hepimiz birbirimize yardım için can atıyoruz ama biraz daha dikkatli olunmalı bence,ben o yazıyı okuyunca doktoruma sorduğum halde içime korku salındı ister istemez tedirgin oldum...
Allah'a emanet hepsi ondan başka kimse koruyamaz evlatlarimizi
Canim tabi ki öyle ben sadece arkadas kalbi durdugu halde kusmasi devam etmis onu merak ettim . Bu durumda cok sey okumustum herkes olan bulantisinin bir anda kesildigini daha sonra kontroldede bebegin kalbinin durdugunu ögrendiklerini demislerdi. Insan anlamiyor sonucta ilk zamanlarda. Sadece bebegin kalbi durdugu halde bulanti devam edermi onu ögrenmek istedim
Biliyorum canım asla kötü niyetle söylemediğini,burada herkes biribirinin derdine üzülüyor,sevinciyle seviniyor...Canim cok yanlis anlamissin benim ilk gebeligimdede ben hic böyle olmamistim hicbirseyim yoktu. Bunda resmen eve bagimli hastalikli gibiyim hayatla bagim kopmus gibi. Hepimizde bebegimiz iyimi aman birsey oldumu korkusu var. Sadece doktorlar hep bana burda yani belki teselli etmek amacli dediler ama bu kötü birsey degil cok bulantin kusman olmasi bebegin iyi oldugunu gösterir diyorlardi. Ama benim sorumdaki tek ama bulantisi cok olanlar eger kalbi durursa birden bulanti ve kusmanin durdugunu söylemislerdi. Arkadasimizda da halen devam etmis. Sadece bende o yüzden merak ettigim icin sordum
Bnmde bi iki defa disinda hic olmadi bulantim hatta gogus agrimda yk goguslerm byuk diyemi bilmiyrm ama o tur yazilanlar banada koyuyr Allaha emanetler kuzucuklar yavrm
Evet hepimiz çok tedirginiz,kaybetme korkusu mahvediyor insanı...ama inşllah herşey çok güzel olacak yakında tek tek doğum haberleri,bebek resimleri gelecek gruptan ❤❤❤Haklısın canım insan zaten diken üstünde o konuda tamamen haklısın. Daha önce defalarca yazdım benim 2. hamileliğim bir önceki kuzum 7 aylık hamileyken kalbi durdu diye. Burda bazı arkadaşlar çok korkuyorum, aklım çıkıyo kalbi durcak, bilmem kim bilmem kaç haftalıktı kalbi durmuş diye falan yazıyorlar daha önce böyle bir tecrübesi olmayanlar dahil ( Allah düşmanıma bile yaşatmasın). Yani çoğuna cvp bile vermiyorum mesela. Bence grup olarak artık daha pozitif, daha olumlu şeyler yazmalıyız.
Hay sen çok yaşa ya. İnanın 2 gündür okuduğum olumsuzluklardan es geçiyorum görmeyeyim diyorum ama konuya bakarken denk geliyor hepimiz çok yeni hamileyiz Yani tekmeler hissetmiyoruz karnımızda ki iyi olduklarını bilelim şu üç gün kaldı kontrolüme öldüm bittim acaba bende de olacakmı diye diye allah korusun olmayacağı varsada üzüntümden zarar görecek diye korkuyorum allah kimseye böyle acı vermesin çok zor ki çok uğraştım bu gebelik içinHaklısın canım insan zaten diken üstünde o konuda tamamen haklısın. Daha önce defalarca yazdım benim 2. hamileliğim bir önceki kuzum 7 aylık hamileyken kalbi durdu diye. Burda bazı arkadaşlar çok korkuyorum, aklım çıkıyo kalbi durcak, bilmem kim bilmem kaç haftalıktı kalbi durmuş diye falan yazıyorlar daha önce böyle bir tecrübesi olmayanlar dahil ( Allah düşmanıma bile yaşatmasın). Yani çoğuna cvp bile vermiyorum mesela. Bence grup olarak artık daha pozitif, daha olumlu şeyler yazmalıyız.
Amin hayırlısıyla inşallahEvet hepimiz çok tedirginiz,kaybetme korkusu mahvediyor insanı...ama inşllah herşey çok güzel olacak yakında tek tek doğum haberleri,bebek resimleri gelecek gruptan ❤❤❤
Düşünsenize o günler çok yakında,rabbim en güzelini bilir bizim için
Okumamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Birbirimizi paronayaya sürüklemekten başka birşey değil çünkü. Zaten hormonlar tavan hepimizde, gerek yok. Sıkıntısız, stressiz, güzel hamileliğimiz olsun. Bebeklerimizi de sağ, salim, sağlıkla alalım kucaklarımıza. O kadar uğraşmışsın, mucizen gerçekleşmiş, tadını çıkarHay sen çok yaşa ya. İnanın 2 gündür okuduğum olumsuzluklardan es geçiyorum görmeyeyim diyorum ama konuya bakarken denk geliyor hepimiz çok yeni hamileyiz Yani tekmeler hissetmiyoruz karnımızda ki iyi olduklarını bilelim şu üç gün kaldı kontrolüme öldüm bittim acaba bende de olacakmı diye diye allah korusun olmayacağı varsada üzüntümden zarar görecek diye korkuyorum allah kimseye böyle acı vermesin çok zor ki çok uğraştım bu gebelik için
Dogru soluyosun vala ama duymamistm gercektn :)) henuz yapmadm Mutlaka yazicam :))))kız eskiden ultrason mu vardı ki
şahsen denemeye değer hem zahmetsiz hem basit bi test, ben eğlencesine denemiştim
dene de yaz bakim
Cnm yk ozellikle senin yazina istinaden soylemedim..yanls anlama..o tarz yazilar anlaminda dedm..henuz ikinci kontrole gitmedim ya ondndr evhamim..Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi..alincak darilcak bisi yk cnm herkes acisindn..bi de Allah yardimcisi olsun tabiki bulanti yasayanlarin kolay birseymi..tez zamanda gecsn insallahBence koymasin size yazim. Hamileliginizin tadini cikarin cok seviniyorum ben sizlerin adina. Arkadasimla ayni ay hamile kaldik hep resimler paylasiyor imrenerek bakiyorum 5 haftanin 2 haftasi hastanede yattim 3 haftadir evden disari cikmadim kafami camdan uzatsam temiz hava midemi bulandiriyor. Sadece arkadasim bebeginin kalbi durmasina ragmen mide bulantisinin kusmasinin devam ettigini yazmis. Bende acaba öyle birsey olurda farketmezsem diye korktum sormak istedim tekrar. Hayirli hamilelikler diliyorum
canım benim yine de kendin bilirsin kendi kararın ama neden bu kadar gizliyorsunuz ki tamam herkes bilmesin ama en azından yakın bi arkadaşına diyebilirsin yada ablana dersin onunda oğluna annen bakıverir neden hastanede kimsesiz gibi bekleyesin daha çok üzülesin ablanla aranız kötü mü anneden abladan saklanır mı böyle bişey ayıp değil günah değilablam var cnm ama onunda kucuk oglu var ayriyetten kimseye soylemedik eşimle kimse bilmesin bugun iyi haber alsaydik soyleyecektik sadece mecburen bugun anneme soyledim oda cocuklarim icin yanlarinda dursun diye
canım yazdığını yanlış anlayanlar olmuş sanırım üzüldüm bizler şanslıyız bulantımız yok sen bulantısı olanlar için demişsin demek istediğini anladım ama bence bebeğin kalbi dursa da bulantı devam eder çünkü midenin bulanma sebebi vücutta bi yabancı cisim oluşu diye biliyorum yani allah kimseye göstermesin ama bebek hayatını kaybetse bile yabancı cisim olarak orada durduğu sürece mide bulantısı devam edebilir diye düşünüyorumCanim tabi ki öyle ben sadece arkadas kalbi durdugu halde kusmasi devam etmis onu merak ettim . Bu durumda cok sey okumustum herkes olan bulantisinin bir anda kesildigini daha sonra kontroldede bebegin kalbinin durdugunu ögrendiklerini demislerdi. Insan anlamiyor sonucta ilk zamanlarda. Sadece bebegin kalbi durdugu halde bulanti devam edermi onu ögrenmek istedim
yaa onu bende şöyle biliyorumaa duymadın mı hiç
alyansını bir kolyeye geçir ve göbüşün üstüne sarkıt, yüzük eğer ileri geri hareket ediyorsa bebiş erkek, eğer sağa sola gidiyorsa kızçedir
kızıma hamileliğimde çıkmıştı, yüzük resmen göbüşümün etrafında tur atmıştı, şimdiyse ileri geri gidiyor bakalım tutacak mı yine
Cinsiyetler keske daha erken belli olsaydi:))Cok sabirsizim.Merak ediyorum.Tabi her seyden once sagligini merak ediyorum ama cinsiyet de kafamin bir yerinde duruyor:))Benim bir dahaki kontrolum 12. haftama denk geliyor kizlar.Ogrenme sansim var mi acaba??canım yazdığını yanlış anlayanlar olmuş sanırım üzüldüm bizler şanslıyız bulantımız yok sen bulantısı olanlar için demişsin demek istediğini anladım ama bence bebeğin kalbi dursa da bulantı devam eder çünkü midenin bulanma sebebi vücutta bi yabancı cisim oluşu diye biliyorum yani allah kimseye göstermesin ama bebek hayatını kaybetse bile yabancı cisim olarak orada durduğu sürece mide bulantısı devam edebilir diye düşünüyorum
yaa onu bende şöyle biliyorumalyansını saç teline geçirip göbeğin üstüne tutuyosun yuvarlak dönüyorsa kız ileri geri düz bi şekilde gelip gidiyosa erkek bizim oralarda yaparlar ben denemedim pek inanmam öyle şeylere ama işin eğlencesi için yapılabilir
Gunaydin,iyi pazarlar herkesecanım yazdığını yanlış anlayanlar olmuş sanırım üzüldüm bizler şanslıyız bulantımız yok sen bulantısı olanlar için demişsin demek istediğini anladım ama bence bebeğin kalbi dursa da bulantı devam eder çünkü midenin bulanma sebebi vücutta bi yabancı cisim oluşu diye biliyorum yani allah kimseye göstermesin ama bebek hayatını kaybetse bile yabancı cisim olarak orada durduğu sürece mide bulantısı devam edebilir diye düşünüyorum
yaa onu bende şöyle biliyorumalyansını saç teline geçirip göbeğin üstüne tutuyosun yuvarlak dönüyorsa kız ileri geri düz bi şekilde gelip gidiyosa erkek bizim oralarda yaparlar ben denemedim 9pek inanmam öyle şeylere ama işin eğlencesi için yapılabilir
Hiç sanmıyorum cnm 16-17 haftada belli oluyor genellikleCinsiyetler keske daha erken belli olsaydi:))Cok sabirsizim.Merak ediyorum.Tabi her seyden once sagligini merak ediyorum ama cinsiyet de kafamin bir yerinde duruyor:))Benim bir dahaki kontrolum 12. haftama denk geliyor kizlar.Ogrenme sansim var mi acaba??
Benim doktorum ilk 3 4 ay bebek anne kanından besleniyor merak etme dedi.oruç bile tutabilirsin dedi.düşünki ağır bulantıların kusmaların var o dönem hiçbirşey yiyemiyorsun.ama yine de bebek beslenşyor.ramazanda en azından iftar sahur yapıyorsun.benim ilk hamilelik kadar ağır geçmiyor bulantılarım ama uzun süre aç kalınca aşırı bulanıyor mecbur tutamıcamKızlar oruç tutmamızda sakınca olucakmi acaba tutabilecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?