• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kayinvalidemle ilgili örnek vereyim de bi kendinizinkileri gozden geçirin.
Kanamam oldu şakır şakır. Eşim isteydi kendi basima korkudan ole ole elimde havlu bacak arama bastirip aglaya aglaya doktora gittim. Kendi basima o hastane odasinda "şiddetli sanci olursa kurtaj yapmak zorunda kalabiliriz bu kadar kanama normal değil " diyen doktorumun arkasindan Allahim nolur burdan bebegimle cikayim diye tek basima ağlayarak dua ettim. O halde yatarken işimden de cikarildigimi öğrendim. Duyunca bi gecmis olsun diye bile aramadi. Ustunden birkac gun gecince aradi "bi cocuk dogurucan milleti basina topladin. " dedi. Kimi topladiysam artik hep tek basimaydim bi eşim vardi yanimda.
"Niye calisamadin? Bi hamile olup calisan sen miydin hemen kanamalara basladin senin rahmin özürlü ondan oluyor böyle" deyip suratima telefonu kapattı. Hiç kizim iyi misin bebek iyi mi diye soran yok. Ayhh darlandum daa.

Allah sana sabir , o kadına da merhamet versin 😏 eşinin tutumu ne oluyor peki böyle durumlarda . En azından o gören bir insan mı? Hala anneci değildir umarım. Sen de takılma sakın. En güzel zamanlarimiz olmalı bu zmanlar😊

Geçmiş sayfalarda şişlikle ilgili bişeyler okudum. Benim mide bulantım yok denecek kadar az, yememde, içmemde sorun yok. Günde 3-3,5 lt su içiyorum, elinden geldiğince sağlıklı besleniyorum. Tuvalet konusunda da sıkıntım yok. Ama özellikle akşamları öyle bi şişiyorum ki inanın 6 aylık gibi oluyor acayip canım sıkılıyor bu duruma. Dünden beri yürüyüşe başladım. Dün yarım saat bugün bir saat tempolu yürüdüm. Umarım iyi gelir şişkinliğe.

Geçmiş sayfalarda şişlikle ilgili bişeyler okudum. Benim mide bulantım yok denecek kadar az, yememde, içmemde sorun yok. Günde 3-3,5 lt su içiyorum, elinden geldiğince sağlıklı besleniyorum. Tuvalet konusunda da sıkıntım yok. Ama özellikle akşamları öyle bi şişiyorum ki inanın 6 aylık gibi oluyor acayip canım sıkılıyor bu duruma. Dünden beri yürüyüşe başladım. Dün yarım saat bugün bir saat tempolu yürüdüm. Umarım iyi gelir şişkinliğe.

Ay aman dilini ısır. Sadece kuru şeyler yiyorum asla mutfağa giremiyorum. Yediklerim en fazla yarim saat bende sonra hooop banyo. Halsizlik çok fazla. Sağlıklıyi bırak normal bile zor bir şeyler yiyorum. Doktorum merak etme dedi. Yoksa çok korkuyordum bebeğim için ama doktor normal dedi bu zamanlar. Bakalım nekadar devam eder böyle..

Ay aman dilini ısır. Sadece kuru şeyler yiyorum asla mutfağa giremiyorum. Yediklerim en fazla yarim saat bende sonra hooop banyo. Halsizlik çok fazla. Sağlıklıyi bırak normal bile zor bir şeyler yiyorum. Doktorum merak etme dedi. Yoksa çok korkuyordum bebeğim için ama doktor normal dedi bu zamanlar. Bakalım nekadar devam eder böyle..
Benim geçen hamileliğimde böyleydi. Annemde de bulantı olmazmış hiç. Şans diyelim 😊 ama işte o halsizlik ve uyku hali ve şişkinlik beni mahveden de o. Az kaldı şu 3 ayı tamamlayalım da hayırlısıyla daha rahatlıcaz inşallah.

Benimde gece gündüz çıkarıyorum zor durum

Kızlar bide kyainbaba eşim e demişki su istedim vermedi demis ama Ben sen şu falan istemedi istediyseler duymadim eşimde babasına inanıyor ne deyim ki Allah akıl versi

bende aynen öyle hiç inmiyor korkma internetde okudum.
bebek gazlı annede daha güzel beslenirmiş sinirim zor olduğundan vitaminleri ağır ağır çekermiş bebek buda yi bişeymiş.
rahat ol yürümeye devam bende başlıcam.

Benim geçen hamileliğimde böyleydi. Annemde de bulantı olmazmış hiç. Şans diyelim 😊 ama işte o halsizlik ve uyku hali ve şişkinlik beni mahveden de o. Az kaldı şu 3 ayı tamamlayalım da hayırlısıyla daha rahatlıcaz inşallah.
3 ay tam ne zaman dolacak dr bana 12 haftalık geçecek bulantın dedi çok iddalıydı

Beim annemde de çok olurmuş. 🙄 inşallah inşallah hayırlısı. Tadını çıkaramıyoruz valla hastayım resmen 😶
Benimde gece gündüz çıkarıyorum zor durum
He ya . O yüzden hep halsizlik oluyor işte. Hastayım resmen. Uzanıyorum hep.😣
3 ay tam ne zaman dolacak dr bana 12 haftalık geçecek bulantın dedi çok iddalıydı

Ayyy umarım. Etrafimdakiler de öyle diyor. Ama 9 ay çeken de varmış. Umarım en fazla 3 ay da geçer de tadını çıkarırız bu güzel ve mucizevi gunlerin.

güzeeell hamişler selamlar hepinize:anneadayı::KK25:
benim de minnoşum bugün 8+6 oldu; bugünkü doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, herşey yolunda gidiyor 🙏🏼🤲🏼🧿
3 hafta sonra bir sonra ki kontrolümüz, yani ikili test için gideceğim.
benim minnoşum için de cinsiyet yorumlarınızı merak ediyorum; bakın bakalım teyzeleri en güncel pozlarımız🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Eklentiler

• 1E2F6C9F-6D92-4B6F-9E9C-62F84D0169D2.webp
    1E2F6C9F-6D92-4B6F-9E9C-62F84D0169D2.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 1526E558-401B-4689-B6F3-4DF9739F49A2.webp
    1526E558-401B-4689-B6F3-4DF9739F49A2.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • B47D28FD-ED7B-48A1-9BC2-BE5E03C852F0.webp
    B47D28FD-ED7B-48A1-9BC2-BE5E03C852F0.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
ya bak sen ne güzel diyorsun sakinlikle alakası yok kafası basmıyor deliriyorum buna basmıyor diye.
seninkide alemmiş ahh ahh ne yapmalı bilmem bizde böyle olurmuyuz kızlar ya.
Ay tovbe boyle olursam butun ideolojilerime ihanet etmis olurum. Kimse kimsenin anneligine laf edemez elestiremez bazisi eli ayagu birbirine girer bazisi cok sakin olur . Bazisi yazin ortasinda kalin giydirir bazisi kışın ince giydirir. Bir sekilde buyuyecek bu cocuklar biraksınlar ,birakalim da herkes kendi icinin rahat ettigi gibi buyutsun bebegini

güzeeell hamişler selamlar hepinize:anneadayı::KK25:
benim de minnoşum bugün 8+6 oldu; bugünkü doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, herşey yolunda gidiyor 🙏🏼🤲🏼🧿
3 hafta sonra bir sonra ki kontrolümüz, yani ikili test için gideceğim.
benim minnoşum için de cinsiyet yorumlarınızı merak ediyorum; bakın bakalım teyzeleri en güncel pozlarımız🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Kese konumuna gore kiz gibi duruyor bakalim 4 hafta kadar sonra ogrenirsin dogru olani :))

Back
X