• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
A8699EF4-BBEE-4D15-AC5F-ACC2D96AB355.webp
92B002BE-2C50-4439-95DF-7D5698EE910E.webp
Kızlar maviden aldığım pantolonum geldi.

Kayinvalidemle ilgili örnek vereyim de bi kendinizinkileri gozden geçirin.
Kanamam oldu şakır şakır. Eşim isteydi kendi basima korkudan ole ole elimde havlu bacak arama bastirip aglaya aglaya doktora gittim. Kendi basima o hastane odasinda "şiddetli sanci olursa kurtaj yapmak zorunda kalabiliriz bu kadar kanama normal değil " diyen doktorumun arkasindan Allahim nolur burdan bebegimle cikayim diye tek basima ağlayarak dua ettim. O halde yatarken işimden de cikarildigimi öğrendim. Duyunca bi gecmis olsun diye bile aramadi. Ustunden birkac gun gecince aradi "bi cocuk dogurucan milleti basina topladin. " dedi. Kimi topladiysam artik hep tek basimaydim bi eşim vardi yanimda.
"Niye calisamadin? Bi hamile olup calisan sen miydin hemen kanamalara basladin senin rahmin özürlü ondan oluyor böyle" deyip suratima telefonu kapattı. Hiç kizim iyi misin bebek iyi mi diye soran yok. Ayhh darlandum daa.
nerelisin ben darlandun pek tanıdık şiven :)

Kızlar olay Kasım annelerinden çıkmış :eek:
Hamileyken kime kızarsan kime öfkeyle bakarsan çocuk ona benzer derler bizim burda
Bence boşverin bunları konuşupta kendinizi germeyin
Çünkü hakikaten hamileyken nasıl bi ruh halindeyseniz çocuk doğunca onun karakterine yansıyor
Rahat olun sallayın :eğlence:
Bebeğimizi düşünelim sadece

bana devrettiyse konuların içinde görünmüyor. bir çkıp tekrar giren bayanlar baksa listede görünüyormuyuz? diğer grup duruyor.

Valla ben birak yardimi Allahim nolur laf sokup cigerimi söküp almasin diye dua ediyorum :D
Cocuk yapmayinca hele ohoo ne laflar yedim. Kendisinin 4 yil cocugu olmamis halden anlamasi gerekirken inadına hırsını benden aliyordu. Ki biz 1.5 sene korunup sonra korunmayı birakip denedik 1.5 ay sonra hamile kaldim.
Benim oglumun sınavı da buymus diyor bana. Ben oglunun sinaviymisim 😂
O nasıl kaynana ya Allah ıslah etsin valla hiç halden anlamaz vi insanmış ama Allah senin elinde muhtaç etmesin yine sen çekersin çenesi batsın kaynananin

Back
X