Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelisin ben darlandun pek tanıdık şiven :)Kayinvalidemle ilgili örnek vereyim de bi kendinizinkileri gozden geçirin.
Kanamam oldu şakır şakır. Eşim isteydi kendi basima korkudan ole ole elimde havlu bacak arama bastirip aglaya aglaya doktora gittim. Kendi basima o hastane odasinda "şiddetli sanci olursa kurtaj yapmak zorunda kalabiliriz bu kadar kanama normal değil " diyen doktorumun arkasindan Allahim nolur burdan bebegimle cikayim diye tek basima ağlayarak dua ettim. O halde yatarken işimden de cikarildigimi öğrendim. Duyunca bi gecmis olsun diye bile aramadi. Ustunden birkac gun gecince aradi "bi cocuk dogurucan milleti basina topladin. " dedi. Kimi topladiysam artik hep tek basimaydim bi eşim vardi yanimda.
"Niye calisamadin? Bi hamile olup calisan sen miydin hemen kanamalara basladin senin rahmin özürlü ondan oluyor böyle" deyip suratima telefonu kapattı. Hiç kizim iyi misin bebek iyi mi diye soran yok. Ayhh darlandum daa.
çok güzel güle güle giyEki Görüntüle 2257881 Eki Görüntüle 2257882 Kızlar maviden aldığım pantolonum geldi.
Sağol canım merak eden arkadaşlar vardı fikir olsunçok güzel güle güle giy
Ay evet çok güzelmişçok güzel güle güle giy
Bende hatıra kalsın diye yapıcam aynı kıyafetle aynı yerdeAy evet çok güzelmiş
Kızlar ben bi de ay ay resim çekmek istiyorum
hatıra kalsın diye
ne zaman başlıcanız bende istiyorumBende hatıra kalsın diye yapıcam aynı kıyafetle aynı yerde
Benim ki gaz göbeğide olsa çıkmaya başladı. Bu zamanlar başlayayım diyorumne zaman başlıcanız bende istiyorum
Benim ki gaz göbeğide olsa çıkmaya başladı. Bu zamanlar başlayayım diyorum
nerelisin ben darlandun pek tanıdık şiven :)
benimki 5 aylık gibi :)Benim ki gaz göbeğide olsa çıkmaya başladı. Bu zamanlar başlayayım diyorum
hahahaha :) güzel oldu karadenizliyim ben:)Ben aslen zonguldakliyim ama ıstanbulda büyüdüm. Şive sinirden oldu![]()
kızlar bu sayfanın sahibi kazen di ben görünüyorm :)
bana mı devretti mes da atmadı![]()
O nasıl kaynana ya Allah ıslah etsin valla hiç halden anlamaz vi insanmış ama Allah senin elinde muhtaç etmesin yine sen çekersin çenesi batsın kaynananinValla ben birak yardimi Allahim nolur laf sokup cigerimi söküp almasin diye dua ediyorum
Cocuk yapmayinca hele ohoo ne laflar yedim. Kendisinin 4 yil cocugu olmamis halden anlamasi gerekirken inadına hırsını benden aliyordu. Ki biz 1.5 sene korunup sonra korunmayı birakip denedik 1.5 ay sonra hamile kaldim.
Benim oglumun sınavı da buymus diyor bana. Ben oglunun sinaviymisim![]()
saol canım kız ben çok anlamam mesela kilo ve hamile takibi tablosu yapalım dedim ama nası yapcam nerden biliyim :)Hayırlı olsun Sayfan canım![]()
Benimde 6 aylık gibi:)))benimki 5 aylık gibi :)