• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
arkadaslar sizden rica etsem ne olur bana dua edermisiniz hatirlsyan olursa hani 2.5 hafta geriden geliyordu ultrasona gore yarin sabah kontrolum var sata gore 10 haftalik son ultrasona gore 7+ 2 olacam gecen hafta 6+1di kalp atisi baslamisti ama zayıftı yani karindan bakildi doktor yarin icin belli olur artik dedi nr olursunuz dua edin bebegim gelismis olsun ve insallah gec dollenmedir

güzeeell hamişler selamlar hepinize:anneadayı::KK25:
benim de minnoşum bugün 8+6 oldu; bugünkü doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, herşey yolunda gidiyor 🙏🏼🤲🏼🧿
3 hafta sonra bir sonra ki kontrolümüz, yani ikili test için gideceğim.
benim minnoşum için de cinsiyet yorumlarınızı merak ediyorum; bakın bakalım teyzeleri en güncel pozlarımız🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Nur topu gibi bi bebek:) sağlıkla büyüsün orda

arkadaslar sizden rica etsem ne olur bana dua edermisiniz hatirlsyan olursa hani 2.5 hafta geriden geliyordu ultrasona gore yarin sabah kontrolum var sata gore 10 haftalik son ultrasona gore 7+ 2 olacam gecen hafta 6+1di kalp atisi baslamisti ama zayıftı yani karindan bakildi doktor yarin icin belli olur artik dedi nr olursunuz dua edin bebegim gelismis olsun ve insallah gec dollenmedir
Allah inşallah hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin inşallah 🐣

Insallah sağlıkla güzelce büyümüştür annesi sen rahat ol haftasına yetişir o kalp arısında başlamış üstelik zaten 6 haftalık zayıf olur kalbi üstelik.karindan bakmışlar daha göremezlerdi bile bence bana hep alttan bakıldığı halde 8.haftada kalbi duydum acilde o da mecburen karından gözükmez dediler

benim de minnoşum bugün 8+6 oldu; bugünkü doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, herşey yolunda gidiyor 🙏🏼🤲🏼🧿
benim minnoşum için de cinsiyet yorumlarınızı merak ediyorum; bakın bakalım teyzeleri en güncel pozlarımız🧿🧿🧿🧿🧿🧿
İçime doğanı söylüyorum oğlan bence ❤️❤️❤️ Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.

Canım ultrasonda 9+1 çıkmış
Maşallah çok fotojenik çıkmış yavruşun

Allah sana sabir , o kadına da merhamet versin 😏 eşinin tutumu ne oluyor peki böyle durumlarda . En azından o gören bir insan mı? Hala anneci değildir umarım. Sen de takılma sakın. En güzel zamanlarimiz olmalı bu zmanlar😊
Başta hep "bizim iyiligimiz icin diyor. Aman agzimizin tadi bozulmasin Ali Rıza Bey" modundaydi. Simdilerde haklısın demelere basladi cok şükür 😄

Kiz Allah islah etsin onu ne uzcem kendimi. Rahmin özürlü dediginde beddua ettiydim trafik kazasi geçirdiler ucurumun kenarinda asılı kalmışlar. O yüzden artik acmiyorum agzimi. Saldim yani 😄

İyi düşün canım, dualarım seninle 🙏🏼

Kese konumuna gore kiz gibi duruyor bakalim 4 hafta kadar sonra ogrenirsin dogru olani :))
Yaa, zaten bir prensesim vardı bire tane daha olsa tadından yenmez hanii:KK200::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Ama çin takvimi erkek diyor bende erkek gibi hissediyorum en başından beri, amaaaaaaan sağlık ve sıhhatli olsun da gerisi önemli değil.
Tatlı heyecan işte yine de:KK36:

Kızlar bende 7+5 teyim.2 gündür çok stresli bir zaman geçirdim çok ağladım 2 gün.bugun iyiyim şükür. Ama rahminde batma var gibi korkuyorum birşey mi oldu bebeğe diye. Şöyle ki önce hep solda hissediyordum ağrılarımı sol kasıkta oldu hep arada oraya girerdi ağrı felan .bugün tak orta kısımda batma oluyor sol da birşey hissetmiyorum.hatta nasıl anlatsam ya böyle göbeğinin altında batma oluyor iki kasigin ortası gibi düşünün. Ay bilmiyorum anlatabildim mi ama. sık sık batma oluyor uzun sürmüyor ama 5 dakikada bir batıyor geçiyor. Sizde böyle birşey yaşayan var mi

Nur topu gibi bi bebek:) sağlıkla büyüsün orda
Teşekkür ederim canım, Amin inşallah.
Bu halimize çok şükür, :dua::dua:bin şükür
İçime doğanı söylüyorum oğlan bence ❤❤❤ Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.
Bende öyle hissediyorum bakalım ne çıkacak, pipi mi kuku mu:KK70::KK70:
Canım ultrasonda 9+1 çıkmış
Maşallah çok fotojenik çıkmış yavruşun
Hihihh, çok tatlısın; sağol canım eksik olma:-)

Kızlar bende 7+5 teyim.2 gündür çok stresli bir zaman geçirdim çok ağladım 2 gün.bugun iyiyim şükür. Ama rahminde batma var gibi korkuyorum birşey mi oldu bebeğe diye. Şöyle ki önce hep solda hissediyordum ağrılarımı sol kasıkta oldu hep arada oraya girerdi ağrı felan .bugün tak orta kısımda batma oluyor sol da birşey hissetmiyorum.hatta nasıl anlatsam ya böyle göbeğinin altında batma oluyor iki kasigin ortası gibi düşünün. Ay bilmiyorum anlatabildim mi ama. sık sık batma oluyor uzun sürmüyor ama 5 dakikada bir batıyor geçiyor. Sizde böyle birşey yaşayan var mi
Benim de genelde sağda hafif sancım olurdu arada. Bugün sol tarafıma kramp giriyor ama 5 dakikada 1 degil. 2-3 saniyede 1 ve 5-6 kez ard arda oluyor... ben de huzursuzlandım açıkçası bu şekilde kramp oldugunda ufak bir kanamam olmuştu yine olmaz inşallah. Bir de ben 10-15 gundur hep yatıyorum bugün ve dün biraz ayaklandım acaba bişi mi oldu bebegime diye korkuyorum :( yoktur insallah kuzum sende bir şey. İnsan endişeleniyor işte...

Benim de genelde sağda hafif sancım olurdu arada. Bugün sol tarafıma kramp giriyor ama 5 dakikada 1 degil. 2-3 saniyede 1 ve 5-6 kez ard arda oluyor... ben de huzursuzlandım açıkçası bu şekilde kramp oldugunda ufak bir kanamam olmuştu yine olmaz inşallah. Bir de ben 10-15 gundur hep yatıyorum bugün ve dün biraz ayaklandım acaba bişi mi oldu bebegime diye korkuyorum :KK43: yoktur insallah kuzum sende bir şey. İnsan endişeleniyor işte...
Aynen canım ya çok endişelendim.bende ilk 5 haftalık iken gitmiştim doktora .bir de yarın için gel demişti.yarin gidicem bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur.degisik yerde değişik ağrı olunca insan telaş yapıyor .

Yaa, zaten bir prensesim vardı bire tane daha olsa tadından yenmez hanii:KK200::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Ama çin takvimi erkek diyor bende erkek gibi hissediyorum en başından beri, amaaaaaaan sağlık ve sıhhatli olsun da gerisi önemli değil.
Tatlı heyecan işte yine de:KK36:
Sorma kiz cocuklarina bayiliyorum. Benimde cin rus takvimi erkek diyor ultrasona baktigimda solda duruyor gibi ama doktor saga yerlesmis kiz olabilir demisti oysaki basindan beri hep erkek hissediyordum bakalim.🤣 O oyle dedigi icin cok merak ediyorum dedigi tutacak mi diye

Sorma kiz cocuklarina bayiliyorum. Benimde cin rus takvimi erkek diyor ultrasona baktigimda solda duruyor gibi ama doktor saga yerlesmis kiz olabilir demisti oysaki basindan beri hep erkek hissediyordum bakalim.🤣 O oyle dedigi icin cok merak ediyorum dedigi tutacak mi diye
Aynen, pek bi cimcime oluyorlar:KK200: Canım ben kızımı 12. haftamızda 2'li test sırasında cinsiyetimizi öğrenmiştik.
Şimdi yine nasip olursa aynı perinatoloji uzmanına gideceğim, tabi o an pozisyonu da uygunsa söyleyecektir.
395 tl fiyat verdiler.

Aynen canım ya çok endişelendim.bende ilk 5 haftalık iken gitmiştim doktora .bir de yarın için gel demişti.yarin gidicem bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur.degisik yerde değişik ağrı olunca insan telaş yapıyor .
Aynen aynen. Neyse ki yarın gidecekmişsin benim 22 nisanda sonraki randevum. Guzel haberlerle gel ve bence bir şey yok, kendilerine yer açıyorlar. ;)

Back
X